icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
23. nov 2010

@blondi2 on se myslím dělává ve 35 tt. Mi už ho dělali v nemocnici dříve.

janicac
23. nov 2010

@kookaij Tak už mám výsledky. Není to snad nic závažného. Setřička říkala, že tam našli nějaké bakterie, hlen, epitlie¨. Ještě mám volat až tam bude doktor. Tak snad dobrý.

albao
23. nov 2010

@blondi2 v 36tt by mal byt zapisany ten streptokok, takze ti ho asi coskoro urobi. Mne bral minuly tyzden, vo stvrtok mi vysledok asi zapise

kookaij
23. nov 2010

@janicac no vidíš,to je fajn,ja keď som ležala zo začiatku tehotenstva kôli vracaniu v nemocnici,tiež som mala tieto hodnoty zvýšené,len sa ma pýtali,či ma nepáli pri cikaní,ja že nie,tak ináč by v tom niečo tiež hladali.

blondi2
23. nov 2010

@cara.m @albao buduci tyzden idem zase do poradne, tak dufam, ze mi ten ster urobi. ked nie, ja mu to pripomeniem 🙂

cara.m
23. nov 2010

@blondi2 jo jo bych mu to řekla když tak 😉

aha1
23. nov 2010

No o chvíľu idem k lekárovi dúfam, že ma nenechajú v nemocnici ale ak to bude nutné tak nebudem riskovať radšej ostanem. Dám vedieť ako som dopadla.

ellahop
23. nov 2010

ja som dnes umyla obyvackove balkonove okno. sice len tak ze z vnutra dokladne a z vonku len aby sa nepovedalo... tak som zvedava ze ci mozem zajtra aj dalsie umyt?? 😉

albao
23. nov 2010

@aha1 drzte sa 😉

vikaki
23. nov 2010

@ellahop sak dokial si sa nejak nenatahovala....ja umyvam stou sterkou s ruckou,aby som nemusela vyliezat na stolicku a natahovat sa

vikaki
23. nov 2010

@aha1 drzim palceky

neliq
23. nov 2010

@vikaki niektorí zamestnávatelia sú pekné svine :( a to je asi jedno, kde vo svete. No manžel sám o sebe nie je žiadny drobec :D tak hádam, ved uvidím, či niečo vyriešia

neliq
23. nov 2010

@blondi2 ja idem na ster budúci štvrtok, môj doki to robieva v 36tom týždni 🙂

kinsli
23. nov 2010

dávám odkaz na mega moc inspirace, bude se brzy hodit 🙂

http://www.cukrovi.kvalitne.cz/ukazka_mych_vyro...

sova33
23. nov 2010

@kinsli Vypadá to nádherně,ale já jsem se rozhodla, že letos se na nějaké velké pečení můžu vykašlat. Budu totiž ráda, když si to tu dám do Vánoc do pucu, na pečení čas asi opravdu nebude.

kinsli
23. nov 2010

@sova33 já snad budu píct se sousedkou 🙂 samotné by mě to taky nebavilo 🙂 A nějaké vykrajované s Kačkou, to by jí mohlo bavit 🙂

kookaij
23. nov 2010

@kinsli perfektné recepty,ďakujem za tip,určite vyskúšam,až ma to nechytí skorej(pôrod) 🙂

kinsli
23. nov 2010

@kookaij nemáš zač, koukala jsem na to a některé recepty jsou fakt jednoduché a vůbec ne pracné 🙂

neposedna
23. nov 2010

@kinsli super stranka, dakujem, tento rok vraj vypekam aj pre mamu a svokru, ked uz budem doma 🙂 🙂 🙂 tak aspon budem cerpat inspiraciu a napady 🙂 🙂 🙂

vikaki
23. nov 2010

@neposedna ja tento rok neplanujem taku velku rodinnu oslavu so svokrovcami ako inokedy...V grecku sa oslavuje 25.12.,ja som doteraz podla slovenskej tradicie pozyvala svokrovcov a svagrovych na veceru 24.12 a na druhy den sme slavili u nich grecke vianoce...rozmyslam ze tento rok 24.12.oslavime len v trojke a na druhy den pojdeme k svokre...Ja uz na to vyvaranie a obskakovanie pribuznych asi nebudem.Najeme sa sami a hotovo...a s pecenim to asi tiez nebudem nejak prehanat,vzdy peciem aj svokre,ale sak si moze napiect aj sama,len sa jej nechce...tak nech si kupi,ze?Inak ta stranka vyzerA DOBRE,MOZNO Z TOHO NIECO SKUSIM....inak robievam medove rezy,medovniky a nejake grecke macane v medovom sirupe

stanulka551
23. nov 2010

@kinsli super receptiky, velmi si ma potesila aspon nemusim nic hladat 😵

annmarie
23. nov 2010

@blondi2 mne sa taktiez chysta robit dr ten ster v 35tt...takze ak by na to ten tvoj zabudol, podla mna sa mu pripomen...

annmarie
23. nov 2010

@kinsli dakujeme za inspiraciu 🙂

kinsli
23. nov 2010

holky nemáte zač??

co kupujete drahým polovičkám k vánocům?? Mě nějak ta předvánoční horečka nechytá a fakt nevím. Já dnes říkala, že nic kupovat nebudeme ( jako my dva mezi sebou ) a koupíme si až po vánocích ve výprodejích. Chceme papiňák a mikrovlnku. Nebazíruji na tom, aby to bylo pod stromečkem, příjde mi to i zbytečné, po vánocích pořídíme třeba o 3000,- levněji než před nimi, tak mě to příjde zbytečné. Pro mě radostné vánoce jsou ty kde ležím, cpu se dobrotami dáme dobrou večeři a pak u stromečku koukám na rozzářená očička Kačenky 🙂

annmarie
23. nov 2010

@kinsli my sme to tiež s mužíkom riešili pred nedavnom a predbezne sme sa dohodli že medzi sebou si nebudeme nic kupovat, maximalne sa kupia dajake drobnosti nasim a svokrovcom, a aj to chcem riesit cez net, pretoze si neviem predstavit behat po obchodoch tesne pred porodom...a ked ma este aj na cisarsky vypise dajako okolo sviatkov, tak sa ani nebude dat 🙂 ale bude to zaujimave... malinka bude darek pre tatka na vianoce aj narodeniny a takisto aj u mojem maminy, ktorá ma tiez v tom obdobi narodky 🙂 aby sa nakoniec mala nenarodila presne na draheho narodky... :D
a tiez mam rada vianoce ked sa mozem vyvalovat a tlacit do hlavy tie dobroty 🙂

cara.m
23. nov 2010

Taky si nic kupovat nebudeme. Nadělíme si ten nejkrásnější dárek přece 🙂 Koupíme jen rodičům, sourozencům a jejim dětem. Nějak mám teď jiné starosti než s Vánocemi 😒

annmarie
23. nov 2010

@cara.m starosti? hadam len dake prijemne s chystanim sa nie? a veru, vsak dieta je ozaj stastie 🙂

vera1132
23. nov 2010

už ste boli niektora na kontrole v nemocnici kde budete rodiť ?

cara.m
23. nov 2010

@annmarie jo jo jasně a s tím spojené starosti. Pořád nám hrozí, že může přijít dříve na svět, takže pořád musím být opatrná.

cara.m
23. nov 2010

@vera1132 já tam chodím každý týden od hospitalizace tam, už mě k nim rovnou převedli do péče. Takže za chvíli budu znát už všechny doktory co tam jsou, a jsem zvědavá s kým z nich se potkám u porodu 🙂