icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
22. okt 2010

@cara.m tak mě ne mě to píše jako SF a měří to centimetrem. Někdo tu psal, že velikost dělohy má souhlasit s tt což by vycházelo protože my jsme opravdu tak o 2 týdny starší a mám dělohu 30 cm.

stanulka551
23. okt 2010

Dobre ranko tehulky, ako sa mate dneska? Prajem pekny vikend 🙂

kinsli
23. okt 2010

@stanulka551 ahojky 🙂 Já už mám v celku uklizeno 🙂 Ještě to chce trošku doladit a odpoledne už jen vyžehlím 🙂

holky z ČR neměl by jste někdo zájem?? Mám jich moc 🙂

jsou to tyto: https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kinsli/album...
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kinsli/album...
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=38185274&tab=8

myslím, že bílá s medvídkem od Nextu byla kupovaná jako nová jen vypraná,
s tygříkem je nová
a s dinosaurem použitá, ale ve 100% stavu jako nová 🙂

ty chlapatý bych nechala jednu po 270,- a tu s dinem za 300,-

kinsli
23. okt 2010

všechny to jsou vel. 0-3m

monik1
23. okt 2010

@misag23 děkuji za odpověď na kočárek 😉 Jinak taky mám Persil sensitiv a mamka mi koupila Lovelu 😉
@vilca Já byla na cukrovku ve středu, ale výsledky ještě nevím.. do té laboratoře jsem volala a oni mi řekli, že výsledek mi oni říct nemůžou, že to předají mému Dr. - a tam jsem se čt-pá nemohla dovolat 😠 😠
@kinsli prosím tě, ty pořád něco kupuješ ze zahraničí, tak se chci zeptat - prodávám svat. závoj a má o něj zájem holčina ze Slovenska.. jak to máš zařízeno s převodem peněz, když oni mají Eura? No já vůbec nevím, žádnou takovou zkušenost nemám... 😲 já mám účet u ČSOB
Jinak všechny vás moc zdravím, teď vůůbec nestíhám 😖

kinsli
23. okt 2010

@monik1 musíš mít zařízený paypal účet, ten převede jakoukoli měnu 🙂 Já taky kupovala ty dva monitory dechu, a druhý si brala holčina od nás z diskuze ze Slovenska a poslala mi to v eurech na paypal účet a já si to nechala převést na české 🙂

kookaij
23. okt 2010

@kinsli ja som mala hodnoty 3,7 a potom 6,9,výsledky som vedela až po 3 týždňoch, aj to ich zabudli poslať doktorovi do poradne,musela som si ísť na druhý deň pre ne u nás do laboratória

kinsli
23. okt 2010

@kookaij tak to máš taky super výsledek 🙂 Hlavně na lačno máš fakt málo 🙂
Já ho měla vyšší, protože jsem nedodržela dobu lačnění. Ale i kdybych dodržela tak bych měla cca 4,7-4,9
takže o dost víc než ty.

zanin
23. okt 2010

Ahojte. Bavili ste sa tu o glukozovom teste tak ja som mala na lacno 4.20 a po 2 hodinach 4.70
u nas je tolerancia na lacno 3.5-6.1 a po dvoch hodinach 3.5-7.9 asi zalezi od laboratoria ako si stanovi kriticke hodnoty.

zanin
23. okt 2010

A chcem sa spytat kolko ste zatial pribrali? Ja som pri prvom synovi pribraa dokopy 14kg a teraz mam +8kg zatial. Tak dufam, ze sa zastavim na +12kg ale moc tomu neverim 😒 .

ellahop
23. okt 2010

@zanin ahoj ja som mala na lacno 4.6 a po teste 5.0. ale u nas v topolcanoch su referencne medze ine, na lacno medzi 3.89/5.55 a po teste, 3.89/7.8. dost zvlastne ze je to tak odlisne....podla mna by to malo byt jednotne. no hlavne je ze tu cukrovku nemame... 🙂

zanin
23. okt 2010

@ellahop presne nad tymto som uvazovala, ze ako je to mozne, ze kazde pracovisko ma ine hodnoty. Ale ako pises hlavne je ze cukrovku nemame. Ale je to aj s vysetreniami tak. Kazdy lekar ich robi inak. Jeden ta pozera od spodu pri kazdej kontrole, iny len obcas. Ja sa uz tesim na 3.11. ideme na ultrazvuk a dozviem sa ako je mimi ulozene a kolko vazi a meria. Len skoda, ze to nemam ako porovnat s prvym synom, lebo tehotensku knizku mi v porodnici vzali a nevratili. Vraj to tam musi zostat. A ze ked som ju chcela tak som si to mala prefotit. Keby som to vedela, tak si to prefotim. No co uz.

