Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ja som prave hladala na greckych strankach ci tu niekde zozeniem listy malinovnika a nasla som tabletky ktore sa z toho vyrabaju...pise sa tam ze pomahaju k lahkemu porodu a ze sa casto davkuju okrem zien aj rasovym psom a mackam ako pomoc pri porode
ahojte, ako sa máte ? ? ?
ako prebieha tehotenstvo??? už sa nám to pomali ale iste kráti 🙂
@lolelole tchynka doleti nekdy zacatkem listopadu, tak uvidime... 😕 Aspon chvilku na byvani pospolem sami. Ale bude mi to chybet, pac drahous by potreboval delsi dobu na zjisteni, co to je vlastne bydlet s nekym vcetne prevzeti nejakych povinnosti doma - no proste je to chlap, ktery nikdy nebydlel sam 😀
Jak jste se tady holky bavili o tom maliníku, tady jsem našla hezký příběh nějaké maminky: http://www.rodina.cz/clanek5058.htm Jestli to takhle opravdu funguje, tak do toho jdu 😀 Přece jenom bylinky mi nevadí a čaje miluju, takže zpříjemnit si zimní období dvěma hrnky teplého nápoje a pak mít ještě lehčí porod nezní špatně ne? 🙂
Tak moje dieta bude asi zavisle na krupicnej kasi 😀 Pred otehotnenim som to jedla raz do roka a teraz ju musim mat raz do tyzdna 😅 😀
Akurát som sa vrátila od lekára,všetko je zatiaľ O.K.,malá je zatiaľ otočená KP,ale to som mala aj pri prvom tehotenstve,dnes som 29 tt+2 a malá váži 1333 gramov.Koľko vážia vaše detičky?
@albao aj moje ju lubi, ale to je koli vam, lebo kazda ste pisali o krupicovej kasi a tak mi na nu dosla chut od vtedy ju mam pravidelne. aj vecer som schopna si ju uvarit..... inak mna teraz chyta opat chut na kofolu alebo kolu alebo take nieco..... viem ze sa to nema ale nemozem odolat, telo si to pyta.... toto som mala na zaciatku tehotenstva,, a teraz zas.. mozno to suvisi s tym nasim zaludkom na zaciatku tehotenstva bol podrazdeny z hormonov, teraz asi z toho ze sa tam uz toho tolko nezmesti......ako do neho davam 😀
ahojte,aj ja som sa prave vratila od doktora,uz dlhsie sleduje,ze mam zvyseny tlak a mam ist na vysetrenie bielkoviny v moci,pretoze okrem toho som trosku aj spuchnuta.Pri prvej dcere som mala otrasne opuchy,ruk aj noh a vtedy mi doktor nespravil ziadne vysetrenie.Bojim sa aby som nemala nejaku proklampsiu...Ale to sa ukaze az po vysetreni.Ma niekto z vas zvyseny tlak a opuchy?
ja zas krupicu ani tak nie, ale skôr ovocie, a čo som doteraz nemusela pomaranč, tak ten si teraz doprajem 🙂
ja chodim diež každých 14 dní na kontrolu, ale po ktorom týždny tehotenstva sa chodí každý týždeň na kontrolu? ? ?
ahojte!
na kontrolu zatial chodim kazde 3 tyzdne 🙂 ale ratam ze od najblizsej navstevy (4.11.) budem chodit kazde 2 tyzdne...
zatial vsetko ok, niekedy zaciatkom novembra ideme na velyk ultrazvkuk, budeme v 30. tyzdni, tak uvidime, ako rastieme 🙂 🙂 🙂
chcem sa opytat: da sa malinikovy caj kupit aj na slovensku? zatial som ho nikde na slovenskych strankach nenasla, google mi vyhadzuje len cz stranky ☹ ☹ ☹
dakujem za odpovede!!! 🙂 🙂 🙂 🙂
dobre ranko.......ja som ho dnes zacala jablkovym dzusom....Dokror mi naordinoval odvodnovaciu dietu a tak musim jest len bielu ryzu a kysle jablka,az kym neodpuchnem.Pravda je ze jablka som nikdy nejedavala ,ale v tehotenstve mi nejak zacali chutit,tak rozmyslam ze si spravim jablkovu vyzivu,uz som aj tak dlho o nej snivala.No a potom mam tiez davat pozor na jedlo,ziadne vysmazaninky atak.....no takze ma cakaju dietove dni,co uz...

@lolelole mas dobru taktiku