icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

renatka100
22. okt 2010

@cara.m my okrem postielky, autosedacky a kolisky mame uz asi tiez vsetko. Oblecenie mam do velkosti 68 tiez nakupene. Prat to vsetko budem az tak koncom novembra, ked uz budem doma.

vikaki
22. okt 2010

ja to uz mam vsetko pre istotu poprane,kedze sa bojim predcasneho porodu.....tie vecicky co budem brat neskor do nemocnice,popripade nejak predtym este raz preperiem...postielku este nemam pripravenu,lebo to ma cas,aby sa na nu neprasilo...to je uz najmenej potom,dietatko pocka v kociku a postielka sa nanovo prezlecie,keby daco...

renatka100
22. okt 2010

@kinsli mala je zlata s tym dudlom 🙂 Uvidime ako sa im budu pacit tie supermoderne aventky

albao
22. okt 2010

@vikaki presne toho sa obavam, a tak vsade orzsirujem, ze velkost 56 mam veeeela 😀 Hadam aspon rodine docvakne, ze to uz nemaju kupovat 😅 😀

@cara.m ja tento tyzden dokoncim nakupy - postielku, matrac, autosedacku. A potom mam este taky kratky zoznam veciciek, co mi chybaju, to chcem tiez buduci tyzden uz dokupit. A postupne si to zacnem prat a zehlit. Takze uz nad tym rozmyslam, ze od 32tt zacnem chystat, aby ma potom nebolel chrbat od statia pri zehliacej doske 😀 Ale skusim to potom nejak ochranit pred prachom - postielku prikryjem, vecicky zalozim do takej krabice z Ikei a tak 😉
Mozno sa trochu ponahlam, ale uz mam tu "hniezdiaciu naladu" 😀

vikaki
22. okt 2010

@albao podla mna sa neponahlas,ja uz to mam tiez vsetko v suflikoch pozehlene,lebo clovek nikdy nevie.....kedy bude utekat do nemocnice...a okrem toho o niekolko tyzdnov uz budeme bublinky a bude sa nam tazko hybat,nieto este zehlit atd....

cufinka
22. okt 2010

@cara.m já už peru od včera (dneska 4pračka ) a ted žehlím a mám jako dost ☹

albao
22. okt 2010

@vikaki vsak prave tie dva pocity sa vo mne biju - ze do januara daleko, ale co ak predsa len skor pride malicka?

kamusek
22. okt 2010

Holky, můžu se zeptat, nenakupujete nějaká přes internet na nějakých irských stránkách? Nebo anglických? Já se v zahraničí vůbec v tom nevyznám, ale brácha bydlí v Irsku a nabídl se, že by něco objednal a pak mi to buď poslal nebo přivezl jak přijede na Vánoce. Děkuji za každý tip....někde kde jsou třeba slevy oblečení a tak. Nic drahého 😀

vikaki
22. okt 2010

@kamusek tusim stanka nakupuje cez angl.ebay

cara.m
22. okt 2010

No já právě přemýšlím, kdy začnu. Mám pořád ten ležící - šetřící režim. Tak si říkám, že počkám ještě dva týdny a pak začnu Snad to bude ok

kinsli
22. okt 2010

zdravím holky, tak mám za sebou zase jednou rozlítané dopoledne, ale co jsem sem chtěla napsat :
Cukrovku nemám 🙂

renatka100
22. okt 2010

@kinsli to sa tesim, tak mozeme papat vsetko co nam hrdlo raci 🙂 😀

cufinka
22. okt 2010

@kinsli suppeer tak si to ted pěkně užívej když s malou jsi jí měla 🙂

ellahop
22. okt 2010

@cara.m na silvestra, .. ale teda dufam, ze skor ....

vera1132
22. okt 2010

@albao ved to neni problém, načo sú tatinkovia 🙂
ja uuuplne minimum nakupujem, jedine tú základnú vybavičku, a potom dokúpim podla potreby, lebo fakt nevieš čo podostavaš.

vera1132
22. okt 2010

@kinsli gratulujem 🙂

vikaki
22. okt 2010

babky budete kupovat steilizator,ci budete vyvarat v hrnci?

renatka100
22. okt 2010

@vikaki ja som kupila avent sterilizator do mikrovlnky. Za 2 min je to hotové a 24 hod v nadobe este sterilne
http://www.docsimon.sk/tovar/avent-parny-steril...
mam startovaciu sadu, kde su aj flasticky

kinsli
22. okt 2010

@vikaki já si vždy dala hluboký talíř, na něj trošku vody a připrila deklem 🙂
je to úplně to samé jako sterilizátor. Jo a zapla to tak na 4-5 min.

@vera1132
@cufinka : moc díky 🙂

vera1132
22. okt 2010

@vikaki ja neviem, čo je dobré? ty čo kúpiš alebo budes sterilizovať v hrnci?
ja asi v hrnci, toľko času si najdem

vikaki
22. okt 2010

ja som pri Pii mala sterilizator ale potom som ho dala svagryne a ona je teraz prestahovana v madarsku aj so sterilizatorom,takze uz asi novy nebudem kupovat...ak budu mat cestu k nam,hadam ho donesu...ak nie,ostava mi ten hrniec....ale pravdupovediac mi ten sterilizator velmi vyhovoval...v noci ked mala dopila,hned som flasku dala sterilizovat,automaticky nadstavila vypnutie a v klude som zas spala..a okrem toho sa tak v tom dudky nekazia,lebo sa sterilizuju len v pare...

vikaki
22. okt 2010

@renatka100 ja som to predchvilou tiez objavila na ebay,ale zda sa mi nevhodne sterilizovat v mikrovlnke pre take malicke babo....sak si tych skodlivych vln este uzije pocas zivota dost

kinsli
22. okt 2010

mě z hrnce strašně vadilo, že ty lahvičky byly bílé jako by mléčné, pak jsem je oplachovala stejně pod vodou takže to žádný smysl nemělo.

albao
22. okt 2010

Inak to je jedna z veci, ktore nekupujem. Moja kamaratka (laktacna poradkyna) mi radila, aby som si flasky ani nekupovala, ze ma to bude zbytocne demotivovat od kojenia 😀 Ale to je dalsia z veci, co sa da hocikedy v non-stop lekarni dokupit. Uvidime, ci nechytim este do porodu paniku a nepobezim po flasky a sterilizator 😀

luciemar
22. okt 2010

Holky, vy už perete??? Áááááá, do toho se mi zatím moc nechce. Začnu tak v polovině listopadu....
Sterilizátor jsem pořídila ten na sedm lahviček od Aventu...do mikrovlnky. Snad bude dobrej.

vera1132
22. okt 2010

no inač aj mna by zaujímalo či už periete, a či ste kúpili zvlášť praci prášok a aviváž pre dieťatko. A ak áno, tak akí? ?

albao
22. okt 2010

@vera1132 neplanujem kupovat nic specialne, radsej to dva razy pustim preplakat bez prasku. 😉

lilix
22. okt 2010

ahojte. jeej na toto som sa dnes pytala v sukromnej teme. ako dobre, ze to tu preberate. myslim pranie 😅

vikaki
22. okt 2010

@albao flasticku budes predsa neskor potrebovat na caj a vodu a aj dudliky treba sterilizovat,alebo aj hracky do pusy

vikaki
22. okt 2010

ja som kedysi pouzivala na pranie veciciek proderm prasok a avivaz,ono je fakt lepsie 2 krat preplachat v cistej vode,ale zial potom to uz tak nevonia a nie je to take makkucke ako ked sa prida avivaz