Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kinsli no já skříň mám- vypráno vyžehleno 😀 A dnes jsem objednala vše komplet co mi chybělo(takové ty dražší věci ) tak už se nemůžu dočkat až to bude doma 🙂 akorád drogerku koupím až v prosinci 🙂
A přítele jsem se nenápadně zeptala "taťko kdy budem stavět postýlku? "a on " až příjde ,budu nedočkavej tak jí hned postavím " 😀 a já myslela ,že m vynadá že jí budu chtít už ted postavit (pře ní přehodím přehoz at se na ní nepráší)
@monik1 neboj zachvilku budeš mít taky vše 🙂 když děláte rekonstrukci tak co naděláš -bude to mít aspon prcek krásné 🙂
tu maminku kupuju ale ty kupony jsou od těch dražších obchodů takže nic moc pro mě 😒
ahojte ...ja mam dnes za sebov perny den...okrem toho ze svokor ma meniny a to je tu skoro ako vianocne sviatky,,,,bola som rano na glukozovy test,isla som tam s predtuchou,ktora mi aj vysla...test sa nekonal,lebo mal mikrobiolog vela roboty,tak ma objednali na stredu=no,zlaty grecky system 😝 ...aspon mi zobrali moc na vysetrenie=vysledky v stredu...Inak som sa rozculila v cakarni nad jedou obciankou romskej narodnost=teda ja proti nim nic,ako rasistka nie som,ale tato ma dobre pobavila.Mala tak 16-17 rokov,stihla,dlha sukna,papucky domace,ponosky=klasika.......sedela v cakarni a rozculovala sa ze ju jedna zena prebehla a isla do ordinacie ako prva a ze ona teraz musi cakat...sak ako mala pravdu,nejde o to...nepustila sadnut ani starsich ludi co tam cakali,ani mna....Povedala som jej,ze musim ist este prednou dovnutra,ze mi da doktor len papiere na glukozu,lebo mi povedal ,ze mam hned vojst bez cakania.No ju to nejak vytocilo,ze uz odrana caka...,.Ja jej na to ,ze sorry,ale ja musim rychlo na tu glukozu,takze preto...A ona vraj,ze ona je tehotna,ci aj ja...?! 😀 HA? Vsetky zienky dookola sa rozosmiali,lebo moje brucho tazko prehliadnut...mala tym ako na mysli ze musi ona sediet a ist prva,lebo je tehotna....Pritom bola rovna ako doska,predpokladam na zaciatku tehotenstva....ako fakt este take dieta mi pripadala,ale vedela sa teda rozculovat 😀
ja som dnes riesila vianocne nakupy - nic som poriadne nekupila zopar veci a tooooolko penazi ☹ , budeme sa musiet tieto Vianoce asi uskromnit lebo babatkovske veci nas dost vystavili z penazi a to nam este par veci treba kupit.
Tak sem byla dnes na velkém UZ a vážíme cca 1528g a měříme okolo 30cm. Prcek se nám obrátil zpátky hlavičkou nahoru, tak se snad ještě obrátí. Jinak je všechno ok.Dnesk si hrál před obličejem s pupeční šňůrou🙂
@stanulka551 u nás je to podobne ... keď sme boli s manželom sami,kupovali sme si veľké štedré darčeky a tento rok budú vianoce pre nás omnoho skromnejšie. Dostaneme to, čo potrebujeme .... Vôbec nemám túžbu po darčekov, pre mňa bude najkrajší a najvzácnejší ten, ak malá bude ešte v brušku, alebo ak bude s nami, aby bola zdravá .... A všetky financie pôjdú na ňu, lebo my nemáme ešte skoro nič nakúpené ....
@monik1 My ještě taky nemáme vše zdaleka připravené. O víkendu snad začneme připravovat pokojíček, teď nám dělali novou fasádu a střechu na paneláku, tak nám tam ještě zateklo. Musíme to znovu vymalovat a pak snad začneme skládat postýlku a chystat další věci. Nakoupeno taky ještě není vše, ale to nejdůležitější už snad máme. I když pořád přicházím na věci, který nám schází.
