icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sjussi
20. nov 2010

@stanulka551 ja to mam taky tak,ovoce mi moc nejede,mam radsi spis zeleninove salaty

tereza79
20. nov 2010

ja papám len pomelo a kvantá jabĺk,to ovocie tento rok je strašné, slivky broskyňe marhule hrozno,nič nemá poriadnu chuť 😀 a paradajkovo cibuľový šalát ľúbim a potom nadávam že mám kyselinu 😀 😀 😝

vikaki
20. nov 2010

@misag23 no musim sa jej opytat ked bude online na facebooku

vikaki
20. nov 2010

@stanulka551 u mna je to v tehu naopak,vydrzala by som cely den len na ovoci...predtym som vobec nejedavala jablka a teraz mi velmi chutia....Dnes mi bolo na odpadnutie.Predchadzajuce dni som mala neslanu dietu koli vysokemu tlaku a jedla som vela cesnaku.Mam pocit ze mi teraz tlak natolko klesol,az mi je z toho malatne...Dotoho sa mi pokazil tlakomer,tak som sa konecne najedla...Spravila som si mlety katbonatok bez soli,lebo som uz 4 dni koli tej diete nezjedla ziadnu bielkovinu a schudla 1,5 kg...okrem toho mam uz vyse tyzdna stale hnacky,dnes som hned z rana uz 0 5 hod isla 5 krat...asi ma ta dieta a hnacky natolko vycerpali,ze som bez sil....ochbena a malatna.Ale od dnes uz mozem aj proteiny,tak si dam masko a mlieko.Manzel mi objednal novy tlakomer,aby som si to mohla kontrolovat,lebo takto je to o nicom,ked neviem,preco sa citim tak nevladne...V utorok si pojdem aj po vysledky,tak dufam ze zas bude vsetko ok

annmarie
20. nov 2010

@stanulka551 ja som zasa predtym ako som bola tehu bola vegetarianka, a existovala som ozaj len na ovoci a zelenine(teda hlavne 🙂 ) a teraz sa to tiez nezmnilo, aj ked som zacala jest maso...sice mi je z neho velakrat tazko, asi nie je zaludok zvyknuty. No podla mna je to s tym jedenim ovocia aj ostatneho individualne...treba jest co ti chuti a ked ti nechuti moc ovocie, tak zjedz kilo rajcin naprikla 🙂 ono si telo a malinke pyta nasimi chutami svoje...
pamatam si napriklad ze som ja zo zaciatku nemohla pit vobec mlieko (asi som mala dost vapnika) a teraz?liter a pol denne :D

luuca1
20. nov 2010

Baby ako je to ked nastupujem na MD 6.12.2010 z akého obdobia sa mi vypočíta MD???

vilca
20. nov 2010

Já jsem si zrovna včera říkala, že tolik ovoce, kolik jím teď, jsem nikdy předtím nejedla 😀 A miluju citrusy...pomelo, mandarinky i pomeranče 😵

tanicka1976
20. nov 2010

@luuca1 neboj, to bude malinke kopkat nozickou alebo ruckou do moc. mechura..
Hb sa ti rychlo napravi, mne trochu stuplo..lieky beriem stale,ale stale je to blbe...
ako sa citis?

vikaki
20. nov 2010

@misag23 ahoooj tak toto mi odpisala ta moja pribuzna z liberca na porodnicu=já byla v Liberci moc spokojená, ženský na ní nadávaj ale nechápu proč, jsou ochotný všechno jí vysvětlí, pomůžou a když ne tak at se nebojí se na všechno zeptat.Já to tak dělala za všechny maminy co se báli se jít na něco zeptat a v pohodě.Jak je prvorodička, tak jí musí všechno ukázat,vysvětlit.A hlavně at si nechá vysvětlit kojení a ukázat, to je moc důležitý.Na nás se tak trošku vyprdli, ale já tam vběhla a hned povídali.

cara.m
20. nov 2010

@luuca1 Neboj, mě taky sem tam bolí v podbřišku a nebo mě hodně zabolí najednou, ale myslím si, že je to tím, že už jsou prcci velcí a moc s tam roztahujou 😉

cara.m
20. nov 2010

@sjussi celkem dobré je co? Na co tedy vypadá?

sjussi
20. nov 2010

@cara.m to prave nevim 😒 ja sem spis cekala co povi ohledne toho otvirani protoze ty vysledky byli jen ta kultivace,moc a krev...ale v pondeli mne vysetri a reknou kdy pujdu domu

cara.m
20. nov 2010

@sjussi no jo ale já se třeba začala otvírat v souvislosti s tou infekcí. Ty bakterie dráždily dělohu, ta tvrdla, začal se zkracovat čípek a začala jsem se otevírat. Takže ty výsledky jsou důležité.

