Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
co si mam vzit sebou do nemocnice??ja sem nikdy v nemocnici nelezela...mam sbalene nocni kosile,zupan,hygien. potreby,ponozky,spodni pradlo,nejake cteni,doklady,prezuvky,rucniky....je to vse??a muzu si vzit notebook??
@sjussi ja mam stastie ze mam doma uz jedno dieta a doktor to vie,tak ma nechal lezat doma...no ja som bola v tom najhorsom fakt velmi poslusna....len na zachod som presla,10 dni som sa z postele ani nepohla,tak som sa bala...No hlavne tvoje malicke bude ok,nejak to vydrzis...Inak ja som ten cas doma na posteli od nestastia ze musim lezat az plakala,neviem ako by som to prezila v nemocnici
@sjussi tak snad budeš brzy zptáky! Co tam s Tebou budou dělat? Já jsem taky otevřená, ale měsíc se to drží stejně, tak jsem doma, tak mě právě zajímá co mají v plánu?
Vezmi si pro jistotu toaletní papír, jak jsem byla já tak musel mít každý svůj a notes jsem měla taky, ale nevytáhla jsem ho, jen jsem ležela.
ja prave kukam,ze normalne po tej neslanej diete som sa odvodnila natolko,ze si zas skoro obopnem zapastie na ruke 😵
som si prave spomenula na pesnicku od mira zbirku=Este 22 dni.....to bude,ked uz nam len tolko zostane do porodu,ze? to uz sa budeme len gulat 😵 😕
@vikaki ja sem ji rikala ze bych poctive lezela ale nechtela mne nechat 😒
@cara.m dekuju,nevim co tam se mnou budou delat dr mi jen rekla ze sem volne otevrena pro prst a u prvorodicky ze to neni dobre takze mam zitra nastoupit do nemocky...kazdopadne pokud tam pujde net tak pisnu a pokud nepujde pripojim se pres telefon 🙂 tak ti pisnu.Penize na poplatky mi doveze manza jak mne prijede vyzvednout a po ceste si zitra nakoupim mlsky a pak uz to necham taky na nem,no na telku si vezmu a taky nejake ty filmy na dvd kdyz budu brat notas 😀
@annmarie diky
Kocky, dobry vecer, zajtra zacinam 31. tyzden. Uz alebo este len? Nie som si ista. Bud. tyzden kontrola kvoli krcku, snad drzi. Ako sa pani doktorka vyjadrila, hlavne vydrzat s lezani do 32. tyzdna. To mi nejak nedava zmysel, kedze som sa docitala, ze plucka su dovyvinute az po 34. tyzdni. Tak neviem. Myslite, ze mi povoli uz aj trosku ist von? Ja uz nemozem ten kludovy rezim zniest, hoci viem, ze to robim pre maleho!!!
@vikaki no to je nahoda,ja pochadzam z nitrice,ale vydala som sa do novej vsi...
@vikaki mám 38 rokov ale ja dúfam, že všetko bude u každej dobré čaká nás už len pár týždňou ono ani u nás v Prešove to nie na pôrodnici ideálne lekári si z toho urobili výhodný biznis na prilepšenie,nakoľko pri prvom synovi ( máme opačné Rh faktory) som mala nárok na injekciu do 48 hodín po pôrode aby si pri druhom tehotenstve malé nevytváralo protilátky ale tá sa našla až keď som za ňu zaplatila 5.000,-Sk samozrejme do vrecka MUDr. a to som platila aj za pôrod taktiež do vrecka MUDr.

@vikaki diky,sem ji jeste rikala ze budu doma jen lezet a dr se na mne jen podivala a rekla,no to doma neulezite ☹