icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

zuzkaro
19. nov 2010

@blondi2 tak ja neviem ale u nas v zapadakove Brezne stoja v detskych obchodoch tie uplne obycajne aj 13 e, sa mi to zda celkom v poho, sak kojenecku aj tak nemusim mat sama krajka cipka a podobne nezmysly, skor si myslim ze bavlnena bude lepsia 🙂

vikaki
19. nov 2010

@monulik0209 clovece tam som chodila do zakladky a moj brasko je v nitrici zenaty....a ako si sa pisala za slobodna?

vikaki
19. nov 2010

@blondi2 ja som kupila v cinskom obchode za 3 eura=tu v grecku,myslim ze na slovensku to tam bude aj lacnejsie alebo aspon za tu istu cenu...a fakt som s nimi celkom spokojna

monulik0209
19. nov 2010

no ja som sa pisala valentovicova( po otcovi),ale to neviem ci bude poznat,skor moju mamu za slobodna,vsetci nas poznaju pod rodinou pančovych

matula00
19. nov 2010

tak som si zase spatne co to precitala co nove na tomto fore a musim podakovat @cukor za vyborny tip, kam mam ist kupit tehu podprsenku 🙂 ... dakujeeem, sice obchod KIK nie je priamo v nasom meste, ale tak stale sa tam oplati ist, ako to kupit tu za nejakych 30 €

vikaki
19. nov 2010

@monulik0209 a brano panco co ti je? ste rodina?

monulik0209
19. nov 2010

no jasne si sa trafila,to je moj ujo, mojej mamy bracho 😀 aky je ten svet maly,co ste chodili do triedy spolu??

vikaki
19. nov 2010

@monulik0209 nooo boli sme spoluziaci...pozdrav ho odomna....clovece ale jak je to mozne,sak nemame az taky velky vekovy rozdiel...ze tvoj ujo

vilca
19. nov 2010

@sonka31 já jsem byla včera v poradně a po prohlídce mi doktorka řekla, že mám nějaký kratší čípek nebo tak něco, takže se mám prý šetřit a nemám nic těžkého zvedat. Prý je důležité vydržet do 34.tt, protože do tohoto týdne se dovyvíjejí orgány. Ale tak u tebe je to možná něco jiného, tak ti Dr. tu hranici posunula 😉

monulik0209
19. nov 2010

@vikaki no jasne a este mi napis ako sa volas,aby som mu vedela povedat 🙂 No mna mala mamina v 18-ske,bola šikovna 😀

vikaki
19. nov 2010

@monulik0209 ja som sa za slobodna volala Vladimira Kytkova

vikaki
19. nov 2010

babky ja uz normalne pochybujem,ci je medzi nami aj nejaka tehulka ktora bude rodit normalne podla terminu 😀

vilca
19. nov 2010

@vikaki třeba nás jen straší, abychom na sebe dávaly pozor, a nakonec ještě budeme přenášet 😀

monulik0209
19. nov 2010

@vikaki ok,cez vikend idem do nitrice zaniest kozmetiku aj branovej zene,tak ho pozdravim 🙂

vikaki
19. nov 2010

@vilca no ved clovek nikdy nevie co si tie nase babulkatka zmyslia 😀

matula00
19. nov 2010

ja by som sa mozno ani nehnevala keby si to mala rozmyslela, tak o 2 tyzden skor 🙂 aspon by si ju aj tatino uzil 🙂 ... ma vianocnu dovolenku a zrovna na TP mu konci a ako kamionista toho casu doma moc nestravi ☹

vilca
19. nov 2010

@vikaki to máš naprostou pravdu 🙂

vikaki
19. nov 2010

@matula00 no tak to mu to povolanie naozaj nezavidim a tebe tiez nie,hlavne ked budes mat male babo

sonka31
19. nov 2010

@vilca Aj lezis?

misag23
19. nov 2010

Já jsem kojící podprsenky objednávala z netu. Nejdříve jsem se bála velikosti, ale pak jsem to riskla. Jednu už mám doma, to je úplně obyčejná bílá - stála asi 130,- a celkem sedí (počítám s tím, že se prsa ještě o trošku zvětší) a včera jsem si objednala ještě jednu černou - ta je i s poštovným za 300,-. Nejdříve jsem ji chtěla koupit raději v obchodě, ale tmavý nikde moc nemají nebo jsou strašně drahé.
Dneska jsem tady pročítala diskuzi, co je třeba všechno sebou do porodnice (i když samozřejmě všude dávají něco jiného), tak už bych pomalu asi měla začít balit tašku, abych byla trošku klidnější. Příští týden se tam půjdu teprve zapsat, tak mi třeba i dají nějaký seznam, co je u nás v Liberci třeba.

vilca
19. nov 2010

@sonka31 to naštěstí ne, pro začátek prý stačí, když nebudu mýt okna a přehánět to s předvánočním úklidem...a hlavně nesmím zvedat naši Evičku...když byla asi před 3 týdny v nemocnici, tak jsem ji měla v rukách dost často, protože jsem ji prostě utěšovala po injekcích...a z toho prý teď asi plyne to s tím čípkem...na neschopence jsem už dýl, takže stačí trošku na sebe dávat pozor 🙂

sonka31
19. nov 2010

@vilca To mas fajn, zvladnes, ja musim lezat.

sonka31
19. nov 2010

Dievcata, a vraj tehotenstvo nie je choroba... Ked toto vsetko citam, tak neviem. Sice niektore baby ani nevedia, ako vynosia.

misha8
19. nov 2010

@renatka100 ty si šikulka ja sa nato chystám 🙂)) a perieš v detskom prášku ???

sjussi
19. nov 2010

hlasim se z nemocnice,tak sem otevrena na 26mm a oproti vcerejsku kdy nam rikali ze sme 34tt a mame 2302g tak dnes nam rekli ze sme 32tt a mame 2010g,nemuzu nikam jen na zachod a sem na kapacce protoze mi na ktg namerili cinnost delohy,a tu nema vykazovat to pry az za mesic,proto ta kapacka a pokud nepomuze tak nam daji silnejsi ale do terminu pry nevydrzime,ale byla bych rada abych jeste 2v1 byla dlouho

albao
19. nov 2010

@sjussi jejda, uz 2.6 cm? To je dost, drzte sa a pekne oddychuj 😉

Inak mne uz skoro 2 tyzdne ludia hovoria, ze mi padlo brusko ☹ Ja este nechcem rodit ☹ Krcok je zatvoreny, ale nech ma nestrasia padnutym bruskom ☹

blondi2
19. nov 2010

@lavazza no mala som na mysli podprsenky znacky Anita, co si spominala ze si kupila za nejake 4 stovky. tak tu su za 30 a viac, a aj na nete. dnes som nasla aj v H&M, tam su za 12 eur ale moju velkost nemali, iba same velke.

sjussi
19. nov 2010

@albao no taky z toho nejsem nadsena ale musim maleho jeste nejak premluvit at tam aspon 14dni nebo mesic zustane 🙂

blondi2
19. nov 2010

@cukor dakujem za tip, skocim sa pozriet do Kiku

@neliq aspon jednu som si chcela kupit najprv v obchode, aby som vedela aku velkost a ostatne by som dokupila na nete...

albao
19. nov 2010

@blondi2 no ja som si kupila jednu za 30 eur a potom mali inde dve za 30 eur. Ale ta prva je 75C a tie dalsie 75B, proste iny strih, ina firma. A to som si obidve kupila s priblizne podobnou rezervou. Tak uvidime, ci budu sediet. Ja by som si na internete nevedela kupit, aj v obchode som ich vyskusala 10 😅 😀