Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sjussi Já jsem si v létě vzala v nemocnici nadstandart, tak jsem byla na pokoji sama a byla jsem ráda, protože jsem na tom byla psychicky špatně, protože to bylo v období svatby.. Ale teď bych už taky radši volila společnost 😉 Navíc v naší nemocnici nebylo připojení na wifi, to byl děs 😠 takže aspoň můžeš surfovat po netu, to je fajn 😉
@cara.m a v Porubě je připojení na internet? Na Fifejdách jako říkali, že jo, ale nikdo mi nebyl schopný dát heslo na připojení 🙄
@monik1 jo je tu net aj telka ale telku nemaji na kazdem pokoji 😀 tak snad mne nepresunou,jedine domu 😀 tady to taky chtelo heslo ale bylo tam napsane ze tam mame napsat nase rodne cislo a aj na chodbe na nastence byl letak s navodem jak si notebook nastavit aby sme se mohli pripojit..no ja sem na tom psychicky tak jakoze v klidu akorat se bojim o maleho aby byl ok a taky je mne smutno 😀
@luuca1 ahoj ja som mala extra nizky Hb, beriem ferro fogalmma dva krat denne.
neboj sa nejdes v tom sama, kup si prosos, pseno, susene marhule, cucoriedky, cernice.
mne sa to kapanek zlepsilo ale nic moc...
ja som mala Hb najprv 87g/l a po cca 1é dnoch brania FE 94g/l..
neboj..aj ja som na tom biedne..
@monik1 ja stale pracujem a tesim sa z malej.. jedine co mi robi starosti ze sa velmi obracia raz je hlavickou hore a raz dole.. myslim si ze ked nase mamy boli tehotne a tolko sa tie veci nesledovali, mozno ani nemali tak vela stresov okolo tehotenstva.. Inak brusko mi tvrdne kvalitne, ale beriem magne B6 a normalne fungujem..
Ahoj holky, co znamená v těh. průkazce "CS:2", když předtím jsem tam měla "CS:0"? 😅
@tanicka1976 no ja som mala HB 89 a hneď mi povedala že mi musí pichnúť injekčne železo lebo že lieky v tomto prípade tak skoro nezaberú.... teraz sa ale bojím lebo ma pobolieva v podbrušku a neviem či sú to moč. cesty alebo iba malá, normálne ked sa postavím a chodím tak ma to bolí.... bože na mňa sa všetko lepí.... 😒 😠
Ahojte, peknu sobotu prajem. Ako ste na tom s ovocim, papate vela? Do mna nejako nejde, vobec nemam na ovocie chut, stale si nieco kupim lebo viem ze by som mala a potom to nejem a ak tak len malo. Zeleninove salaty to zase hej, to by som jedla ale to ovocie ☹ ... ja neviem

@cara.m myslim ze to je gynekologicke,porodni je o patro vis...spolubydlici mam uplne supr (nastesti 😀 )