icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

tereza79
25. nov 2010

@cara.m 😀 😀 s tým obúvaním viem o čom hovoríš,ja som včera išla do mesta, tak som sa rozhodla že si nedám čižmy, ale topánky,no to bol problém.Nedokázala som sa zohnúť pretože ma tlačili rifle,(malé mi niesú)tak som si ich musela v chodbe stiahnuť na kolená 😀 😀 muselo to vyzerať super nakoľko som mala na sebe kabát a šál,tak som si zašnurovala topánky a potom natiahla rifle...som rozmýšľala že mám na výber,buď prestanem chodiť von alebo budem spať v topánkach alebo začnem chodiť bosá 🙂 😉

kamusek
25. nov 2010

@cufinka No já jsem teď taky chodila po 14 dnech. Nevím, proč teď až za měsíc. No, ale holka co tam chodí se mnou vždycky taky, a je ve stejném týdnu, tak jde taky za za měsíc. Tak nevím....

tereza79
25. nov 2010

@kamusek vaď sa aj chodí, pokiaľ niesú komplikácie ,alebo nutné nejaké vyšetrenia raz za mesiac a posledný mesiac sa chodí každý týždeň, aspoň u nás.

kamusek
25. nov 2010

@misag23 Takže vidím, že nejsem sama, kdo jde až za měsíc. Taky mě to překvapilo. 🙂 Ale asi když je všechno OK, tak to nechávají tak. Určitě ví, co dělají 😀 A vlastně kdyby se cokoliv dělo, tak tam můžeme zajít dřív že? 🙂

kamusek
25. nov 2010

@cara.m Tak to jsme 2 🙂 Mě včera maličké několikrát koplo do žeber, že to až zabolelo 🙂 předtím bylo asi tak napříč bříška, tak to kopalo do boku, ale teď už je asi úplně vzhůru nohama a kope do žeber, což není vůbec nic příjemné 😀 Ale co bysme pro ty naše zlatíčka nevydrželi že?? 🙂

kamusek
25. nov 2010

@tereza79 No já jsem taky myslela, že už budu chodit častěji....Nevím, snad doktor ví, co dělá 🙂

tereza79
25. nov 2010

u nás je podľa mojej dr tento rok neúrekom tehotných a všetko má termín december január tak ledva stíha takto,ale aj bez toho sa chodilo vždy takto.Hlavne že sme zdravé 😀

cara.m
25. nov 2010

@tereza79 Já mám taky pocit, že teď všude potkávám extrémně moc těhotných 🙂

vera1132
25. nov 2010

@annmarie ja si musim zaklopať na drevo, ale zatial nič, ani hlava, a aj ked som mala naznaky že bude bolieť tak som si lahla a potom pohoda, každý okoloo mna bol chory, a ja som to nechytila od nich... ani nohy, ale teraz už začina trochu večer pobolievať chrbat. ale inač nič vážne. Brala alebo berieš niake tabletky?

annmarie
25. nov 2010

@ellahop nechcela som tym naznacit, ze je lepsie ist cisarskym,ale naco zenu trapit ak sa vie ze ma a mala problemy...
@tereza79 a viem ze je to operacia a taktiez to prinasa mnoho rizik, no kazda minca ma dve strany, nie? moja mama skoro krk nechala za mna kvoli nazorom,ze prirodzene prirodzene a este raz prirodzene a ja s mojou anamnezou a roznymi komplikaciami?tiez mi horkotazko odsuhlasili cisarsky aj to doktor frflal,ze bohvie ako to zasa vezme poistovna...

mna len ten pristup rozculuje, ze kolkokrat aj mnohe z vas mali problemy a horkotazko porodili normalnou cestou,a aj ked sa o tych problemoch vedelo, slo sa do toho porodu aj napriek tomu a to len preto, mne to sam doktor vravel, ze poistovna huci do doktorov za kredity a oni chudaci kvoli peniazom su ticho...

tiez sa netesim na cisarsky, urcite to bude bolestivejsie, ale radsej si odtrpim ranu ako riskovat ze malinku tu necham s tatinom samych...

annmarie
25. nov 2010

@vera1132 tak je dobre...ja som take stastie nemala, pred ako som bola tehu som nevedela polroka co je to zachvat a takisto ani o prechladnuti...hned bumbac na zaciatku som dajako s hedelixom prekonala zapal priedusiek, potom som na to mala crevnu chrpku... mam dost oslabenu imunitu,hockto na mna kychne a hned rozmyslam ze ci nebudem chora aj ja...ale to vsetko skrz toho ze som musela pred tehu brat rozne lieky a tak...a teraz nemozem brat nic na tu hlavu,mozog si robi co chce teda a ja to musim jedine pretrpiet...

