Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@monik1 Ahojky Moni! Jojo, až na nudu to jde 🙂 Právě jsem říkala manželovi, že je to poprvé, co musím ležet, odpočívat a přitom mě nic nebolí, ani nemám chřipku nebo tak! Cítím se dobře. To je právě nejhorší, že jsem vlastně ani před kontrolou nepoznala, že není něco v pořádku.....10.11. jdu na kontrolu, tak snad už bude všechno jak má být.
@kamusek jj, v tom těhu je to ležení nejhorší, že člověk se cítí dobře a musí prostě ležet, taky jsem si tím prošla 😝 ale já teď fakt hodně odpočívám, tak doufám, že to bude v poho 😉
Jo a já se už tak od čtvrtka trápím s bolestí v krku a průduškama 😠 už naštěstí odkašlávám, ale z toho kuckání je chudáček maličký určitě celý natáhlý, jak pořád natahuju břicho při kašli 🙄 ☹
A neboj doma si zvykneš raz dva, za chvíli si na ten režim zvykneš... já už se nestíhám nudit 😀
@monik1 Jojo, kdybych nemusela jenom ležet, tak mám taky různé věci na práci. Třeba uklidit skříně, vyprat věcičky na malé, jet ještě věci co mi chybí dokoupit....Ale všechno to nechávám až po kontrole. Fakt se snažím ležet nebo aspoň sedět a odpočívat 🙂 Doktorka říkala, že to není až tak hrozné. Dokonce ze začátku mě nechtěla ani nechat doma, jen mi dala magnezko, ale pak říkala, pro klid duše. Takže věřím, že po 14 dnech odpočívání to bude zase v pohodě 🙂
holky já vás fakt obdivuji, že můžete číst, Promě naprosto nepředstavitelné 🙂
Né že bych neuměla číst :D ale nevím jak bych si k tomu lehla.
mě jediné co fakt vyhovuje je u PC kde mám křeslo a jsem trochu v záklonu.
tak koukám i na TV. Na zádech nevydržím, břicho je moc těžký a špatně se mi dýchá.
@vera1132 zalezi od situacie, ja som mala cisarsky kvoli vysokemu tlaku
@misha8 na antolskej
@misag23 aj ja ho mam a vyzera ze bude dobry. Su v nom aj flasky tie kvalitnejsie od Avent
dnes sme kupili kocik, nakoniec som sa dala nahovorit a mame skvely x lander za 210 eur a sedacku za 10. vdaka mojmu muzovi a tomu ze skutocne je risk zisk. internetovy bazar a skvela kupa. co potvrdila aj moja sestra co tomu nechcela verit...
ale na druhej strane take napatie u mna nastalo, mame kocik, uz budeme mat dieta.. wooooow. o chvilu, teraz je november a v decembri..... 🙂 ty kokso....
@kamusek aj ja ked si predstavim, co vsetko by som chcela este stihnut - poupratovat sufliky, skrinky, urobit poriadok v dokladoch, poprat oblecenicko pre babo, co to dokupit, vianocne darceky atd atd... tak mi je az z toho zle, ze mam mat kludovy rezim. Dufam, ze mi to tvrdnutie skoro prejde, lebo fakt mam toho dost vela naplanovaneho.
@renatka100 Jojo, já taky! Ale než předčasný porod, to radši ať něco málo bude chybět ne? 😀 nebo nebude uklizené....
aj my vyberame kocik, ale taky na balkon a na doma, lebo byvame na 3 poschodi bez vytahu, takze na von bude lahsi. Mame vybraty tento :
http://www.samo-kociky.sk/kocik-steggi-lux-klasik
co vy na to?
@kamusek to si neviem predstavit, ja som dost buzerant na upratovanie, chudak moj muz, bude to museit urobit sam...
