Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@vikaki moc děkujeme 🙂
Holky tady je ta fotka, já ještě večer trošku upravovala 🙂 tak mě zase nedošlo, že když jí vymažu tak ta druhá se nezobrazí.
@cufinka no jak kdy 🙂 pokud po ní nechci 100 fotek denně a jen tak občas něco vybleskneme tak jí to baví, ale minulý týden jsem si nastavovala foťák tak jsem jí fotila pořád a to už mě měla plné zuby. To lítala a já řekla Kačenko podívej se na mě ona na vteřinku jukla vztekle vykřikla sýr a utíkala jinam 🙂
@kinsli mě se taky špatně spí, ale taky sem ráno celkem fit, skoro při každým přetočení sem vzhůru, snažím se spát na boku, ale kolikrát se probudím a cejtím jak mě bolí záda a jsem přetočená na zádech, tak to snad mimču nevadí, když na nich neležím pořád, místo abysme naspávali dopředu tak máme problém spát, sem četla, že pak v pokročilejším stadiu je problém se spaním
za chvíli odjíždí na zahrádku tak jdu uvařit oběd a poklidit 🙂
Dnes mě nechali po dlouhé době vyspat vstávala jsem podle starého času v 9:20h 🙂
@lavazza tak Kačenka spala vždycky. Vím jak se na nás byla podívat moje gynekoložka v porodnici a já ji říkám jak je Kačenka hodná, že pořád spinká a ona, to jí přejde to je jen unavená ze žloutenky, a nepřešlo, je to chrápavec do dnes. Některé děti už přes den nespí třeba od roku a Kačenka spinká do dnes 3-4h přes den 🙂
jsem hotovka právě jsem dodělala rizoto a musím se vrhnout na úklid ☹
tohle jsen vybrala Kačence jako dárek od miminka 🙂 Dám ji to až se na nás příjdou podívat do porodnice 🙂
Holky, kupujete sterilizátor na láhve a dudlíky? Já jsem teď objevila od Aventu za super cenu a ještě tento víkend neúčtují poštovné. Tak přemýšlím, zda ho objednat. http://www.lebebe.cz/katalog/zbozi/vse-pro-krme...
@misag23 Taky pořád přemýšlím, jestli koupit teď nebo počkat. Je možné, že budu kojit třeba rok a příkrmy nebudou ze začátku třeba, tak to asi koupím až později. Nebo kdyby se někdo ptal, co koupit jako dárek, až se malé narodí, tak mu to třeba navrhnu. Jako jsem teď navrhla švagrům, že od bych si od nich přál na Vánoce monitor dechu 🙂 Stejně vždycky kupují nějaké blbosti a tohle bude aspoň potřebaná věc 😀
@stanulka551 kolko si prenášala?
Já vím, že přenášení není taky nic moc, ale raději se teď modlím za přenášení než za předčasný porod, který nám horzí ☹
@vera1132 tyzden potom som mala cisarsky
@stanulka551 no pekne, to sa robí normalne ked prenasaš, tak potom ti urobia cisarsky?
ahojte,ja som sa prave vratila z oslav detskych narodenim=mala bratrancova dcera...Bol plny dom cudzich ludi,vsetci hulili,nikoho som nepoznala a dotoho ma tam otravovala bratrancova svokra=ma starecku demenciu,takze si viete predstavit.No a dychat sa tam od tych cigariet nedalo..ja som bola jedina co nefajcila..Decka sa bavili,hadzali balony,kricali,nahanali sa......prisiel klaun a carodejnik,robil kuzla...Vydrzala som to 1 aj 1/2 hodiny a odisla domov.Dceru som tam este nechala,nech sa zabavi,kym sfuknu sviecky na torte....No hruza,som rada ze som doma
A zajtra rano idem na glukozu a bielkovinu v moci,,,som zvedava
ahojtee..ja mam termin 10.1.2011..:)

@elzu moc díky, ještě jesem to maličko upravila 🙂
najdeš 3 rozdíly ??? 🙂
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kinsli/album...