Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
krejčovským metrem si změřte obvod pod prsy. Přičtením 12,5 cm získáte konečný údaj.
změřte se kolem nejplnější části prsou, pokud je výsledek shodný s bodem 1
potřebujete košíček A, pokud o 2,5 cm více, košíček B a pokud o 5 cm košíček C.
tak jsem se byla schválně změřit a mě vychází A, ale kupovala jsem B a je mi hezky 🙂
@luuca1 ja som bola prave u gynekologa...aj koli tomu vysokemu tlaku lebo som sa zlakla aby to neuskodilo malej....no a dopadlo to tak,ze musim zas 3 dni jest ryzu a jablka.musim chodit stale na meranie tlaku a ked sa zisti ze ani po diete tlak neklesa,cakaju ma injekcie na dozretie pluc babatka ,tabletky na tlak a predcasny porod..,mozno uz nejake tri tyzdne skor,pretoze okrem zvyseneho tlaku sa ukazuje babo na sone o 2 tyzdne vacsie.
takže dnes sme po utz máme 1560g a dieročka na srdiečku sa už asi zavrela ale dostala som odporúčanie aby som si vyberala pôrodnicu kde je aj detské kardiocentrum najlepšie v Bratislave alebo Košiciach nemáte nejaké info.
tak aj ja mám po uzv info pravdepodobne sa narodíme skôr ako 14.1. už sme dole hlavičkou a máme 1440g 🙂
Pekny vecer, dievcata. Aj nam hrozi predcasny porod, kvoli krcku, mate niektora podobny problem? Dufam, ze sa nam to podari co najviac oddialit, ach jaj :(
holky, ale čo to tak pozerám, tak ani jedna z nás tu nebude rodiť v termíne, všetky skôr 😀 tým našim drobcom sa vo vnútri asi príliš nepáči.
Akurát som si pozerala nejaké sms pri narodení babatka. Niektoré sú celkom vtipné 😀
http://sms.090x.sk/sms-narodenie-dietata/
@sonka31 začalo to od 24 tt tím tvrdnutím, v 30 tt jsem skončila v nemocnici - měkký krček, zkrácený čípek a otevření na cca 2 cm. Kultivací zjištěna infekce močových cest, nasazeny atb a od té doby kontroly každý týden v porodnici. Zatím se nález díky Bohu nemění a je to stejné což je v této situaci důležité. Ležím, mám klidový režim.
Ahoj holky, tak já počítám, že snad budu i přenášet 😝 😀 ale to je jen můj pocit, kdyby se malý narodil tak o 14 dní dřív, byla bych šťastná 😀 Uvidím co mi řekne doktor 1.prosince, zatím nic nenasvědčovalo porodu dřív 😉
Dneska jsem byla na 2.lekci předporodního kurzu - probírali jsme 1.dobu porodní 😉 a porodní asistentka říkala, že epidurál chtějí maminky v praxi ve 40 % 😉
hezký večer 🙂

@kinsli dakujem 🙂