Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cufinka uz si si nieco objednala? su spolahlivi? Pozerala som, ze za 300Kc dodavaju aj na Slovensko
@cufinka Já jsem taky 2 koupila, byly to myslím taky Avent, minulý týden jsem je vytáhla z toho plastu, ve kterém jsou zabalené a byla jsem těžce v šoku, že i když to dudlíky pro miminika 0+měsíce, tak je ten plast tak velký, že si neumím představit, že to bude mít v té malé pusince 🙂 Na to jsem se při nákupu nějak nedívala ☹ prostě jsem viděla že to je od narození, tak jsem je vzala. Asi se budu muset kouknout po menších. Tak jen taková malá rada, když budete kupovat 😀
@anthea6 nikde som to nezachytila, citala si nejaky clanok alebo to mas od Dr?
@renatka100 chodím na predpôrodný kurz, tam nám to hovorili ešte min.mesiac, ale tento týždeň som sa to dozvedela už aj na poradni
@cara.m No budu se taky muset podívat po jiných ještě....četla jsem právě v knížkách a bylo to i v telce v nějakém pořadu, že by se měl vzít dudlík už do porodnice, že není pravda, že si dítě na to zvykne a pak nebude chtít předstat. Je to prý taky dobré na spaní, že se tím zamezuje tomu náhlému úmrtí novorozenců, protože když musí dítě sát dudlík, tak musí víc dýchat a míň mu hrozí udušení. Nevím, co na tom je pravdy, ale kdyby to mělo fakt k něčemu být, tak bych to určitě dávala....no uvidíme v lednu 🙂
@anthea6 to znamena, ze doktor ku ktoremu pojdem rodit ma ani neuvidi az rovno hop ked mi praskne voda bude zistovat ako je dieto otocene atd? to je dost divne a podla mna nespravne ☹
@renatka100 neviem, to bude asi lepšie spýtať sa u svojho lekára, ja som sa o to nijak nezaujímala,pretože si žiadneho lekára nezazmluvňujem... ale čo mi bolo povedané, na poradne do nemocnice budú posielané iba rizikové pacientky vo zvláštnych prípadoch
@renatka100 bohužel většina z miminek chce ty příšerný kulatý Kačka s tím vypadala jako blázen, asi na necelých 2 měsících jsem jí tu kytku sebrala a strčila Avent s tím, že pokud ho nebude chtít tak má smolíka a dudat se nebude 🙂
vypadala s tou kytkou fakt příšerně. schválně najdu nějaké foto 🙂
Naštěstí avent vzala na milost, párkrát jsem pokapala sabem a jak ji zachutnal 🙂
jo ale koukala jsem, že teď už se prodávají dudlíky ve stylu Aventu i s kulatým dudákem, tak jeden koupím 🙂
@kinsli Tady na těchto stránkách jsou silikonové, které prý jsou některé i s dírkama (kvůli dýchání a hygieně) a materiál skoro jako "prsní bradavky" 🙂 Aspoň tak nějak to říkali na veletrhu 🙂 http://shop.i-tatinek.cz/dudliky-siditka-anatom...
@renatka100 ja som tak tiez 1.krat rodila a je to strasna somarina...fakt je lepsie ist predtym par krat do nemocnice na kontrolu....ja len co mi praskla voda,isla som do nemocnice=kde som predtym v zivote nebola a vysetroval ma tam taky groban hnusny doktor a ten ma potom aj odrodil
@renatka100 inak ty mozes poziadat aby bol pri porode aj porodnik ktoremu doverujes,ale plati sa to extra

@renatka100 já mám taky už více, ale může nám více vážit děloha nebo plodovka ne? 😀 😀 😀 😀