icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misha8
30. okt 2010

kočky ktoré budete rodiť 14.1.2011???? a rozhodli ste sa pre Ružinov???

elzu
30. okt 2010

@zuzkaro 🙂 neboj se, já taky ještě nic nemám 🙂

elzu
30. okt 2010

@kinsli Ahoj, jo, děje se mi něco podobného, přijde mi, že tvrdě nespím vůbec-ne, že bych byla úplně probuzená, ale pořád jsem tak nějak při vědomí, nevím, jak bych to popsala, prostě pořád hlídám, kde se co šustne 🙂 a když usnu, tak mám divné sny...třeba, že jsem v porodnici na příjmu vyplňovala papíry, měla jsem kontrakce, vůbec jsem nevnímala, co podespisuju a pak když jsem porodila, tak mi řekli, že jsem podepsala i papír, že svoje miminko dávám nějaké jiné mamince a beru si nějaké cizí...jáááj...jsem z toho byla úplně nešťastná a probudila jsem se s tím, že mi za to přítel určitě vynadá a nebude mě už chtít :D

elzu
30. okt 2010

Holky, prosím vás, furt si to nějak nemůžu ujasnit-co všechno budete oblíkat miminkům, až v lednu pojedete z porodnice?

misha8
30. okt 2010

@elzu ahoj tak ja plánujem bodinko dupačky svetrík rukavičky čiapočka ponožky ale dilemu mám či overal a perinku ??alebo len perinku ??ved bude ako buchtička 🙂

elzu
30. okt 2010

@misha8 Právě že s těma nejsvrchnějšíma vrstvama mám nějak problém 🙂 mám pocit, že se mi pak nevejde do autosedačky, když bude tak nabalené 🙂

misha8
30. okt 2010

no ved aj ja mám dilemu ale asi dám ten overalik a radšej deku do autosedačky

misha8
30. okt 2010

@aninulka ahoj ja to budem riešiť tou ktorá je najbližšie som mimo ba takže Ružinov

misha8
30. okt 2010

@renatka100 ahoj a kde budeš rodiť???

zuzkaro
30. okt 2010

@albao ja som si povedala, ze take veci budem kupovat, ked budem na materskej, lebo teraz som PN, tak vela casu na chodenie po obchodoch nemam a doktorka ma upokojuje, ze tehu ja uplne v poriadku tak si myslim, ze drobec sa skor ako v termine nenarodi 🙂

zuzkaro
30. okt 2010

@kinsli tak to poznam, ja sa zobudza tak okolo 3-4 rano, akoze vyspata, tak potom bud cumakujem a cakam ci zas zaspim alebo si idem pozriet na net 🙂 esteze ho niekto vymyslel :D

zuzkaro
30. okt 2010

@elzu ja tiez rozmyslam nad overalom + este jedna ciapocka a deku len do autosedacky, sak ked manzel pride v auticku uz bude teplucko a potom pusti klimu na plno, tak len prechod medzi nemocnicou a autom vyriesit nech mi drobca nenachladne ...

cara.m
30. okt 2010

Tak já jsem přemýšlela bodyčko, dupačky, overálek s kapuckou, čepičku, rukavičky a dát ho do autosedačky s fusakem. Nakonec jsem se rozhodla i pro autosedačkový fusak. A až se auto zahřeje, fusak odepnu.

vikaki
30. okt 2010

@kinsli aj u mna je to tak,okolo 4 hod sa budim a tazko potom zaspavam a mam krce v nohach a ruky strpnute....

jerryjanka
30. okt 2010

babulky ahojte
nemate niektora bolesti v oblasti pupka a kusok od neho? 😕

vikaki
30. okt 2010

@jerryjanka ja nie nastastie

elzu
30. okt 2010

Ach jo, na mě padla tak hrozná depka, že nevím, co se sebou...ani tabulka čokolády nepomohla a to už je co říct! A přitom byl tak krásný den!

