icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kookaij
24. nov 2010

@vera1132 napísal nám vtedy,že manželia boli poučení o možnosti pri pôrode,neviem či to je treba všade a či sa to ešte píše.

vera1132
24. nov 2010

@kookaij mam aj ja niaku kolonku v tehotenskej knižke, tak asi hej...

vikaki
24. nov 2010

@vilca nooo mna aj kriesili,som im tam medzi kontrakciami pomali stracala vedomie lebo ma nechali cely den bez jedla a musela som behat hore dole schodami aby mi zosilneli kontrakcie.Do toho prisla aj ta bolest z tlacenia lebo som malu nemohla vytlacit,az som uz nerozoznala kedy mam kontrakciu a kedy nie,tak som bola ubolena...No,ale uz je to za nami a dufam ze tento krat to bude lepsie

vikaki
24. nov 2010

nasla som si na nete ramiky a exerimentujem

vikaki
24. nov 2010

a aj penkne vianocne

kookaij
24. nov 2010

@vikaki pekné fotečky aj rámiky,na akej stránke si to našla?Také nejaké rámčeky sú aj na picjoke.com,pozri aj tam

stanulka551
24. nov 2010

@renatka100 no jasne, kde zijes, moj ma 4 a uz ma svoj ipod kde pozera rozpravky, vie si ich aj sam najst na youtube a pocitac je prenho normalna sucast zivota 🙂)).

vilca
24. nov 2010

@stanulka551 dneska už mají děti úplně jiný vztah k technice než my v jejich letech 🙂 Jsou to šikulky 😉

stanulka551
24. nov 2010

Dievcata uz treti den sa snazim ist na WC a nejako sa nedari 😒 , chapete co myslim 😀 , nejake rady co moze pomoct ?

cufinka
24. nov 2010

Ahojky hlásím se z poradny -dnes mi brali krev + vyšetření u dr .Prej se na porod se ještě nechystáme 😀 Jinak za 2 týdny další kontrola + stěr na strepkokoka(snad tu mrchu tam nemám) a rovnou jdu i na ozvičky a vypíšeme mateřskou 😀 holky to letí nějak moc rychle ne? 😕 🙂 pěkný den 🙂

stanulka551
24. nov 2010

@vilca no to hej presne, deti uz od malicka vyrastaju na takych veciach takze je to prirodzene

kookaij
24. nov 2010

@vikaki ďakujem idem tiež popozerať,lebo sa akosi nudím,naverené mám,tak si nemám čo začať.

stanulka551
24. nov 2010

@cufinka ono je to tak, ze to babo tu uz bude fakt za chvilu, ale prave tieto posledne tyzdne su straaasne dlhe a to cakanie ze kedy to pride 😖 ach jaj mne to pride teraz nejako dlho

cufinka
24. nov 2010

@stanulka551 ti závidím já mám opačný problém 😅 Jinak prý švestky a zapít vodou zkus 🙂

vikaki
24. nov 2010

@stanulka551 kiwi a letis

stanulka551
24. nov 2010

@cufinka no nie je co zavidiet velmi lebo brucho uz mi ide prasknut 😒 , ono ani jeden extrem nie je bohvie co 😀

stanulka551
24. nov 2010

@vikaki kiwi este zozeniem ale ten letis - neviem este som to tu nevidela, mozno sa to aj inak tu vola

vikaki
24. nov 2010

@stanulka551 nie fakt,moj manzel robi v baliarni na kiwi a nosi stale plnu tasku a rano sa hadame kto poleti skor,esteze mame 2 zachody 😀

cufinka
24. nov 2010

@vikaki no hele já snědla minulej týden celej košík kiwi a průjem mám až ted 😀 😀 😀 takže asi kiwi by mě nepomohlo 😀

kookaij
24. nov 2010

@stanulka551 aj ja mám tento problém,že 2 dni nič,až na tretí deň sa mi podarí,aj to keď ma to chytí,a že som náhodou vonku,ostane mi až zle z tých bolestí a musím rýchlo domov,ja inak jem dosť ovocia aj kiwi,no mne to nepomáha,aj slivky sušené mám,tiež neviem,asi hlavne aj piť,čo ja pijem veľmi málo

stanulka551
24. nov 2010

dakujem za rady, vyskusam hadam pomoze a budem bezat 😀

monik1
24. nov 2010

@stanulka551 zkus lněné semínko - lžičku do jogurtu 😉 je to dobré i na porod a na pravidelnou stolici, radili nám to i v předporodním kurzu 😉
@cufinka ty jdeš na MD celkem pozdě, ne? já jdu přesně za týden 😉

Holky, a co odběr pupečníkové krve? U nás v porodnici jsou 2 způsoby - buď bezplatně - můžete tím zachránit život někomu úplně cizímu a ten druhý způsob - zpoplatněný 25tisíc a ta krev se schová jen pro potřebu rodiny. Tak uvažuju, že půjdu do toho prvního - bezplatného 😉 Jdete do toho někdo taky??

cufinka
24. nov 2010

@monik1 podle ms jsem ted 32tt a podle utz 33tt takže on dr to bere podle ms takže za 2 týdny budu 34tt takže akorát ne? 🙂

monik1
24. nov 2010

@cufinka jj, tak jdeš 6 týdnů před porodem, já jdu 8 😉 Doufám, že už to teď fakt sletí jak voda 😎

vikaki
24. nov 2010

@kookaij ja som mala doteraz same hnacky,ked mi to dlho neprechadza,samozrejme vyradim tie kiwi+vypijem pocas dna 1/2-1 l cierneho caju=uz aj slabsi mi zaberie...teraz uz 3 dni hnacky nemam,idem normalne,zato sa to prejavuje na vahe hned 😀 ...inak mne sa to v tehu furt strieda,bud hnacky alebo zapchy,normalne idem len zriedka kedy

aha1
24. nov 2010

Čaute no tak bola u lekára malý je v poriadku a ja mám také bolesti kôli tomu, že malý je nízko tak mi pichajú magnesium a musím viac ležať s tým, že si mám podložiť nohy postele špalíkami. Veľmi mi odľahlo, že malý je v poriadku.

matula00
24. nov 2010

halooo baby, nemala som kedy pisat, ale citat vas citam poctivo 🙂 ... musim sa vam pochvalit, uz len dva dni som v praci a potom huraaaaa materska 😀 😀 😀

vikaki
24. nov 2010

@aha1 no vidis,esteze si isla tomu doktorovi

vikaki
24. nov 2010

@matula00 gratlujem k md