Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@luuca1 zkus si poradit se svým lékařem, určitě bude vědět co a jak 😉 Jestli počkat nebo jestli existuje něco, co by pomohlo. Ještě je i fajn poradna tady http://www.porodnice.cz/prehled-poraden, já tady pro informace a se svými dotazy taky chodím, je tam rozdělení dle zaměření, je tam i psycholožka, která celkem hezky odpovídá, tak se jí třeba taky zeptat? Čím více názorů od lékařů tím lépe. Bude fajn a za chvíli budeš mít miminko u sebe 😉
@luuca1 škoda, že nemůžu pomoct více 😒 ale určitě bude zase lépe, těhotenství je samo o sobě bouřlivé období, ale už se blížíme ke konci 😉 Ještě pak vydržet šestinedělí, jak tam o něm pan doktor taky vyprávěl 🙂 Ale vše zvládneme a už se těším, jak se všechny budeme dívat na fotky našich dětiček 🙂 😉
babky ja sa zatial lucim,ma ku kamoske prist nejaka dealerka s nausnicami atd.,tak ma pozvali,idem kuknut
@luuca1 no vidis tak je vsetko ok mozes sa tesit 🙂
@luuca1 ja si myslim ze treba ist k lekarovi, povedat vsetko co ta trapi, to ze mas busenie srdca, to ze si placliva, mas uzkosti, nemozes spat.. dva mesiace sa to vydrzat neda, dobre rady typu urob to a urob hento to nezabera. sama som mala uzkosti ked mi zomrel dedko tak viem co to je. ja som ich s pomocou bylin zvladla, ale toto vyzera byt vazne. nerozumiem lekarke ze ti nic neda a necha ta v tomto stave, urcite to nebudu lieky typu lexaurin alebo diazepan. to ta utlmi a babatko tiez, ale mozno nejake antidepresiva.. alebo skus zajst k dobremu homeopatovi, alebo bachova kvetinova terapia, jednoducho nesed doma a necakaj kym porodis, pretoze co ak sa ti to porodom zhorsi,, tam bude este vacsi pretlak hormonov. nechcem ta plasit, ale mas dva mesiace cas sa dostat do relativnej formy a ak sa nebude dat koli liekom kojit tak kojit nebudes..... no jejda, nebudes prva ani posledna a aj ty si dolezita.... a myslim ze aj pre babatko je dolezitejsie mat pohodovu maminku s nutrilonom, ako vystresovanu mamicku ktora koji...to je moj nazor, nechem byt drsna, to vobec, len ti chcem pomoct... drz sa .... 😉
@stanulka551 ved z toho sa teším že je všetko ok, ale neviem ako sa naladiť na to že som sama doma a aby som sa aj v tedy tešila....
@luuca1 cauky, nestiham docitat vsechno, obcas jen nahlidnu a ted vidim tohle. Sama jsem taky byla lecena s depresema, nijak tezkyma, ale vleklyma, a pokud je to neco takovyho, tak to fakt stoji za poreseni uz ted. Pac ty hormony ti daji zabrat i srovnane mamine... A pokud narazis (to je ale docela tvrdy orisek) na dobreho nebo dobrou psych. tak ti nebude cpat prasky nebo kdovijake procedury zbytecne, ale vyhodnoti to, jak to vidi on 😉
ja mám už druhý deň takú kyselinu, že to nieje normálne, ale zo všetkého,mala som ju od začiatku, ale teraz posledne som mala asi 3 týždne pokoj, tak som myslela že už je po 🙄 😔 😠
Mile damy, aj my sme s mojim chlapcekom januarovi, mozeme sa k vam pridat? 🙂 😉
@tereza79 ja tiez mavam teraz, zo zaciatku ani nie, skor teraz ale niekedy je to na nevydrzanie. Ked uz je to zle zoberiem si take tabletky na cmulanie nieco ako Renie ale ine co maju tu v anglicku a zevraj sa mozu aj ked som tehotna. Budeme mat vlasate baby, aspon tak sa vravi 😉
@lavazza no to ja mojho asi tiez nie, a to este netusi ako pekne to smrdi 😀
@sonka31 jasne cim viac tym lepsie pokecame 🙂
@stanulka551 Dakujem
baby drzte mi prosiiim zajtra palce,ideme na kontrolnee sono a ak malee nepribralo tak si to ideme odlezat,bojim bojim ☹
no to dufam aj aj.dnes sa aj pomodliim peknee,mne by to ani nevadilo,ale neviem si predstavit taky dlhy čas bez malej.ved sme stale spolu,moje chudiatko,čo ona by bez maminky robila,tatino ma vela pracee,tak by trcaala u babky(jeho maminy ale tu moc nemusii,ale pssssssssssst.
dnes sme davali do bytu komodu... mala som plan kde bude, ale nie my sme s muzom museli prehodit pol bytu aby sme prisli na to, ze mam pravdu.. ale to je normalne... 😉 muz baran stoji za to....ale je to unavne... stale s nim nieco riesit. a to ste este neboli u nich doma,,, tam sa riesi stale nieco a riadne hlucne a o dve minuty si nikto ani nespomenie ze sa volaco dialo len my normalni sme z toho otraseni este hodinu 😉
@luuca1 Ne žádné léky jsem nebrala. pak se to po šestinedělí upravilo samo. Ale pamatuji si, že na dětském na mě koukali jako na magora a sestřička se mě ptala fakt na vážno jestli nemám chuť Kačku vzít a hodit z okna 🙂
Ale to fakt né, já žádnou psychózu neměla jen jsem prostě řvala a nešlo to nijak ovlivnit ani zastavit. Snad teď to bude více v klidu 🙂
už sa nám to kráti 🙂 niekedy sa neviem dočkať...
@stanulka551 on to nemusí cítit, jemu stačí se jen kouknout 😀
Tak holky dneska jde nás plno k dr a na ultrazvuk tak hodně štěstíčka 🙂
ja som bola včeraj, drobca som videla, zlatunky je relaxuje vo velkom, a všetko je ako má byť 🙂

@stanulka551 ako doteraz som na ultrazvuku mala vždy všetko v pohode, aj krvné testy aj diabetes proste všetko....