@kinsli mne sa velmi zle dycha, stale fucim lebo mam pocit ze nemam dost kyslika, brucho ako svet hrooooooza
ja som dneska dala doporiadku postielku,vcera ju muz zlozil,ja dnes poumyvla dezinfekcnym prostriedkom=mali sme ju totiz uz 6 rokov v spajzke na skrini.....dole do sufliku som poukladala prestieradla a deky...a coskoro musim aj kociar dat doporiadku...esteze mame taky co sa da odmontovat vsetko latkove a oprat a znova zazipsovat
@stanulka551 já taky funím jako lokomotiva 🙂
babky ja si idem lazkat /u nas je o hodinu viac/......zajtra idem na tu glukozu...uz sa netesim 😢 ...tak dobru nocku a nicim nerusenu hlavne 🙂
tady Lukáš prohlásil : " no to je hustý 🙂 "
@renatka100 no já už se smiřuju s tím, že prát budu na poslední chvíli. Ono to stejně člověku pak, když se něco stane přijde jako prkotina a vždycky se to nějak vyřeší. Já si to teda nechám nakonec až do 35 tt jestli do té doby neporodím a pak už by to tak nemělo vadit. A když to nestihnu, holt budu muset angažovat na praní a chystání celou rodinu. Riskovat nic nebudu a nestojí to za to.
@stanulka551 no aj ja lubim mať vysoký tlak, tak dúfam že vteedy nebudem mať 😒
@kinsli no to je 😉
holky kde dnes všechny jste??? Já už vycídila Kačence pokojíček + peru čtvrtou várku a ještě tu tak cca 3 mám ☹
( převlíkala jsem )
Táák už jsem spokojená mám vše objednané 😀 a zítra jedem pro kočárek takže výbavička= 100% vyřízená 😀
http://sk.aukro.cz/listing.php/search?string=sa...
Ahoj pokud by nekdo chtěl mrknout a měl zájem...
takovou sadu do autosedačky jsme si vyrobila pro moji dcerku, bo na trhu jsem nic takového nenašla a tak jsem si musela vyrobit...a hodně maminek se mě ptalo,kde jsem to pořídila...takže jsme se pustila ve volných chvílích do vyrábění...takže pokud by nekdo měl zájem, budu ráda
Ahoj a díky..
@ellahop my ešte stále kočík nemáme, dúfam, že ho do polovičky novembra kúpime aj my ... 🙂 Ja sa zasa chystám si baliť veci do nemocnice, stále to odkladám ... Keď som tu čítala, čo všetko potrebujem a ešte nemám - cez týždeň ma jednoducho čakajú nákupy v lekárni, drogérií a detskom obchode.
@cufinka Cufi, ty vogo, závidím, že vše připraveno 😉 U nás zdaleka nee, ještě tady probíhá rekonstrukce, tak až se dokončí ten pokoj, tak teprvka koupíme postýlku a vše kolem.. no je toho hoooodně co mi chybí 😝
Ale kočárek už máme objednaný 😉
Holky, teď v listopadové Mamince jsou slevové kuponky i na internetové obchody - budete něco kupovat?? 😉

Ahoj holky, dlouho jsem tu nepsala, ale čtu vás.. už ani nevím na co dřív reagovat, tak vás jdu pozdravit 😉
@cara.m četla jsem, žes byla v nemocnic, tak snad už je to ok, držte se 😉
@misag23 Míšo, právě jsem koukala, žes objednala sterilizátor.. já ještě uvidím, doufám, že budu co nejdýl kojit a když to nepůjde, tak koupím asi až potom...
@kamusek Kami, jakpak je?
My dneska s manžou taky byli na procházce, pak v obchodě a pak na hřbitově a jsem taky úplně kaput 😝 už nemůžu tak dlouho chodit, všude hledám wc a hrozně mě píchá v boku, jak dlouho chodím 😲 a věřím, že lepší do konce těhu to nebude ☹
@vikaki teda, takhle tam ti dospělí kouří, i když je barák plný děcek, jo? 😠