stanulka551
30. okt 2010

@vera1132 horsie bude po termine, dufam ze nebudem prenasat ako so Samkom, lebo to uz bolo fakt na nervy, kazdy den cakat ci uz

kinsli
30. okt 2010

@elzu V pohodě, já zase rodím, porodím chlapečka, přinesou mi z mytí a vážení holčičku a k chybě se nehlásím 🙂
to jsem ale macecha 🙂

Jinak se spaním je to na prd, než se vykulím z postele to by vyrost kedlub a břicho si podkládám polštářem. Příjde mi, ale že je to fakt tím, že je malý velký. Když se vyboulí tak já vyjíknu jdu ho zacpat, ale není kam, vyleze hned na protější straně. Ať sáhnu kam sáhnu všude dítě a to mám mega břích obvod 117 cm.

elzu
30. okt 2010

@kinsli 🙂 chi chi... 🙂

kamusek
30. okt 2010

@kinsli Já mám taky někdy šílené sny.....takže vidím, že nejsem sama 🙂 Jinak jsem dneska druhý den doma na PN, musím odpočívat (takže spíš ležet) a je to šílené....strašně se nudím....v telce celkem nic moc nehraje....knížky mě nějak nebaví.....hrůza! Říkala jsem si, jak budu doma, jak si odpočinu, nebudu muset do práce ani se učit.....a teď už bych zase šla radši mezi lidi 🙂

kinsli
30. okt 2010

@kamusek já končila v půlce září a řeknu Ti bylo to až až. Teď už bych to fakt nedala. Ono když už máš doma jedno dítě tak je to takové náročnější. Já jsem vstávala v 5h doma jsem byla tak po 13h a malá vstávala v létě mezi 14:30-15h. tak jsem si ani pořádně neodfrkla a už zase začala další šichla. Když se mi ji podařilo mazi 20-21h nahnat do postele tak jsem byla ráda, že jsem ráda 🙂 A pak ještě uklízet. Teď už mě denní vaření nebaví, ani nevím co pořád vymýšlet tak jdu nás v pondělí přihlásit na obědy 🙂 Alespoň 3 dny v týdnu.

kamusek
30. okt 2010

@kinsli Věřím, že když máš už jednoho prcka, tak je to jiné....ale my jsme s manželem zatím sami. A bydlíme v jednom baráku s našima, s kterýma máme super vztah, takže mě všichni "obskakují" a nemusím skoro nic dělat. V práci jsem byla každý den od půl 8 do půl 5, takže skoro celý den, pak těhotenské cvičení nebo plavání, sem tam na nákup nebo něco zařídit, pořád něco. Jasně, někdy jsem byla KO, ale nestačila jsem se nudit.....teď je to zatím hrůza. Ale věřím, že když budu odpočívat a brát Magnesko, co mi doktorka předepsala, tak na kontrole 10.11. bude zase všechno OK a budu moct aspoň ven 🙂 Pak si tu mateřskou aspoň užiju 🙂 Dokoupím poslední věci, budu moct s kámoškama zajít na kafčo nebo třeba na Vánoční trhy, které jsem si za poslední 4roky vůbec neužila, protože jsem byla v práci od rána do večera 🙂

elzu
30. okt 2010

@kamusek 🙂 psala jsi sice, že tě knížky nebaví, ale mám jeden tip, který mě na tři dny totálně vytrhl z běžného chodu-trilogie Milenium od Larssona-Muži,kteří nenávidí ženy atd.! Jsou to sice bichle, ale když jsem se začetla, nemohla jsem přestat a četla celou noc až do šesti do rána, což se mi fakt dlouho nestalo!

kamusek
30. okt 2010

@elzu Děkuji za tip 🙂 Asi nakonec to čtení bude to nejlepší 🙂

elzu
30. okt 2010

@kamusek Však uvidíš, ale ta trilogie je fakt parádní-ze začátku je to takové že furt nic a najednou se to rozjede a je to mazec! Krimi a vztahy a sranda a...fakt doporučuju 🙂 🙂

kinsli
30. okt 2010

holky tak jsem si hrála jukněte 🙂

kinsli
30. okt 2010

dívka na kolejích ...

elzu
30. okt 2010

@kinsli Krááásnééé!