Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kinsli Ahoj, jo, děje se mi něco podobného, přijde mi, že tvrdě nespím vůbec-ne, že bych byla úplně probuzená, ale pořád jsem tak nějak při vědomí, nevím, jak bych to popsala, prostě pořád hlídám, kde se co šustne 🙂 a když usnu, tak mám divné sny...třeba, že jsem v porodnici na příjmu vyplňovala papíry, měla jsem kontrakce, vůbec jsem nevnímala, co podespisuju a pak když jsem porodila, tak mi řekli, že jsem podepsala i papír, že svoje miminko dávám nějaké jiné mamince a beru si nějaké cizí...jáááj...jsem z toho byla úplně nešťastná a probudila jsem se s tím, že mi za to přítel určitě vynadá a nebude mě už chtít :D
Holky, prosím vás, furt si to nějak nemůžu ujasnit-co všechno budete oblíkat miminkům, až v lednu pojedete z porodnice?
no ved aj ja mám dilemu ale asi dám ten overalik a radšej deku do autosedačky
@renatka100 ahoj a kde budeš rodiť???
Tak já jsem přemýšlela bodyčko, dupačky, overálek s kapuckou, čepičku, rukavičky a dát ho do autosedačky s fusakem. Nakonec jsem se rozhodla i pro autosedačkový fusak. A až se auto zahřeje, fusak odepnu.
babulky ahojte
nemate niektora bolesti v oblasti pupka a kusok od neho? 😕
@jerryjanka ja nie nastastie
Ach jo, na mě padla tak hrozná depka, že nevím, co se sebou...ani tabulka čokolády nepomohla a to už je co říct! A přitom byl tak krásný den!
@vera1132 horsie bude po termine, dufam ze nebudem prenasat ako so Samkom, lebo to uz bolo fakt na nervy, kazdy den cakat ci uz
@elzu V pohodě, já zase rodím, porodím chlapečka, přinesou mi z mytí a vážení holčičku a k chybě se nehlásím 🙂
to jsem ale macecha 🙂
Jinak se spaním je to na prd, než se vykulím z postele to by vyrost kedlub a břicho si podkládám polštářem. Příjde mi, ale že je to fakt tím, že je malý velký. Když se vyboulí tak já vyjíknu jdu ho zacpat, ale není kam, vyleze hned na protější straně. Ať sáhnu kam sáhnu všude dítě a to mám mega břích obvod 117 cm.
@kinsli Já mám taky někdy šílené sny.....takže vidím, že nejsem sama 🙂 Jinak jsem dneska druhý den doma na PN, musím odpočívat (takže spíš ležet) a je to šílené....strašně se nudím....v telce celkem nic moc nehraje....knížky mě nějak nebaví.....hrůza! Říkala jsem si, jak budu doma, jak si odpočinu, nebudu muset do práce ani se učit.....a teď už bych zase šla radši mezi lidi 🙂
@kamusek já končila v půlce září a řeknu Ti bylo to až až. Teď už bych to fakt nedala. Ono když už máš doma jedno dítě tak je to takové náročnější. Já jsem vstávala v 5h doma jsem byla tak po 13h a malá vstávala v létě mezi 14:30-15h. tak jsem si ani pořádně neodfrkla a už zase začala další šichla. Když se mi ji podařilo mazi 20-21h nahnat do postele tak jsem byla ráda, že jsem ráda 🙂 A pak ještě uklízet. Teď už mě denní vaření nebaví, ani nevím co pořád vymýšlet tak jdu nás v pondělí přihlásit na obědy 🙂 Alespoň 3 dny v týdnu.
@kinsli Věřím, že když máš už jednoho prcka, tak je to jiné....ale my jsme s manželem zatím sami. A bydlíme v jednom baráku s našima, s kterýma máme super vztah, takže mě všichni "obskakují" a nemusím skoro nic dělat. V práci jsem byla každý den od půl 8 do půl 5, takže skoro celý den, pak těhotenské cvičení nebo plavání, sem tam na nákup nebo něco zařídit, pořád něco. Jasně, někdy jsem byla KO, ale nestačila jsem se nudit.....teď je to zatím hrůza. Ale věřím, že když budu odpočívat a brát Magnesko, co mi doktorka předepsala, tak na kontrole 10.11. bude zase všechno OK a budu moct aspoň ven 🙂 Pak si tu mateřskou aspoň užiju 🙂 Dokoupím poslední věci, budu moct s kámoškama zajít na kafčo nebo třeba na Vánoční trhy, které jsem si za poslední 4roky vůbec neužila, protože jsem byla v práci od rána do večera 🙂
@kamusek 🙂 psala jsi sice, že tě knížky nebaví, ale mám jeden tip, který mě na tři dny totálně vytrhl z běžného chodu-trilogie Milenium od Larssona-Muži,kteří nenávidí ženy atd.! Jsou to sice bichle, ale když jsem se začetla, nemohla jsem přestat a četla celou noc až do šesti do rána, což se mi fakt dlouho nestalo!
holky tak jsem si hrála jukněte 🙂

kočky ktoré budete rodiť 14.1.2011???? a rozhodli ste sa pre Ružinov???