Maminku jsem si taky koupila, ale nějak mě tam nic neuchvátilo.
Dneska jsem celý den běhala po doktorech kvůli těm bolestem břicha a docela silným křečem. Strávila jsem tam celý odpoledne a stejně na nic pořádnýho nepřišli, tak jsem si připadala jako když si vymýšlím. Zítra mám ráno přijít na kontrolu.
@janettan ja si s priatelom tiez nebudeme kupovat nic drahe, ale skor Samkovi, lebo ten musi mat Vianoce ci je babo na ceste a ci nie - ved hlavne je to radost pre deti 🙂
@stanulka551 my si taky nic moc kupovat nebudem,u dospelich je to ine ti to tak uz neprozivaji ale kdyz jsou deti,tak tem se musi udelat hezke vanoce at maji na co vzpominat 🙂
uz druhy den mam pocit ze malicke necitim tak ako predtym, sice stale citim pohyby ale vobec nie take kopance ako to bolo predtym, dufam ze je vsetko ok 😒
@stanulka551 určitě je vše ok, četla jsem, že není důležitá intenzita pohybů, ale to, že během dne něco cítíš 😉
holky tak to jste dobrý, že už nakupujete na vánoce. Já tedy taky 🙂 Ale jen pro Kačenku.
Lukynovi koupím asi telefon + nějaké oblečení.
mamce 100% telefon, protože to co má je tak zralé akorát na vyhození z okna.
@cara.m
@misag23 Holky ať jste ok, a mimča zůstanou ještě alespoň měsíc a půl tam kde mají 🙂
ježiš to zní děsně, mě přijde, že skoro včera jsem si dělala test a už za měsíc budu vytahovat z krabice epi-no.
@stanulka551 prcek bude určitě ok, Já necítila s Kačenkou pohyby vůbec 3 dny a tak jsem šla k dr. a vše ok. Řekla mi, že hold odpočívá, že ani já nejsem pořád akční 🙂
@stanulka551 ja sem ted posledni dva dny taky citila prcka o neco min ale dneska u se zase dostava zpet do kondice,ikdyz to neni uplne jako pred ttim,asi si taky potrebuji ty nase deticky obcas odpocinout a nabrat sily at nas pak muzou vic zlobit 🙂 a taky tam maji cim dal min mista 🙂
@janettan my tiez nemame vytach, myslela som ze vanicku budem prenasat, ale asi nie, lebo je dost tazka a ked si tam este predstavim babo... ale zas sa bojim lebo pred dvoma rokmi sa u nas v pivnici objavili potkany a kocik by som teda olezeny mat nechcela. ale to bolo pred dvoma rokmi,.... len tieto zivocichy vo mne vyvolavaju najvacsi odpor... 😖
@janettan ja uz pockam este dva tyzdne a najskor dovolenka a potom materska, potom zacnem prat veci, len budeme potrebovat nejaku komodu pre babatko. my toho vela este nemame, popravde preto, ze nemame peniaze, ale teraz by mal manzel jednorazovo zarobit. je to brutal kolko taky maly cloviecik stoji a to fakt nemusime kupovat vsetko lebo sme zdedili po sestrinom malom....
začnete prat detské vecičky ked nastúpite na Matersku dovolenku? alebo už mate vyprané? ? ?
ja som prala predvčerom,teraz sa sušia a čaká ma žehlenie 😢 to nemám veľmi rada ale čo už,chcem to mať nachystané, lebo aj keď som zatiaľ bezproblémovo tehotná tak čert nikdy nespí a ak by som musela súrne do nemocnice, tak neviem čo by s tým manžel robil 😀 😵 😝

@renatka100 My bývame na 2. poschodí a tiež nemáme výťah. Tak na balkón nám požičia kočík švagriná a v spodných priestoroch bytovky si nechám nový na prechádzky, lebo môj manžel je stále mimo a nemal by mi ani kto pomôcť so znášaním ....