Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Inak som sa zabudla pochvalit, ze od vcera uz nemusime doplnat zelezo, krvny obraz sa od 28tt upravil 😵 Mam radost. Mam si dat pre istotu este tak 2 razy do tyzdna, ale uz nie 2 razy denne ako doteraz 😅
@sjussi držím pěstičky, bude to ok neboj!
A bolesti u těch stahů máš? Já na monitoru když jsem byla hospitalizovaná taky činnost měla, ale neměla jsem bolesti.
Dneska na kontrole vše v rámci mých možností ok, čípek stále stejné délky, otevření taky stejné, takže se zatím stále držíme.
ahojte baby dnes mám zlý deň za sebou, mala som zlé výsledky krvi a obvodná ma hned poslala na hematologiu, vraj tažký stupeň anemie - chýba mi železo tak som hned utekala do nemocnice a tam mi hned pichli do žili.... ešte si to mám 4 krát zopakovať´.... mám dosť strach že čo sa deje.....som taký panikár.... nemala ste niektorá tiež takú skúsenosť??? veľmi sa bojím ☹
Ahoj holky, no jak tak čtu, tak si říkám, že tady snad není ani jedna těhulka, co by měla bezproblémové těhotenství bez nemocnice či dalších problémů ☹ A pak, že je těhotenství to nejkrásnější období ženy, co?
@sjussi moc držím pěsti ať je všechno OK, držte se s prckem oba dva 😉
Holky, a když jste některé už otevřené - to už tak zůstává až do porodu? To se nestáhne zpět? možná blbá otázka, ale fakt nevím 😕
Všem přeju hezký víkend 🙂
@luuca1 na si na teba casto myslim,moc nepises.....a ked tak mas stale nejaku zlu spravu...tak ti zelam,aby sa ti to upravilo s tym zelezom....Ja som pracovala v tatrach v Ozdravovni Zelezno a tam vytekala zo zeme taka do ruzova mineralka s vysokym obasahom zeleza....tak ta by ti teraz sadla....drzkaj sa a nestresuj sa,vela zien ma v tehu nedostatky vseliakych prvkov a mineralov.....da sa to doplnit a bude dobre 😉

@renatka100 tak to sme potom ok s váhou myslela som že je drobunká ale asi je to oka 🙂