icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

vikaki
9. nov 2010

@neliq a ta spoluziacka sa ako volala?

neliq
9. nov 2010

@vikaki Peťka Vlhová

vikaki
9. nov 2010

@neliq no...ja som taky svetobeznik...bola som v rakusku,nemecku=a tam som sa spoznala s manzelom,sme tam obaja pracovali...no a po rokoch sa nam zdalo smiesne,ze dvaja cudzinci z roznych krajin a byvame v nemeckua a tak ani jeden ani druhy nie je vo vlasti,a co nase spolocne deti? ze budu mat 3 narodnosti,a aky jazyk bude ich rodny?A tak sme sa po 6-ich rokoch rozhodli prestahovat do grecka

vikaki
9. nov 2010

@neliq jaaaj no tu petku nejak tak dost hmlysto poznam....som uz 14 rokov prec zo slovenska a tie mladsie rocniky uz fakt len tak zbezne=,jak vyrastli a zmenili sa.....

neliq
9. nov 2010

@vikaki tak to si teda dosť pobehala 🙂 Poznám teraz veľa takýchto zmiešaných rodín, ono ako sa začalo vo veľkom pracovať v zahraničí, tak je to asi normálne 🙂
tak to ozaj vyrástli, tá už tiež čaká druhé baby

kinsli
9. nov 2010

@stanulka551 Vybrala jsi si prosím ten email??? Já si to můžu pohlídat sama, ale hlavně ať se mezi sebou nepřehazujeme.

vikaki
9. nov 2010

a mam pocit dnes,ze sa mi asi mala otaca hlavickou,nejak dole otazievam a bojim sa kracat 😢

vikaki
9. nov 2010

@snoopy jeeej ja som v zvolene studovala,pozdrav ,mala som rada to mesto

snoopy
9. nov 2010

@vikaki
a kde? na VŠ? ja som tu tiež skončila po výške 🙂

stanulka551
9. nov 2010

@vikaki
@snoopy baby vsak ja som zo Zvolena, a tiez som tam chodila aj na vysku 🙂

stanulka551
9. nov 2010

@kinsli jasne Peta zaregistrovala som tvoj mail len stale nieco robim od rana tak som nepisala, ale straaaazim 😉

kinsli
9. nov 2010

@stanulka551 tak nemám přihazovat??

luuca1
9. nov 2010

@albao neviem ale dnes mám zase deň, celý deň len plačem už nevládzem a neviem čo robiť keby to boli 2 týždne do pôrodu ale 2 mesiace už asi nevydržím.... ☹ je mi hrozne zle....

cara.m
9. nov 2010

@luuca1 já se snes dívala na Sama doma, je to už i na netu, ten dnešní díl. Mluvili tam o psychických stavek v těhotenství a říkal, že je lepší brát nějaké farmaka než nebrat nic, po poradě s lékařem. Zkus se na to juknout a když tak se zeptat lékaře, než se takhle trápit ☹

stanulka551
9. nov 2010

@luuca1 najdi si nejaky recept na fajny kolacik a upec si, aj ta to zamestana a sladke pomaha, teda dufam ze ti pomoze 😉

vikaki
9. nov 2010

@luuca1 aj mna prave chytilo plakanie,nejaka som precitlivena...nastvala ma svokra ,ze ju mam odviest do susednej dediny,ze chce zapalit sviecku pri kostoliku,ona je totiz horsia ako mniska,vsetkym fararkom bozkava ruku a pcha sa do zadku... 😒 Ja uz sa ani za volant nezmestim a jej to nezapaluje,ze uz skoro ani na volant nedociahnem...proste je taka necitliva,furt ju musim niekam vozit ako keby nevidi ze uz na to nie som...a dotoho ma nastval aj muz,ze no a cio ako ma byt,nech ju zaveziem,,,,,,,, 😠