vikaki
23. okt 2010

@renatka100 vies ja chcem mat ciste svedomie voci mojim detom...mam za ne zodpovednost,su este vo vyvoji.Aj ja pouzivam mikrovlnku,mobil,lap-top......jasne ze nas to ziarenie hned nezabie...ale preco by som mala takeho maleho chrustika hned po narodeni vystavovat vedome ziareniu? Koli vlastnej pohodlnosti?..niektore zeny fajcia cele tehotenstvo,este aj pri kojeni a myslia si pritom ako dobre robia ze davaju babu materinske mliecko...a potom sa cuduju ze je ich dieta neustale chore......je to vec nazoru,kazdy si rozhodne pre seba sam,ci chce zit s cistym svedomim,alebo si bude po rokoch vycitat,ked nahodou bude dieta chore,a rozmyslat,ci to nezavinil sam koli svojej pohodlnosti

monulik0209
23. okt 2010

Dobry den,ako sa dneska mame???

lilix
23. okt 2010

ahojte.
@zanin ja som pribrala cca 9,5kg.

vikaki
23. okt 2010

@lilix podla fotky mas super postavu. 🙂 .../ozaj ake zvodne foto/...tak to urcite nebudes mat po porode problemy s vahou 😀

radullinka
23. okt 2010

Ahojky holky 😢 Včera mi umřel tatínek,tak doufám,že to všechno nějak zvládnu!!!!!!!! 😔 😔 😔 😢 😢 😢

drobcok
23. okt 2010

juuuuuj to mi je luuuuuto,tak ti zelaaam uprimnuu suustrast teda.

sjussi
23. okt 2010

@radullinka to je mi lito,tak se drz,budem na tebe myslet at to vsechno zvladnes

ellahop
23. okt 2010

@radullinka hm, uprimnu sustrast, nemas to lahke ale uvidis, malicke bude najlepsi balzam na dusu pre teba a celu tvoju rodinu.....

janettan
24. okt 2010

@radullinka úprimnú sústrasť, drž sa hlavne kvôly bábätku ☹

albao
24. okt 2010

@radullinka drz sa 😉 Zelam vela sily, aby ste to pekne zvladli a babatko ti ten smutok vynahradi radostou

albao
24. okt 2010

@vikaki V tomto mam podobny nazor 😉 . My sme prestali pouzivat mikrovlnku. Nasi znami, ktori su vedci a skumali to, prestali pouzivat mikrovlnku, kvoli tomu, co to robi s jedlom (rozklada zakladne zlozky, takze vitamin po ohriati 2 min. v mikrovlnke, uz nie je vitamin, bielkovina nie je bielkovinou atd.). A my sme sa po nich zopakovali 😀 Po tyzdni sme zistili, ze nam vlastne vobec nechyba. Vacsinou aj tak jeme cerstve jedlo. Mozno je to prehnane, ale v nasej malej kuchyni sme sa aspon zbavili jednej haraburdy 😀

radullinka
24. okt 2010

Holky,moc děkuji za podporu!!!!!!

ellahop
24. okt 2010

@albao my mikrovlnku mame a pouzivame ju ako stojan na toustovac a hriankovac, obcas si tam zohrejeme jedlo ak nam zostane a este v nej robime pukance... ale podla knizky velka kniha o matke a dietati sa pouzivanie mikrovlnky pre malicke babatka vobec neodporuca. sestra zacala mirkovlnku pouzivat pre maleho az okolo druheho roku, ked mu zavcasu rano musela robit kakavko lebo maly len co otovril oci a niekedy to bolo fest skoro zacinal den slovami,,, pakako.. 🙂

vikaki
24. okt 2010

@radullinka urcite budes mat teraz velmi tazke obdobie,tak ti zelam,aby ste to co najlepsie ako sa len da v takej situacii zvladli...uprimnu sustrast

cufinka
24. okt 2010

@radullinka upřímnou soustrast a hodně sil ,drž se !!!

zanin
24. okt 2010

@radullinka uprimnu sustrast. Aj mne ked som cakala prve babo odisiel zo zivota milovany clovek. Bolo to velm tazke ale cas zahoji vsetky rany. A babetko vam vynahradi stratenu lasku. Drz sa.

albao
24. okt 2010

@ellahop 😀 presne, aj u nas ta mikrovlnka bola skor "stojanom" 😀 Aspon nemam dilemu, ci miminku nieco ohrievat v mikrovlnke. Nam nechyba, ale verim, ze mnohi ludia si ju nevedia vynachvalit - moj kolega by bez nej asi umrel od hladu 😀

vikaki
24. okt 2010

@albao ..je to tak babenky,ked je clovek dospely,rozhoduje si o svojom zdravi sam...ale za nase deticky sme zodpovedni my.....Ja sice mikrosku dost pouzivam,ale ked ohrievam pre dceru,snazim sa to obmedzit....Ak mam moznost a cas=uprednostnujem normalne ohrievanie