icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sjussi
19. nov 2010

@cara.m myslim ze to je gynekologicke,porodni je o patro vis...spolubydlici mam uplne supr (nastesti 😀 )

vikaki
19. nov 2010

@sjussi uz som sa chcela opytat,ze ci si si aspon nejaku knizku so sebov zobrala,ale sak mas laptop.....som zabudla......tak ti zelam nech ti to rychlo ubehne a nech je vsetko s tebov a babom ok,drz sa

cara.m
19. nov 2010

@sjussi tak to máš fajn že máš super spolubydlící. Já ležela na porodním, tak se mi tam spolubydlící střídaly, sotva jsme se seznámily, šly už rodit 😖

sjussi
19. nov 2010

@vikaki diky no mam tu notebook,ale i knizky 😀 a mame tu televizu a zadarmo 😀
@cara.m ta my sme tu byli 3,prvni sla domu a tu druhou mi pak vymenili,ale zatim byli vsechny supr

misag23
19. nov 2010

@vikaki jj, z Liberce 😉 A nevíš, jak byla spokojená v liberecké porodnici? Hodně se od nás jezdí rodit do Jablonce, ale já jsem se rozhodla pro Liberec. Příští týden se tam jdu zapsat.

monik1
19. nov 2010

@sjussi Já jsem si v létě vzala v nemocnici nadstandart, tak jsem byla na pokoji sama a byla jsem ráda, protože jsem na tom byla psychicky špatně, protože to bylo v období svatby.. Ale teď bych už taky radši volila společnost 😉 Navíc v naší nemocnici nebylo připojení na wifi, to byl děs 😠 takže aspoň můžeš surfovat po netu, to je fajn 😉
@cara.m a v Porubě je připojení na internet? Na Fifejdách jako říkali, že jo, ale nikdo mi nebyl schopný dát heslo na připojení 🙄

sjussi
19. nov 2010

@monik1 jo je tu net aj telka ale telku nemaji na kazdem pokoji 😀 tak snad mne nepresunou,jedine domu 😀 tady to taky chtelo heslo ale bylo tam napsane ze tam mame napsat nase rodne cislo a aj na chodbe na nastence byl letak s navodem jak si notebook nastavit aby sme se mohli pripojit..no ja sem na tom psychicky tak jakoze v klidu akorat se bojim o maleho aby byl ok a taky je mne smutno 😀

cara.m
19. nov 2010

@monik1 ne ne musíš mít svoje 😒 Jsme se taky ptali. No nějaké tam určitě je, ale ne pro pacienty asi 🙂

cara.m
19. nov 2010

@sjussi no téééééda vy tam máte nadstandart 🙂 A co tam s tebou dělají? Máš tucha jak dlouho tam budeš?

sjussi
19. nov 2010

@cara.m tak zatim mne brali krev,kultivaci,cevkovaly,ktg,dali mne prasky zelezo a magnesko a kapacku s magnezkem a ptala sem se dr a rikala ze jeste nevi 😒

cara.m
19. nov 2010

@sjussi Oni asi budou čekat na výsledky těch kultivací jako u mě. Podle toho se rozhodnou 😉

sjussi
19. nov 2010

@cara.m nevis jak dluho to trva?protoze z krve vysledky uz meli chvilu potom

cara.m
19. nov 2010

@sjussi v pondělí mi ji brali, nevím jestli odesílali v úterý ráno nebo ještě v to pondělí a ve středu dopoledne byly výsledky. Šla jsem na prohlídku, tam mi řekli výsledky a díky tomu jsem mohla domů.

sjussi
19. nov 2010

@cara.m oni to nekam posilaju?ja myslela ze to delaji v nemocnici 😒 a jeste k tomu je vikend tak to se mi prodlouzi 😒

cara.m
19. nov 2010

@sjussi asi to dělají v nemocnici, to že to posílají asi mysleli někde tam do laborky?

cara.m
19. nov 2010

@sjussi třeba když to dělali ráno, budou vědět už nějaké výsledky zítra 😉

sjussi
19. nov 2010

@cara.m snad jo ja uz bych se radsi valela doma 😀 ikdyz radsi pod dohledem nez neco zanedbat

cara.m
19. nov 2010

@sjussi o jo já jak jsem čekala na výsledky, tak jsem si říkala že z toho všeho by byla nejlepší ta infekce. Dají léky a ví z čeho to je a nakonec byla. Tak hned jak budeš vědět co a jak písní! Myslím na Tebe a držím pěsti! Vím jaké to je ☹

tanicka1976
19. nov 2010

@luuca1 ahoj ja som mala extra nizky Hb, beriem ferro fogalmma dva krat denne.
neboj sa nejdes v tom sama, kup si prosos, pseno, susene marhule, cucoriedky, cernice.
mne sa to kapanek zlepsilo ale nic moc...
ja som mala Hb najprv 87g/l a po cca 1é dnoch brania FE 94g/l..
neboj..aj ja som na tom biedne..

sjussi
19. nov 2010

@cara.m tak uvidim,at to dopadne jak chce hlavne at jsou deticky zdrave 🙂 jasneee dam vedet 🙂

cara.m
19. nov 2010

@sjussi zdravé budou, to je jasné 😉

sjussi
19. nov 2010

@cara.m budou 🙂

alerka
19. nov 2010

@monik1 ja stale pracujem a tesim sa z malej.. jedine co mi robi starosti ze sa velmi obracia raz je hlavickou hore a raz dole.. myslim si ze ked nase mamy boli tehotne a tolko sa tie veci nesledovali, mozno ani nemali tak vela stresov okolo tehotenstva.. Inak brusko mi tvrdne kvalitne, ale beriem magne B6 a normalne fungujem..

vera1132
20. nov 2010

ododnes na Materskej dovolenke 🙂

sonka31
20. nov 2010

Peknu sobotu vsetkym januarovkam prajem!

sjussi
20. nov 2010

vysledky pry celkem dobre...v pondeli se rozhodne dle vysetreni kdy pujdu dom 🙂

vilca
20. nov 2010

Ahoj holky, co znamená v těh. průkazce "CS:2", když předtím jsem tam měla "CS:0"? 😅

tereza79
20. nov 2010

@vilca Cervikalne skore, to je vlastne dlzka krcka maternice to čo ti tam napísal DR je dobre

luuca1
20. nov 2010

@tanicka1976 no ja som mala HB 89 a hneď mi povedala že mi musí pichnúť injekčne železo lebo že lieky v tomto prípade tak skoro nezaberú.... teraz sa ale bojím lebo ma pobolieva v podbrušku a neviem či sú to moč. cesty alebo iba malá, normálne ked sa postavím a chodím tak ma to bolí.... bože na mňa sa všetko lepí.... 😒 😠

stanulka551
20. nov 2010

Ahojte, peknu sobotu prajem. Ako ste na tom s ovocim, papate vela? Do mna nejako nejde, vobec nemam na ovocie chut, stale si nieco kupim lebo viem ze by som mala a potom to nejem a ak tak len malo. Zeleninove salaty to zase hej, to by som jedla ale to ovocie ☹ ... ja neviem