icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
21. okt 2010

@renatka100 já mám taky už více, ale může nám více vážit děloha nebo plodovka ne? 😀 😀 😀 😀

renatka100
21. okt 2010

@cufinka uz si si nieco objednala? su spolahlivi? Pozerala som, ze za 300Kc dodavaju aj na Slovensko

kamusek
21. okt 2010

@cufinka Já jsem taky 2 koupila, byly to myslím taky Avent, minulý týden jsem je vytáhla z toho plastu, ve kterém jsou zabalené a byla jsem těžce v šoku, že i když to dudlíky pro miminika 0+měsíce, tak je ten plast tak velký, že si neumím představit, že to bude mít v té malé pusince 🙂 Na to jsem se při nákupu nějak nedívala ☹ prostě jsem viděla že to je od narození, tak jsem je vzala. Asi se budu muset kouknout po menších. Tak jen taková malá rada, když budete kupovat 😀

renatka100
21. okt 2010

@anthea6 nikde som to nezachytila, citala si nejaky clanok alebo to mas od Dr?

cara.m
21. okt 2010

@kamusek já mám Suavinex od -2 až 4 m a jsou tak krásně maličké, úžasné. Ovšem otázkou je, zda si to samé o nich bude myslet i Adámek 😀 😀 😀

anthea6
21. okt 2010

@renatka100 chodím na predpôrodný kurz, tam nám to hovorili ešte min.mesiac, ale tento týždeň som sa to dozvedela už aj na poradni

kamusek
21. okt 2010

@cara.m No budu se taky muset podívat po jiných ještě....četla jsem právě v knížkách a bylo to i v telce v nějakém pořadu, že by se měl vzít dudlík už do porodnice, že není pravda, že si dítě na to zvykne a pak nebude chtít předstat. Je to prý taky dobré na spaní, že se tím zamezuje tomu náhlému úmrtí novorozenců, protože když musí dítě sát dudlík, tak musí víc dýchat a míň mu hrozí udušení. Nevím, co na tom je pravdy, ale kdyby to mělo fakt k něčemu být, tak bych to určitě dávala....no uvidíme v lednu 🙂

renatka100
21. okt 2010

@anthea6 to znamena, ze doktor ku ktoremu pojdem rodit ma ani neuvidi az rovno hop ked mi praskne voda bude zistovat ako je dieto otocene atd? to je dost divne a podla mna nespravne ☹

anthea6
21. okt 2010

@renatka100 neviem, to bude asi lepšie spýtať sa u svojho lekára, ja som sa o to nijak nezaujímala,pretože si žiadneho lekára nezazmluvňujem... ale čo mi bolo povedané, na poradne do nemocnice budú posielané iba rizikové pacientky vo zvláštnych prípadoch

kinsli
21. okt 2010

@cufinka dudlík je ta nejlepší vymoženost 🙂 a ještě na něj sab simplex 🙂
to bude první co si nechám od dr napsat 🙂

kinsli
21. okt 2010

@renatka100 bohužel většina z miminek chce ty příšerný kulatý Kačka s tím vypadala jako blázen, asi na necelých 2 měsících jsem jí tu kytku sebrala a strčila Avent s tím, že pokud ho nebude chtít tak má smolíka a dudat se nebude 🙂
vypadala s tou kytkou fakt příšerně. schválně najdu nějaké foto 🙂
Naštěstí avent vzala na milost, párkrát jsem pokapala sabem a jak ji zachutnal 🙂

jo ale koukala jsem, že teď už se prodávají dudlíky ve stylu Aventu i s kulatým dudákem, tak jeden koupím 🙂

vera1132
21. okt 2010

@anthea6 to ti hovoril tvoj doktor? alebo ? sranda.

kamusek
21. okt 2010

@kinsli Tady na těchto stránkách jsou silikonové, které prý jsou některé i s dírkama (kvůli dýchání a hygieně) a materiál skoro jako "prsní bradavky" 🙂 Aspoň tak nějak to říkali na veletrhu 🙂 http://shop.i-tatinek.cz/dudliky-siditka-anatom...

kinsli
21. okt 2010

@kamusek Když oni právě ty novorozenci mají raději ty hnědé kulaté.

vikaki
21. okt 2010

@cara.m zadaj si do googlu=vypocet kilov v tehotenstve= a hned na prvej stranke je kalkulacka,kde ti podla tyzdna tehotenstva presne vyrata kolko kilov pripada na maternicu,dieta,prsia,plod.vodu atd a hlavne kolko pripada na tuk

vikaki
21. okt 2010

@renatka100 ja som tak tiez 1.krat rodila a je to strasna somarina...fakt je lepsie ist predtym par krat do nemocnice na kontrolu....ja len co mi praskla voda,isla som do nemocnice=kde som predtym v zivote nebola a vysetroval ma tam taky groban hnusny doktor a ten ma potom aj odrodil

vikaki
21. okt 2010

@renatka100 inak ty mozes poziadat aby bol pri porode aj porodnik ktoremu doverujes,ale plati sa to extra

cara.m
21. okt 2010

@vikaki můžeš mi dát přímo odkaz? Koukám na to a od prvního pohledu nevím, který odkaz odkliknout, kt. je ten správný 🙂

cara.m
21. okt 2010

@vikaki mám to 😀

vikaki
21. okt 2010

@cara.m uz som to minule skusala ale ten odkaz sa nedal preniest....ked das do googlu=vypocet kilov v tehotenstve= najdes to hned na 1.stranke s nazvom=predporodna priprava

cara.m
21. okt 2010

@vikaki mám to tam a vůbec se mi to u mě nelíbí 😀

vikaki
21. okt 2010

@cara.m jeeeej tentokrat to vyslo

vikaki
21. okt 2010

@cara.m a preco? co ti vyslo?

cara.m
21. okt 2010

@vikaki tuk mám 4.4 kg 😝

vikaki
21. okt 2010

@vikaki mne vychadza ze mi mozno ostne 2,5 kg tuku a prsia.....ale to sa vraj moze pri porode vypotit 😉

vikaki
21. okt 2010

@cara.m a zadala si si spravne tyzden tehotenstva? lebo ja som raz zabudla a nechala som tam to 10

vikaki
21. okt 2010

@cara.m ty si v 30.tt,ze? a kolko si doteraz pribrala?

cara.m
21. okt 2010

@vikaki zadala jsem správný tt 😀 přibrala jsem 11 kg, ale když mi zůstanou 2 kg navrch, bude to fajn, byla jsem hodně hubená, měla jsem 47 kg, takže ty dvě kg navrch budou fajn, ale musím ty další dvě vypotit při tom porodu 😀 😀 😀 😀

vikaki
21. okt 2010

@vikaki ja si tentokrat davam sakra pozor,vazim sa kazdy den lebo pri prvom babe som pribrala skoro 20 kg a to som po porode namiesto aby som schudla este aj pribrala........