Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ja papám len pomelo a kvantá jabĺk,to ovocie tento rok je strašné, slivky broskyňe marhule hrozno,nič nemá poriadnu chuť 😀 a paradajkovo cibuľový šalát ľúbim a potom nadávam že mám kyselinu 😀 😀 😝
@stanulka551 u mna je to v tehu naopak,vydrzala by som cely den len na ovoci...predtym som vobec nejedavala jablka a teraz mi velmi chutia....Dnes mi bolo na odpadnutie.Predchadzajuce dni som mala neslanu dietu koli vysokemu tlaku a jedla som vela cesnaku.Mam pocit ze mi teraz tlak natolko klesol,az mi je z toho malatne...Dotoho sa mi pokazil tlakomer,tak som sa konecne najedla...Spravila som si mlety katbonatok bez soli,lebo som uz 4 dni koli tej diete nezjedla ziadnu bielkovinu a schudla 1,5 kg...okrem toho mam uz vyse tyzdna stale hnacky,dnes som hned z rana uz 0 5 hod isla 5 krat...asi ma ta dieta a hnacky natolko vycerpali,ze som bez sil....ochbena a malatna.Ale od dnes uz mozem aj proteiny,tak si dam masko a mlieko.Manzel mi objednal novy tlakomer,aby som si to mohla kontrolovat,lebo takto je to o nicom,ked neviem,preco sa citim tak nevladne...V utorok si pojdem aj po vysledky,tak dufam ze zas bude vsetko ok
@stanulka551 ja som zasa predtym ako som bola tehu bola vegetarianka, a existovala som ozaj len na ovoci a zelenine(teda hlavne 🙂 ) a teraz sa to tiez nezmnilo, aj ked som zacala jest maso...sice mi je z neho velakrat tazko, asi nie je zaludok zvyknuty. No podla mna je to s tym jedenim ovocia aj ostatneho individualne...treba jest co ti chuti a ked ti nechuti moc ovocie, tak zjedz kilo rajcin naprikla 🙂 ono si telo a malinke pyta nasimi chutami svoje...
pamatam si napriklad ze som ja zo zaciatku nemohla pit vobec mlieko (asi som mala dost vapnika) a teraz?liter a pol denne :D
Baby ako je to ked nastupujem na MD 6.12.2010 z akého obdobia sa mi vypočíta MD???
Já jsem si zrovna včera říkala, že tolik ovoce, kolik jím teď, jsem nikdy předtím nejedla 😀 A miluju citrusy...pomelo, mandarinky i pomeranče 😵
@luuca1 neboj, to bude malinke kopkat nozickou alebo ruckou do moc. mechura..
Hb sa ti rychlo napravi, mne trochu stuplo..lieky beriem stale,ale stale je to blbe...
ako sa citis?
@misag23 ahoooj tak toto mi odpisala ta moja pribuzna z liberca na porodnicu=já byla v Liberci moc spokojená, ženský na ní nadávaj ale nechápu proč, jsou ochotný všechno jí vysvětlí, pomůžou a když ne tak at se nebojí se na všechno zeptat.Já to tak dělala za všechny maminy co se báli se jít na něco zeptat a v pohodě.Jak je prvorodička, tak jí musí všechno ukázat,vysvětlit.A hlavně at si nechá vysvětlit kojení a ukázat, to je moc důležitý.Na nás se tak trošku vyprdli, ale já tam vběhla a hned povídali.
@tanicka1976 uplne na prd mám búšenie srdca a vysoký tep, doktorka mi povedala že to môže byť ź toho...ty si to nemala ??? ako si sa ty cítila?
@luuca1 no ahoj,
ja mam tep vyse 100 a to vzdy, bohuzial..
Je to bezne v tehotenstve ale hlavne pri chudokrvnosti..
ratam dni do porodu, lebo ma porazi, mne este povedali ze mi po
porode hrozi transfuzia krvi, lebo pridem o krv.
Tak sa tesim 😠 a aby mi nebolo smutno tak mam v posve streptokoka.. 😠 😖
vydrzat..co one mi ostava
@tanicka1976 moja no tak sme dve na tom takto... ja mám tep tiež cez 100, nemôžem kvoli tomu spávať lebo mi tepe v hlave ešte trpím panickou poruchou a nemôžem brať lieky takže niekedy mám také uzkosti že dovi, teraz toto železo ... už som mala aj zápal moč.ciest no čo ti poviem.... už nech porodím...ale začínam a´mať aj obavy z toho či sa bude vedieť o dieťatko postarať kvoli fyz.zdraviu.....
Holky, já mám tep taky pořád kolem stovky...a to chudokrevná nejsem... A nikdy mi doktoři neřekli, že by to bylo něco špatného... 😕
@luuca1 nespím zrovna dobře, ale to spíš asi kvůli břichu, když ležím na zádech, tak se mi hůř dýchá... Ale jsem astmatička a moje alergoložka mi na to řekla, že je to tak v těhotenství normální, že když je větší břicho, tak může tlačit na orgány, což způsobuje to ztížené dýchání. Líp se mi spí, když máme v ložnici skoro zimu. Dřív mi otevřené okno při spaní vadilo, teď to potřebuju 🙂
ako je to s vypisanim na MD?čo sme sa naposledy o tom s dr bavili, tak termin na vypisanie mam na 6.12. , lenze ked sa rozhodlo ze idem na cisarsky, presunula sa mi prehliadka u neho az na 14.12., co uz budem v 35 tt...takze je to individualne s tym, ze uz v 34 tt byvate na materskej?

@stanulka551 ja to mam taky tak,ovoce mi moc nejede,mam radsi spis zeleninove salaty