annmarie
25. nov 2010

@tereza79 to je pravda aj u nas je dr na tom podobne..

vera1132
25. nov 2010

@annmarie tak to mi je luto, ale po pôrode určite sa všetko zmení. budeš zdrava ako ryba 🙂

annmarie
25. nov 2010

@vera1132 dakujem :D a hadam budes mat pravdu 🙂 som optimista ta v to verim aj ja 🙂

vera1132
25. nov 2010

@annmarie však po pôrode sa v podstate meni trochu celi systém mamičky 🙂

annmarie
25. nov 2010

@vera1132 no to hej a presne na to sa spolieham 🙂 už si asi na md...ti tak trochu teraz zavidim, ja som dneska ledvy do prace dosla 🙂

vera1132
25. nov 2010

@annmarie ty ešte pracuješ? ale určite niekde v kancelari niečo nenamahave, však?

annmarie
25. nov 2010

presne...ako namaha je to skor na psychiku 🙂 plus mam este skolu 🙂

albao
25. nov 2010

Tak mne sa uz asi ozyvaju poslickovia? 😕 Musim sa na to dnes spytat na poradni. Uz v nedelu som mala 3 razy take krce ako pri menstruacii a tuto noc som si ich uzila podstatne viacej 😒 Takze oci mam ako japoncik ale snad sa mi podari cez den trosicku si zdriemnut. Toto je moja posledna poradna u mojho lekara. Pomoooc, nejak sa to prilis rychlo blizi 😅 😀

aha1
25. nov 2010

Ahojte práve som prišla s poradne pichli mi injekciu a idem ležať, ale aj tak sa mi vidí, že do vianoc budeme s malým aj doma. Zatiaľ je všetko v poriadku neotváram sa ale keď vijde injekcia tak zasa to brucho dosť bolí. Ešte mám ísť raz na 3D ultrazvuk pre kontrolu či sa malému naozaj tá dieročka na srdiečku uzatvorila a podľa toho naplánujú sekciu.

vejkasmejka8
Odpoveď bola odstránená
albao
25. nov 2010

@aha1 tak chodis na injekcie? Inak aj podla mna sa ta pokusia potiahnut aspon do 38tt a potom pojde drobcek vonku. Takze este tento rok aj podla mna 😉 Snad ten drobcek este mesiac vydrzi, budem vam drzat palce!

vikaki
25. nov 2010

dobre ranko,jak ste spominali,ze stretavate same tehotne...my sme boli s manzelom pred 2-ma rokmi na slovensku a vsade sama tehotna......fakt.Tu v grecku stretnes tehotnu len u gynekologa....tu snat uz ani nikto deti nerodi 😀 Asi to bude tym,ze tu neexistuju ani pridavky ani ziadna podpora ,tak zienky radsej ani otehotniet nechcu...Manzel mi hovori,ze to bude urcite tym,ze mamicky na slovensku su aspon akotak zabezpecene....tu akonahle by zena otehotnela a zostala bez partnera,nemala by absolutne z coho zit

vikaki
25. nov 2010

@neliq ako to dopadlo s tym ocinom?

neliq
25. nov 2010

@vikaki už je na Slovensku, peniaze nedostal žiadne. Polícia tam s tým nechcela mať nič spoločné, tak ho udal aspoň na inšpektoráte práce, ale či s tým niečo budú robiť, tak to neviem. S jeho zamestnávateľom sa nedá ani spojiť, lebo pre neho prišli a zatvorili ho do basy. Takže asi peniaze už v živote neuvidí 😒 Ešte, že má robotu istú aspoň tu na SK

misag23
25. nov 2010

@cara.m Taky mi dělá problém oblíknout si ponožky (pravá ještě jde, levá je horší 😀 ) a ještě horší je zavázat si boty.

@kamusek Já jsem už od září na neschopence, tak je to vlastně jedno. Ale myslela jsem, že aspoň nebudu muset už řešit vycházky (i když mám celkem dobrý). Myslela jsem, že právě těm co jsou na neschopence to píšou automaticky 8 týdnů před porodem.

sova33
25. nov 2010

@misag23 Ahoj, já jsem na tom stejně s tou neschopenkou a taky jsem myslela, že se na mateřskou chodí dřív.

misag23
25. nov 2010

@sova33 A taky jdeš 6 týdnů před porodem?

vikaki
25. nov 2010

@neliq no aspon ze ho zavreli do tej basy

neliq
25. nov 2010

Inak holky, mne za posledné dva týždne tak neskutočne popraskala brucho, že až. Normálne cítim, že ma tá koža až ťahá a strašne to svrbí, niekedy až štípe a to sa netieram poctivo min. 2x denne. ☹ Vy ste na tom ako?