sjussi
20. nov 2010

@cara.m no budu z nich ´muset vytahnout vic,ale dr vcera rikal ze maly je hodne dole a tlaci hlavickou tak asi proto

cara.m
20. nov 2010

@sjussi jo jo mi tak taky tlačil. Mluv s ním a snaž se mu domluvit ať ještě povyleze, u nás to pomohlo 😉

cara.m
20. nov 2010

@sjussi Co na monitoru? Ukazuje Ti ještě tvrdnutí dělohy? Jak často Ti ho natáčejí? Nám ho natáčeli ráno a večer.

sjussi
20. nov 2010

@cara.m praveze mne ho nenataceli,oni jen prijely prilozili poslechli jak bije srdicko a hned pryc,ale zitra mi ho natoci protoze ted tu byla dr a rikala ze zitra podle toho ktg bud mi daji zase kapacku anebo tu jehlu co mam v ruce vytahhnou,tak snad uz to bude ok

cara.m
20. nov 2010

@sjussi to nám dělali večer a před odpolední vizitou 😉 Uvidíš, věřím, že to bude už ok a třeba po pondělním vyšetření už půjdete domů 😉

sjussi
20. nov 2010

@cara.m tady to delaji rano pred vizitou a vecer po veceri 🙂 snad jo,moc bych si to prala 🙂 prece jen je clovek i vic v pohode po psychicke strance a co se tyka pohodli to taky,dyt to znas 🙂

cara.m
20. nov 2010

@sjussi jo jo znám, tak miminku domlouvej a budete brzy doma 😉

sjussi
20. nov 2010

@cara.m rozkaz 😀

luuca1
20. nov 2010

@tanicka1976 uplne na prd mám búšenie srdca a vysoký tep, doktorka mi povedala že to môže byť ź toho...ty si to nemala ??? ako si sa ty cítila?

sonka31
20. nov 2010

@sjussi Sjussi, ty mas aj kontrakcie?

tanicka1976
20. nov 2010

@luuca1 no ahoj,
ja mam tep vyse 100 a to vzdy, bohuzial..
Je to bezne v tehotenstve ale hlavne pri chudokrvnosti..
ratam dni do porodu, lebo ma porazi, mne este povedali ze mi po
porode hrozi transfuzia krvi, lebo pridem o krv.
Tak sa tesim 😠 a aby mi nebolo smutno tak mam v posve streptokoka.. 😠 😖
vydrzat..co one mi ostava

luuca1
20. nov 2010

@tanicka1976 moja no tak sme dve na tom takto... ja mám tep tiež cez 100, nemôžem kvoli tomu spávať lebo mi tepe v hlave ešte trpím panickou poruchou a nemôžem brať lieky takže niekedy mám také uzkosti že dovi, teraz toto železo ... už som mala aj zápal moč.ciest no čo ti poviem.... už nech porodím...ale začínam a´mať aj obavy z toho či sa bude vedieť o dieťatko postarať kvoli fyz.zdraviu.....

vilca
20. nov 2010

Holky, já mám tep taky pořád kolem stovky...a to chudokrevná nejsem... A nikdy mi doktoři neřekli, že by to bylo něco špatného... 😕

luuca1
20. nov 2010

@vilca a v pohode môžeš śpávať??? nemáš búšenie srdca???

cara.m
20. nov 2010

@sjussi 😉

vilca
20. nov 2010

@luuca1 nespím zrovna dobře, ale to spíš asi kvůli břichu, když ležím na zádech, tak se mi hůř dýchá... Ale jsem astmatička a moje alergoložka mi na to řekla, že je to tak v těhotenství normální, že když je větší břicho, tak může tlačit na orgány, což způsobuje to ztížené dýchání. Líp se mi spí, když máme v ložnici skoro zimu. Dřív mi otevřené okno při spaní vadilo, teď to potřebuju 🙂

annmarie
20. nov 2010

ako je to s vypisanim na MD?čo sme sa naposledy o tom s dr bavili, tak termin na vypisanie mam na 6.12. , lenze ked sa rozhodlo ze idem na cisarsky, presunula sa mi prehliadka u neho az na 14.12., co uz budem v 35 tt...takze je to individualne s tym, ze uz v 34 tt byvate na materskej?