Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@neliq ja by som fusak do pracky nedavala...ja som totiz pozicala svagryne postielku ked mala babo a ona truuubka mi hodila do pracky tie bocne ochranne vankusiky co su na postielke....A teraz su jak vechet,2 dni som ich mocila v skrobe,aby stvrdli a stali....Ono aj fusak ma vnutri asi tu vatovu strukturu,mohli buy sa ti vytvorit n tom huzvanceky....Ja bych to radsej len jemne namocila do vody a nejak to netrapila,vsak ale to zalezi aj od toho aky je to fusak a co sa tam na etikete pise,ako sa doporucuje prat a ci vobec....
@sjussi akurat pisala jedna kocka vo fore o chudnuti,ze zacala chodit na zumbu a bola z toho cela nadsena......ja ju budem cvicit doma podla dvd.......No tak to ti zaviim s tou obruckou...ale clovece ak po porode schudnes,mozno ti bude aj velka a budes muset bud pribrat alebo zmensovat 😀
holky, ja som síce zatial pribrala len 8 kg, ale pred tehu som bola rok na hormónoch, lebo sme nemohli mať baby a to som pribrala 10 kg, takže aj ja mám o zábavu po pôrode postarané 😀 😀 😀
babky ja od vcera drzim tu neslanu dietu,teda vcera som jedla len cesnakovu polievku a dnes len bielu ryzu a ovocie a si predstavte ze mam o 700 gr.menej.......aj ruky mi trosku odpuchli...ale zajtra neviem ako to zas vydrzim na tej ryzi....vraj je dobry aj zeler a mrkva,tak asi vymyslim nejaku ryzovo-zemiakovo-zelerovo-mrkvovu polievku a budem papat a asi nejaky zeleninovy salat...sak tri dni len ryzu,to hadam ani babu nerobi dobre....tak celkom bez proteinov.....asi si vymyslim nejake rastlinne proteiny=sampiony a soju,ked uz nemozem tie zivocisne...
@renatka100 nasa mala teraz na poradni v 31 tt 1830 g a to som tam isla s tym, ze budeme mat mozno tak 1400 g, kedze som zatial moc nepribrala ... vobec netusim, kde zobrala taku vahu 🙂
@albao
@neliq .......ja sa tiez chystam kojit,teda nie presne kojit,ale odsavat....no to je v podstate to iste,babo bude pit materinske mliecko=ak budem nejake mat,dufam......A preto chcem hned po porode prejst na delenu stravu=ta neskodi,prave naopak,su v nej vsetky zlozky a dokonca v spravnej kombinacii...takze hadam tym dokonca aj podporim tvorbu mliecka
@matula00 aj u mna je to tak,mam vraj dost velke babo=po manzelovi 🙂 ale sa mi zda ze mam brusko mensie ako pri dcere a ani som zatial nejak slavne nepribrala....Mozno to bude aj tym,ze si davam sakra pozor na vahu=ale s rozumom,aby babo netrpelo...Moj manzel totiz tvrdi,ze sa mu zda ze mam mensie stehna a zadok...v podstate priberam len do brucha ,stehna mi zacali nejak ovisat...dost mozne ze som aj trosicku schudla akurat ze sa to teraz neda potvrdit,kedze naberame tehotenske kilecka
@neliq ja tiez neudrzim ziadnu dietu. Poznam samu seba a jedne co na mna plati je bic 😀 Fakt musim byt na seba sakra prisna - jest mensie porcie, behat, ziadne sladkosti a vecerne zajedanie, denne si strazit lahke ovocie na zahnanie hladu, atd atd. Ale dieta nie, staci, ze som vegetarianka 😅 😀
Kokos baby dnes sa cítim akoby ma prešiel parný valec.... a to som spala...ale taká som ako bez duše, unavená ani rozprávať sa mi nechce....
@neliq ja to az tak striktne nedodrzujem...hlavne kombinujem maso len so zeleninou=cize bez priloh a na druhy den si dam tie prilohy zase bez maska tiez len so salatikom...a zvykla som si pit kavu a caj bez cukru,aj ked to bol tazky krok...ale da sa po case.No a ovocie prevazne cez ten rastlinny=prilohovy den.....inak obcas dam ovo aj pocas maskoveho dna akurat po 4-or hod,odstupe......No a obcas dam v jeden den aj masko,aj rastliny,ale tiez kukam na kombinaciu len so zeleninou a 4-hodinovy odstup.......A to sa da pekne vydrzat...a mozes jest co chces,akurat zvlast
@vikaki čaj aj kávu bez cukru zvládam uplne v pohode, ale s tým ostatným mám celkom problém, radšej budem 3 hodiny denne cvičiť, ale diéty asi nie sú pre mňa, dokonca som raz skúšala len ryžovú diétu, to som tiež vydržala asi 3 dni, potom 28 dnovú diétu, tá bola asi najlepšia, ale to som vydržala týžden 😀
@albao no v podstate mas pravdu....znizit porcie a obmedzit sladke a tuky.....no kazdy organizmus je iny a potrebuje ine heslo na chudnutie...inak ja som po case zistila,ze bez pohybu sa ani listok nepohne......Ja som pred tehu schudla 8 kilov....a vtedy mi to task fajn islo,mala som velku chut aq inspiraciu,no do toho som otehotnela...ale velmi mi pomohlo pri chudnuti jedno forum,nechem robit reklamu,v podstate islo len o to,ze som mala s kym pokecat a kontrolovali sme sa a podporovali navzajom,vymienali recepty,hlasili schudnute kila.....a to nas donutilo vydrzat
@neliq delena strava nie je dieta....je to len zdrava kombinacia jedal s prilohou aby boli lahsie stravitelne...dokonca sa to odporucuje aj pri vseliakych ochoreniech.Proste si dam fasirku so salatom a nie so zemiakmi...len v tom je rozdiel.....alebo si na ranajky nedam chleba so salamou,ale len s rajcinkou a paprickou a nejaku rastlinnu natierku
@neliq mne by to nevadilo divat se na manzela jak ji treba rizek nebo neco a ja salat,spis by mi to musel nekdo pripravit jak si psala anebo by mi musel davat rozpis co mam jist ten den,proste vest mne vylozene za rucicku
@vikaki s tim forem to nezni spatne,po porodu mi na nej budes muset dat odkaz pokud je ceske nebo slovenske a skocim do toho po hlave asi 😀

@vikaki tak ja bych ho tam mozna jeste nasadila akorat pak uz bych ho nesundala.Ja sem se vdavala pred 2 mesici takze snad to nebude takovy problëm,prece jen sem uz v te dobe mela nejake kila nahore 😀 inspirace je vzdy nejaka 🙂 mne strasne zaujala zumba a jelikoz ji ted nemuzu provozovat tak uz ted sem s manzelem domluvena ze az se dam po porodu do kupy tak aspon 1x v tydnu bude maleho sam hlidat a ja budu chodit na zumbu 😀