Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@vilca nooo mna aj kriesili,som im tam medzi kontrakciami pomali stracala vedomie lebo ma nechali cely den bez jedla a musela som behat hore dole schodami aby mi zosilneli kontrakcie.Do toho prisla aj ta bolest z tlacenia lebo som malu nemohla vytlacit,az som uz nerozoznala kedy mam kontrakciu a kedy nie,tak som bola ubolena...No,ale uz je to za nami a dufam ze tento krat to bude lepsie
@renatka100 no jasne, kde zijes, moj ma 4 a uz ma svoj ipod kde pozera rozpravky, vie si ich aj sam najst na youtube a pocitac je prenho normalna sucast zivota 🙂)).
@stanulka551 dneska už mají děti úplně jiný vztah k technice než my v jejich letech 🙂 Jsou to šikulky 😉
Dievcata uz treti den sa snazim ist na WC a nejako sa nedari 😒 , chapete co myslim 😀 , nejake rady co moze pomoct ?
Ahojky hlásím se z poradny -dnes mi brali krev + vyšetření u dr .Prej se na porod se ještě nechystáme 😀 Jinak za 2 týdny další kontrola + stěr na strepkokoka(snad tu mrchu tam nemám) a rovnou jdu i na ozvičky a vypíšeme mateřskou 😀 holky to letí nějak moc rychle ne? 😕 🙂 pěkný den 🙂
@vilca no to hej presne, deti uz od malicka vyrastaju na takych veciach takze je to prirodzene
@cufinka ono je to tak, ze to babo tu uz bude fakt za chvilu, ale prave tieto posledne tyzdne su straaasne dlhe a to cakanie ze kedy to pride 😖 ach jaj mne to pride teraz nejako dlho
@stanulka551 ti závidím já mám opačný problém 😅 Jinak prý švestky a zapít vodou zkus 🙂
@cufinka no nie je co zavidiet velmi lebo brucho uz mi ide prasknut 😒 , ono ani jeden extrem nie je bohvie co 😀
@vikaki kiwi este zozeniem ale ten letis - neviem este som to tu nevidela, mozno sa to aj inak tu vola
@stanulka551 nie fakt,moj manzel robi v baliarni na kiwi a nosi stale plnu tasku a rano sa hadame kto poleti skor,esteze mame 2 zachody 😀
@stanulka551 aj ja mám tento problém,že 2 dni nič,až na tretí deň sa mi podarí,aj to keď ma to chytí,a že som náhodou vonku,ostane mi až zle z tých bolestí a musím rýchlo domov,ja inak jem dosť ovocia aj kiwi,no mne to nepomáha,aj slivky sušené mám,tiež neviem,asi hlavne aj piť,čo ja pijem veľmi málo
@stanulka551 zkus lněné semínko - lžičku do jogurtu 😉 je to dobré i na porod a na pravidelnou stolici, radili nám to i v předporodním kurzu 😉
@cufinka ty jdeš na MD celkem pozdě, ne? já jdu přesně za týden 😉
Holky, a co odběr pupečníkové krve? U nás v porodnici jsou 2 způsoby - buď bezplatně - můžete tím zachránit život někomu úplně cizímu a ten druhý způsob - zpoplatněný 25tisíc a ta krev se schová jen pro potřebu rodiny. Tak uvažuju, že půjdu do toho prvního - bezplatného 😉 Jdete do toho někdo taky??
@kookaij ja som mala doteraz same hnacky,ked mi to dlho neprechadza,samozrejme vyradim tie kiwi+vypijem pocas dna 1/2-1 l cierneho caju=uz aj slabsi mi zaberie...teraz uz 3 dni hnacky nemam,idem normalne,zato sa to prejavuje na vahe hned 😀 ...inak mne sa to v tehu furt strieda,bud hnacky alebo zapchy,normalne idem len zriedka kedy
Čaute no tak bola u lekára malý je v poriadku a ja mám také bolesti kôli tomu, že malý je nízko tak mi pichajú magnesium a musím viac ležať s tým, že si mám podložiť nohy postele špalíkami. Veľmi mi odľahlo, že malý je v poriadku.
halooo baby, nemala som kedy pisat, ale citat vas citam poctivo 🙂 ... musim sa vam pochvalit, uz len dva dni som v praci a potom huraaaaa materska 😀 😀 😀

@vera1132 napísal nám vtedy,že manželia boli poučení o možnosti pri pôrode,neviem či to je treba všade a či sa to ešte píše.