Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
No o chvíľu idem k lekárovi dúfam, že ma nenechajú v nemocnici ale ak to bude nutné tak nebudem riskovať radšej ostanem. Dám vedieť ako som dopadla.
ja som dnes umyla obyvackove balkonove okno. sice len tak ze z vnutra dokladne a z vonku len aby sa nepovedalo... tak som zvedava ze ci mozem zajtra aj dalsie umyt?? 😉
dávám odkaz na mega moc inspirace, bude se brzy hodit 🙂
@neposedna ja tento rok neplanujem taku velku rodinnu oslavu so svokrovcami ako inokedy...V grecku sa oslavuje 25.12.,ja som doteraz podla slovenskej tradicie pozyvala svokrovcov a svagrovych na veceru 24.12 a na druhy den sme slavili u nich grecke vianoce...rozmyslam ze tento rok 24.12.oslavime len v trojke a na druhy den pojdeme k svokre...Ja uz na to vyvaranie a obskakovanie pribuznych asi nebudem.Najeme sa sami a hotovo...a s pecenim to asi tiez nebudem nejak prehanat,vzdy peciem aj svokre,ale sak si moze napiect aj sama,len sa jej nechce...tak nech si kupi,ze?Inak ta stranka vyzerA DOBRE,MOZNO Z TOHO NIECO SKUSIM....inak robievam medove rezy,medovniky a nejake grecke macane v medovom sirupe
holky nemáte zač??
co kupujete drahým polovičkám k vánocům?? Mě nějak ta předvánoční horečka nechytá a fakt nevím. Já dnes říkala, že nic kupovat nebudeme ( jako my dva mezi sebou ) a koupíme si až po vánocích ve výprodejích. Chceme papiňák a mikrovlnku. Nebazíruji na tom, aby to bylo pod stromečkem, příjde mi to i zbytečné, po vánocích pořídíme třeba o 3000,- levněji než před nimi, tak mě to příjde zbytečné. Pro mě radostné vánoce jsou ty kde ležím, cpu se dobrotami dáme dobrou večeři a pak u stromečku koukám na rozzářená očička Kačenky 🙂
@kinsli my sme to tiež s mužíkom riešili pred nedavnom a predbezne sme sa dohodli že medzi sebou si nebudeme nic kupovat, maximalne sa kupia dajake drobnosti nasim a svokrovcom, a aj to chcem riesit cez net, pretoze si neviem predstavit behat po obchodoch tesne pred porodom...a ked ma este aj na cisarsky vypise dajako okolo sviatkov, tak sa ani nebude dat 🙂 ale bude to zaujimave... malinka bude darek pre tatka na vianoce aj narodeniny a takisto aj u mojem maminy, ktorá ma tiez v tom obdobi narodky 🙂 aby sa nakoniec mala nenarodila presne na draheho narodky... :D
a tiez mam rada vianoce ked sa mozem vyvalovat a tlacit do hlavy tie dobroty 🙂
Taky si nic kupovat nebudeme. Nadělíme si ten nejkrásnější dárek přece 🙂 Koupíme jen rodičům, sourozencům a jejim dětem. Nějak mám teď jiné starosti než s Vánocemi 😒

@blondi2 on se myslím dělává ve 35 tt. Mi už ho dělali v nemocnici dříve.