icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
30. okt 2010

@elzu moc díky, ještě jesem to maličko upravila 🙂

najdeš 3 rozdíly ??? 🙂

https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kinsli/album...

kinsli
30. okt 2010

@elzu sorry čtyři 🙂

elzu
30. okt 2010

@kinsli Kdybych se nemusela učit přiblblé nemoci z povolání, tak klidně hledám celou noc :D

vikaki
31. okt 2010

@kinsli mas peknucku dcerku a a aka je moderna... 😵

kinsli
31. okt 2010

@vikaki moc děkujeme 🙂

Holky tady je ta fotka, já ještě večer trošku upravovala 🙂 tak mě zase nedošlo, že když jí vymažu tak ta druhá se nezobrazí.

https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kinsli/album...

cufinka
31. okt 2010

@kinsli pěkný 🙂 Dcera je krásná princeznička a koukám, že i focení jí baví 🙂

kinsli
31. okt 2010

@cufinka no jak kdy 🙂 pokud po ní nechci 100 fotek denně a jen tak občas něco vybleskneme tak jí to baví, ale minulý týden jsem si nastavovala foťák tak jsem jí fotila pořád a to už mě měla plné zuby. To lítala a já řekla Kačenko podívej se na mě ona na vteřinku jukla vztekle vykřikla sýr a utíkala jinam 🙂

lavazza
31. okt 2010

@kinsli mě se taky špatně spí, ale taky sem ráno celkem fit, skoro při každým přetočení sem vzhůru, snažím se spát na boku, ale kolikrát se probudím a cejtím jak mě bolí záda a jsem přetočená na zádech, tak to snad mimču nevadí, když na nich neležím pořád, místo abysme naspávali dopředu tak máme problém spát, sem četla, že pak v pokročilejším stadiu je problém se spaním

kinsli
31. okt 2010

za chvíli odjíždí na zahrádku tak jdu uvařit oběd a poklidit 🙂

Dnes mě nechali po dlouhé době vyspat vstávala jsem podle starého času v 9:20h 🙂

lavazza
31. okt 2010

@elzu tak nad tím taky přemýšlím

kinsli
31. okt 2010

@lavazza je to ale dobrá průprava na noční vstávání s prckem 🙂 Ale někteří fakt nevstávají, né každé dítě vstává po 2 hodinách. Kačenka se budila jen 1x za noc v 4h. Najedla se a spala dál 🙂

lavazza
31. okt 2010

@kinsli neteř taky spala skoro celou noc a teď když ji je 9 měsíců se začla budit a švagrová se hrozně diví, sou ženský který se nevyspí třeba celý 2 roky a švagrová si stěžuje

kinsli
31. okt 2010

@lavazza tak Kačenka spala vždycky. Vím jak se na nás byla podívat moje gynekoložka v porodnici a já ji říkám jak je Kačenka hodná, že pořád spinká a ona, to jí přejde to je jen unavená ze žloutenky, a nepřešlo, je to chrápavec do dnes. Některé děti už přes den nespí třeba od roku a Kačenka spinká do dnes 3-4h přes den 🙂

jsem hotovka právě jsem dodělala rizoto a musím se vrhnout na úklid ☹

kinsli
31. okt 2010

tohle jsen vybrala Kačence jako dárek od miminka 🙂 Dám ji to až se na nás příjdou podívat do porodnice 🙂

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=26701967&tab=5

misag23
31. okt 2010

@kinsli Teda, tak to ti závidím. Taky bych si přála takové spavé děťátko 🙂

misag23
31. okt 2010

Holky, kupujete sterilizátor na láhve a dudlíky? Já jsem teď objevila od Aventu za super cenu a ještě tento víkend neúčtují poštovné. Tak přemýšlím, zda ho objednat. http://www.lebebe.cz/katalog/zbozi/vse-pro-krme...

cufinka
31. okt 2010

@kinsli 😀 to věřím no ,jako 100 fotek denně ( ale já už vidím sebe jak budu pořád fotit 😀 ) a ten díreček je úžasnej bude mít radost 🙂 já koukám už po těch panenkách atd a jako mazec ceny 😝

kinsli
31. okt 2010

@misag23 cena úžasná 🙂 Koukala jsem na obsah, na to že je to i s lahvičkami super.
Já brala ten samý z UK a vyšel mě s poštou na 400,- 🙂
A mám to sterilizátor, 4x flašku 260 ml s dudákem + šťětka na čištění )

kinsli
31. okt 2010

@cufinka jo ty panenky jsou mazec, ale ona jedna max dvě stačí 🙂

kamusek
31. okt 2010

@misag23 Taky pořád přemýšlím, jestli koupit teď nebo počkat. Je možné, že budu kojit třeba rok a příkrmy nebudou ze začátku třeba, tak to asi koupím až později. Nebo kdyby se někdo ptal, co koupit jako dárek, až se malé narodí, tak mu to třeba navrhnu. Jako jsem teď navrhla švagrům, že od bych si od nich přál na Vánoce monitor dechu 🙂 Stejně vždycky kupují nějaké blbosti a tohle bude aspoň potřebaná věc 😀

vera1132
31. okt 2010

@stanulka551 kolko si prenášala?

cara.m
31. okt 2010

Já vím, že přenášení není taky nic moc, ale raději se teď modlím za přenášení než za předčasný porod, který nám horzí ☹

kinsli
31. okt 2010

@cara.m ono asi ta hlavička fakt tlačí, já to taky cítím když jdu na WC, že se mi špatně čůrá
proistě nevím jak to popsat cítím takové tlaky, ale jsem zavřená, takže ok

cara.m
31. okt 2010

@kinsli No já mám nález týden stejný, takže snad se to bude držet. Jo jo když netlačí, tak mám čípek delší, ale když prďola zklouzne dolů, hned je čípek kratší 😒 😒 😒

stanulka551
31. okt 2010

@vera1132 tyzden potom som mala cisarsky

vera1132
31. okt 2010

@stanulka551 no pekne, to sa robí normalne ked prenasaš, tak potom ti urobia cisarsky?

vikaki
31. okt 2010

ahojte,ja som sa prave vratila z oslav detskych narodenim=mala bratrancova dcera...Bol plny dom cudzich ludi,vsetci hulili,nikoho som nepoznala a dotoho ma tam otravovala bratrancova svokra=ma starecku demenciu,takze si viete predstavit.No a dychat sa tam od tych cigariet nedalo..ja som bola jedina co nefajcila..Decka sa bavili,hadzali balony,kricali,nahanali sa......prisiel klaun a carodejnik,robil kuzla...Vydrzala som to 1 aj 1/2 hodiny a odisla domov.Dceru som tam este nechala,nech sa zabavi,kym sfuknu sviecky na torte....No hruza,som rada ze som doma

vikaki
31. okt 2010

A zajtra rano idem na glukozu a bielkovinu v moci,,,som zvedava

misag23
31. okt 2010

@kinsli Tak jsem neodolala a ten sterilizátor objednala 😀
Teda dneska je hrozný den, už asi týden mě pobolívá břicho, ale dneska je to teda síla. Bolest je čím dál větší, místy až křeče a ještě k tomu mě bolí záda, tak ani nevydržím dlouho ležet 😢

katka_5
31. okt 2010

ahojtee..ja mam termin 10.1.2011..:)