Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@monulik0209 clovece tam som chodila do zakladky a moj brasko je v nitrici zenaty....a ako si sa pisala za slobodna?
no ja som sa pisala valentovicova( po otcovi),ale to neviem ci bude poznat,skor moju mamu za slobodna,vsetci nas poznaju pod rodinou pančovych
no jasne si sa trafila,to je moj ujo, mojej mamy bracho 😀 aky je ten svet maly,co ste chodili do triedy spolu??
@monulik0209 nooo boli sme spoluziaci...pozdrav ho odomna....clovece ale jak je to mozne,sak nemame az taky velky vekovy rozdiel...ze tvoj ujo
@sonka31 já jsem byla včera v poradně a po prohlídce mi doktorka řekla, že mám nějaký kratší čípek nebo tak něco, takže se mám prý šetřit a nemám nic těžkého zvedat. Prý je důležité vydržet do 34.tt, protože do tohoto týdne se dovyvíjejí orgány. Ale tak u tebe je to možná něco jiného, tak ti Dr. tu hranici posunula 😉
@vikaki no jasne a este mi napis ako sa volas,aby som mu vedela povedat 🙂 No mna mala mamina v 18-ske,bola šikovna 😀
babky ja uz normalne pochybujem,ci je medzi nami aj nejaka tehulka ktora bude rodit normalne podla terminu 😀
@vikaki ok,cez vikend idem do nitrice zaniest kozmetiku aj branovej zene,tak ho pozdravim 🙂
ja by som sa mozno ani nehnevala keby si to mala rozmyslela, tak o 2 tyzden skor 🙂 aspon by si ju aj tatino uzil 🙂 ... ma vianocnu dovolenku a zrovna na TP mu konci a ako kamionista toho casu doma moc nestravi ☹
Já jsem kojící podprsenky objednávala z netu. Nejdříve jsem se bála velikosti, ale pak jsem to riskla. Jednu už mám doma, to je úplně obyčejná bílá - stála asi 130,- a celkem sedí (počítám s tím, že se prsa ještě o trošku zvětší) a včera jsem si objednala ještě jednu černou - ta je i s poštovným za 300,-. Nejdříve jsem ji chtěla koupit raději v obchodě, ale tmavý nikde moc nemají nebo jsou strašně drahé.
Dneska jsem tady pročítala diskuzi, co je třeba všechno sebou do porodnice (i když samozřejmě všude dávají něco jiného), tak už bych pomalu asi měla začít balit tašku, abych byla trošku klidnější. Příští týden se tam půjdu teprve zapsat, tak mi třeba i dají nějaký seznam, co je u nás v Liberci třeba.
@sonka31 to naštěstí ne, pro začátek prý stačí, když nebudu mýt okna a přehánět to s předvánočním úklidem...a hlavně nesmím zvedat naši Evičku...když byla asi před 3 týdny v nemocnici, tak jsem ji měla v rukách dost často, protože jsem ji prostě utěšovala po injekcích...a z toho prý teď asi plyne to s tím čípkem...na neschopence jsem už dýl, takže stačí trošku na sebe dávat pozor 🙂
Dievcata, a vraj tehotenstvo nie je choroba... Ked toto vsetko citam, tak neviem. Sice niektore baby ani nevedia, ako vynosia.
hlasim se z nemocnice,tak sem otevrena na 26mm a oproti vcerejsku kdy nam rikali ze sme 34tt a mame 2302g tak dnes nam rekli ze sme 32tt a mame 2010g,nemuzu nikam jen na zachod a sem na kapacce protoze mi na ktg namerili cinnost delohy,a tu nema vykazovat to pry az za mesic,proto ta kapacka a pokud nepomuze tak nam daji silnejsi ale do terminu pry nevydrzime,ale byla bych rada abych jeste 2v1 byla dlouho
@blondi2 no ja som si kupila jednu za 30 eur a potom mali inde dve za 30 eur. Ale ta prva je 75C a tie dalsie 75B, proste iny strih, ina firma. A to som si obidve kupila s priblizne podobnou rezervou. Tak uvidime, ci budu sediet. Ja by som si na internete nevedela kupit, aj v obchode som ich vyskusala 10 😅 😀

@blondi2 tak ja neviem ale u nas v zapadakove Brezne stoja v detskych obchodoch tie uplne obycajne aj 13 e, sa mi to zda celkom v poho, sak kojenecku aj tak nemusim mat sama krajka cipka a podobne nezmysly, skor si myslim ze bavlnena bude lepsia 🙂