icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misha8
19. nov 2010

@renatka100 tak to sme potom ok s váhou myslela som že je drobunká ale asi je to oka 🙂

albao
19. nov 2010

Inak som sa zabudla pochvalit, ze od vcera uz nemusime doplnat zelezo, krvny obraz sa od 28tt upravil 😵 Mam radost. Mam si dat pre istotu este tak 2 razy do tyzdna, ale uz nie 2 razy denne ako doteraz 😅

misha8
19. nov 2010

@monulik0209 tak sme ok s váhou som rada 🙂

cufinka
19. nov 2010

@sjussi držím pěstičky 🙂 držte se oba dva 🙂

cara.m
19. nov 2010

@sjussi držím pěstičky, bude to ok neboj!
A bolesti u těch stahů máš? Já na monitoru když jsem byla hospitalizovaná taky činnost měla, ale neměla jsem bolesti.

Dneska na kontrole vše v rámci mých možností ok, čípek stále stejné délky, otevření taky stejné, takže se zatím stále držíme.

misha8
19. nov 2010

@neposedna ahoj tak to ti gratulujem ked si pribrala len 5 kg aj to ti závidím že ti neopuchajú nohy ani ruky ....

blondi2
19. nov 2010

@albao hm tak z netu sa to potom asi naozaj neoplati, aby to neboli zbytocne vyhodene peniaze

sonka31
19. nov 2010

@cara.m Super, tesim sa s Tebou, ja uvidim na bud. tyzden.

albao
19. nov 2010

@blondi2 no u mna sa to neoplati, ja mam pomerne male prsia normalne, teraz trochu narastli, a tak mam dojem, ze pri tychto malych kosickoch je vidiet kazdy malicky rozdiel. U tych vacsich kosickoch neviem, ale mam pocit, ze tam sa skor nejaky ten "pomyleny centimeter" strati 😀

sonka31
19. nov 2010

@sjussi Neboj sa, hlavne klud, ja som mala tieto problemy v 24. tyzdni, poctivo lezim a stale sme 2 in 1. Bude dobre, drzim palec.

luuca1
19. nov 2010

ahojte baby dnes mám zlý deň za sebou, mala som zlé výsledky krvi a obvodná ma hned poslala na hematologiu, vraj tažký stupeň anemie - chýba mi železo tak som hned utekala do nemocnice a tam mi hned pichli do žili.... ešte si to mám 4 krát zopakovať´.... mám dosť strach že čo sa deje.....som taký panikár.... nemala ste niektorá tiež takú skúsenosť??? veľmi sa bojím ☹

tehula
19. nov 2010

@luuca1, kup si aj zelezo v lekarni (bud aktiferin, alebo Sorbifer) a davaj si denne aj 2tbl. Do porodu sa ti to upravi.

luuca1
19. nov 2010

@tehula teraz jak mi ho dávajú do žily mi zakázala si ešte dávať nejaké železo...tak asi radšej počkám...dúfam že sa nič nemôže malej stať, preboha....

cara.m
19. nov 2010

@luuca1 určitě to bude pod kontrolou, chybějící dávku železa dodají a bude vše v pořádku neboj 😉

blondi2
19. nov 2010

@albao vsak aj ja mam male. do kelu, prave som sa merala a mne to vychadza na velkost 80 A 🙂 v mojom pripade bude asi fakt rozumnejsie zainvestovat do vystuzenej kojeneckej podprdy 😀

sjussi
19. nov 2010

@cufinka diky 🙂
@cara.m dekuju,nemam ale ukazovaly se na tom ktg nebo jak to rikala sestra
@sonka31 snazim se ale radsi bych lezela doma 🙂

misha8
19. nov 2010

@cufinka ahoj čo ja viem dieťa dostane automaticky trvalý pobyt tam kde ho máš ty

cufinka
19. nov 2010

@misha8 ahojky děkuju za odpověd jsi jediná kdo mi odpověděl 🙂

sonka31
19. nov 2010

@sjussi Ja som si tiez polezala, potom ma pustili a lezim uz doma. ide o babatko, ak je toto momentalne lepsie, vydrzis 😉 Co by mamy neurobili pre tie drobce!

luuca1
19. nov 2010

@cara.m bože taká som išla vyklepaná odtial že som ani šoférovať nevedela, a ešte mi setrička aj praskla na oboch rukách žily...nakoniec musela zavolať inú sestričku lebo sa mi to už bála ona pichnúť ked videla čo porobila

misha8
19. nov 2010

@alerka ahoj ja som sa tiež obavala 31tt 1440g ale je to ok 😉

monik1
19. nov 2010

Ahoj holky, no jak tak čtu, tak si říkám, že tady snad není ani jedna těhulka, co by měla bezproblémové těhotenství bez nemocnice či dalších problémů ☹ A pak, že je těhotenství to nejkrásnější období ženy, co?
@sjussi moc držím pěsti ať je všechno OK, držte se s prckem oba dva 😉
Holky, a když jste některé už otevřené - to už tak zůstává až do porodu? To se nestáhne zpět? možná blbá otázka, ale fakt nevím 😕
Všem přeju hezký víkend 🙂

ellahop
19. nov 2010

zajtra vstavam asi o piatej. fuj ha... 😨

cara.m
19. nov 2010

@monik1 taky si říkám, že ty lednové miminka nám dávají nějak zabrat 🙂
Ne ne to otevření už se nestáhne, jen se hlídá, jestli se neotevírá více.

ellahop
19. nov 2010

@luuca1 neboj sa luuca, lekari vacsinou vedia co robia. a urcite babatku zelezo nechyba. mozno aj z toho ti bolo tak zle, mala si to busenie, malatne stavy a podobne.....

sjussi
19. nov 2010

@sonka31 presne tak 🙂
@monik1 diky 🙂
@cara.m to sem taky vcera rikala mojemu aj mamce ze my lednove na to mame nejakou smulu na to otvirani a jine problemy

vikaki
19. nov 2010

@misag23 TY SI Z LIBERCA? mam tam celu rodinu,dokonca sesternicina dcera pred dvoma mesiacmi tiez v liberci porodila

cara.m
19. nov 2010

@sjussi ale zvládneme to všechny! Jsme bojovnice a naše děti taky 😉
Kde ležíš? Na porodním? A jaké máš spolubydlící?

vikaki
19. nov 2010

@blondi2 babky co sa tolko stresujete koli podprdam,sak kojenceke budete mat len na doma ked kojite a inak na von si date push up-ky,nie?

vikaki
19. nov 2010

@luuca1 na si na teba casto myslim,moc nepises.....a ked tak mas stale nejaku zlu spravu...tak ti zelam,aby sa ti to upravilo s tym zelezom....Ja som pracovala v tatrach v Ozdravovni Zelezno a tam vytekala zo zeme taka do ruzova mineralka s vysokym obasahom zeleza....tak ta by ti teraz sadla....drzkaj sa a nestresuj sa,vela zien ma v tehu nedostatky vseliakych prvkov a mineralov.....da sa to doplnit a bude dobre 😉