vikaki
9. nov 2010

@snoopy nie babulky na VS som nebola,ja som skoncila v prievidzi dievcensku skolu a potom som odtial isla do zvolena na 3 roky na zdravotnu nadstavbu=takze som vlastne sestricka.....no a odtial som sla do nemecka ,spravit certifikat na nemcinu=goetheho institut,pracovala som potom v rakusku ako sestra.Nad vyskou som tiez vtedy uvazovala,ale nejak sa mi nechcelo nasim lezat na penazenke,takze som popri skole robila aupairku...a sefova mi financovala skolu.....Inak ja som nikdy nebola zhava na zodpovednu pracu vo vysokej funkcii a tak som to neolutovala.Napriklad taka doktorka ide kazdy vecer do postele s tym,ci vsetko spravne diagnostikovala,ma plnu hlavu povinnosti a v jej rukach lezi zivot ludi...nie,to nie je nic pre mna,,,,,ja radsej z prace a do prace,a nemat este aj doma hlavu plnu myslienok na robotu

stanulka551
9. nov 2010

Zienky sorry taka odveci otazka mimo babatkovska, ale predsa ste tu gadzinky, neviete mi poradit ci je lepsia taka silikonova forma na tortu alebo lepsia je klasicka???

luuca1
9. nov 2010

@cara.m ked ja sa veľmi bojím brať lieky vieš chcem aby malá bola zdravá.... asi by som neprežila ak by som jej tým ublížila ☹

stanulka551
9. nov 2010

@vikaki hmmm no vidis a ja som zase nikdy nevyuzila to, ze som vystudovala VS a ani asi nevyuzijem tu v Anglicku lebo aj tak by som si musela urobit nejake kurzy tu aby mi uznali vzdelanie

cara.m
9. nov 2010

@luuca1 pokud se domluvíš s lékařem tak bys ublížit neměla, mmt dám ti tu link na ten dnešni rozovor, je to asi druhý rozhovor ze začátku a pak rozhovor ke konci http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/114849974... tak jukni

vikaki
9. nov 2010

@stanulka551 ja robim v silikonovej babovku,ale pravdupovediac v tej normalnej teflonovej sa mi viac lubi....ma nejak krajsi tvar a krajsie sa mi tam nafukne,lebo je nizsia ako ta silikonova

stanulka551
9. nov 2010

@luuca1 ja si myslim ze niekedy su lieky mensie zlo ako to ze sa trapis. Uz nie sme na zaciatku tehotenstva, ak ma mat babo nejaku vadu tak uz ju ma, a tomu niekedy nezabranis aj ked robis co robis 😒 , bohuzial. Porad sa s lekarom, urcite najdete najlepsie riesenie pre teba a babo

vikaki
9. nov 2010

@stanulka551 no presne,tak rozmyslam aj ja,tu v grecku som rada ak sa zamestnam niekde v hoteli,restike ci v baliarni...tu vysoku by som si tu tak akurat mohla strcit za klobuk,v zivote by som ju tu nevyuzila,ved uz aj ako sestricka mam problem tu zohnat robotu

stanulka551
9. nov 2010

@vikaki diky, vies pytam sa preto ze mamka by chcela a oproti Slovensku tu to stoji fakt smiesny peniaz tak som myslela ze by som jej kupila 😉

vikaki
9. nov 2010

@luuca1 ja neviem ale urcite existuju aj nejake nahradne lieky ktore sa smu brat aj v tehotenstve,aj ked viem ze so spychofarmakami je to zlozitejsie....Skoda ze nemas pri sebe niekoho blyzkeho ,kto by ta rozptylil,aj ked mozno na to ani nemas naladu...alebo skus najst nieco na internete,co ta zaujme=nejake forum kde najdes dievcata s podobnymi problemami a mozte si pokecat,alebo kde je nejaky psycholog,ktory sa tym zaobera na nete...Hlavne sa snaz to uz vydrzat=tie 2 mesiace ubehnu uz ako voda

vikaki
9. nov 2010

@stanulka551 ako neni to zle....celkom fajn forma,akurat sa mi uz zunovala a skor sa mi uz lubi zas normalna

vikaki
9. nov 2010

@luuca1 lucka a ta doktorka aku ti stanovila vlastne presnu diagnozu??

luuca1
9. nov 2010

@cara.m dobrý článok ale on tam hovorí že ten kto berie pred tehohenstvom lieky tak by ich mal brať dalej, ja som ich vysadila a až doteraz mi bolo fajn...občas nejaké zlé pocity ale inak sa to dalo zvládnuť odkedy som na PN tak sa asi viac sledujem a tým sa mi to aj vracia...tak preto neviem či je dobre v 31 tt nasadzovať lieky pretože oni kým zaberú môže trvať aj 3 týždne....

luuca1
9. nov 2010

@vikaki panická porucha.....