Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cara.m Tak to jsme 2 🙂 Mě včera maličké několikrát koplo do žeber, že to až zabolelo 🙂 předtím bylo asi tak napříč bříška, tak to kopalo do boku, ale teď už je asi úplně vzhůru nohama a kope do žeber, což není vůbec nic příjemné 😀 Ale co bysme pro ty naše zlatíčka nevydrželi že?? 🙂
u nás je podľa mojej dr tento rok neúrekom tehotných a všetko má termín december január tak ledva stíha takto,ale aj bez toho sa chodilo vždy takto.Hlavne že sme zdravé 😀
@annmarie ja si musim zaklopať na drevo, ale zatial nič, ani hlava, a aj ked som mala naznaky že bude bolieť tak som si lahla a potom pohoda, každý okoloo mna bol chory, a ja som to nechytila od nich... ani nohy, ale teraz už začina trochu večer pobolievať chrbat. ale inač nič vážne. Brala alebo berieš niake tabletky?
@ellahop nechcela som tym naznacit, ze je lepsie ist cisarskym,ale naco zenu trapit ak sa vie ze ma a mala problemy...
@tereza79 a viem ze je to operacia a taktiez to prinasa mnoho rizik, no kazda minca ma dve strany, nie? moja mama skoro krk nechala za mna kvoli nazorom,ze prirodzene prirodzene a este raz prirodzene a ja s mojou anamnezou a roznymi komplikaciami?tiez mi horkotazko odsuhlasili cisarsky aj to doktor frflal,ze bohvie ako to zasa vezme poistovna...
mna len ten pristup rozculuje, ze kolkokrat aj mnohe z vas mali problemy a horkotazko porodili normalnou cestou,a aj ked sa o tych problemoch vedelo, slo sa do toho porodu aj napriek tomu a to len preto, mne to sam doktor vravel, ze poistovna huci do doktorov za kredity a oni chudaci kvoli peniazom su ticho...
tiez sa netesim na cisarsky, urcite to bude bolestivejsie, ale radsej si odtrpim ranu ako riskovat ze malinku tu necham s tatinom samych...
@vera1132 tak je dobre...ja som take stastie nemala, pred ako som bola tehu som nevedela polroka co je to zachvat a takisto ani o prechladnuti...hned bumbac na zaciatku som dajako s hedelixom prekonala zapal priedusiek, potom som na to mala crevnu chrpku... mam dost oslabenu imunitu,hockto na mna kychne a hned rozmyslam ze ci nebudem chora aj ja...ale to vsetko skrz toho ze som musela pred tehu brat rozne lieky a tak...a teraz nemozem brat nic na tu hlavu,mozog si robi co chce teda a ja to musim jedine pretrpiet...
Tak mne sa uz asi ozyvaju poslickovia? 😕 Musim sa na to dnes spytat na poradni. Uz v nedelu som mala 3 razy take krce ako pri menstruacii a tuto noc som si ich uzila podstatne viacej 😒 Takze oci mam ako japoncik ale snad sa mi podari cez den trosicku si zdriemnut. Toto je moja posledna poradna u mojho lekara. Pomoooc, nejak sa to prilis rychlo blizi 😅 😀
Ahojte práve som prišla s poradne pichli mi injekciu a idem ležať, ale aj tak sa mi vidí, že do vianoc budeme s malým aj doma. Zatiaľ je všetko v poriadku neotváram sa ale keď vijde injekcia tak zasa to brucho dosť bolí. Ešte mám ísť raz na 3D ultrazvuk pre kontrolu či sa malému naozaj tá dieročka na srdiečku uzatvorila a podľa toho naplánujú sekciu.
dobre ranko,jak ste spominali,ze stretavate same tehotne...my sme boli s manzelom pred 2-ma rokmi na slovensku a vsade sama tehotna......fakt.Tu v grecku stretnes tehotnu len u gynekologa....tu snat uz ani nikto deti nerodi 😀 Asi to bude tym,ze tu neexistuju ani pridavky ani ziadna podpora ,tak zienky radsej ani otehotniet nechcu...Manzel mi hovori,ze to bude urcite tym,ze mamicky na slovensku su aspon akotak zabezpecene....tu akonahle by zena otehotnela a zostala bez partnera,nemala by absolutne z coho zit
@vikaki už je na Slovensku, peniaze nedostal žiadne. Polícia tam s tým nechcela mať nič spoločné, tak ho udal aspoň na inšpektoráte práce, ale či s tým niečo budú robiť, tak to neviem. S jeho zamestnávateľom sa nedá ani spojiť, lebo pre neho prišli a zatvorili ho do basy. Takže asi peniaze už v živote neuvidí 😒 Ešte, že má robotu istú aspoň tu na SK
@cara.m Taky mi dělá problém oblíknout si ponožky (pravá ještě jde, levá je horší 😀 ) a ještě horší je zavázat si boty.
@kamusek Já jsem už od září na neschopence, tak je to vlastně jedno. Ale myslela jsem, že aspoň nebudu muset už řešit vycházky (i když mám celkem dobrý). Myslela jsem, že právě těm co jsou na neschopence to píšou automaticky 8 týdnů před porodem.
Inak holky, mne za posledné dva týždne tak neskutočne popraskala brucho, že až. Normálne cítim, že ma tá koža až ťahá a strašne to svrbí, niekedy až štípe a to sa netieram poctivo min. 2x denne. ☹ Vy ste na tom ako?

@cara.m 😀 😀 s tým obúvaním viem o čom hovoríš,ja som včera išla do mesta, tak som sa rozhodla že si nedám čižmy, ale topánky,no to bol problém.Nedokázala som sa zohnúť pretože ma tlačili rifle,(malé mi niesú)tak som si ich musela v chodbe stiahnuť na kolená 😀 😀 muselo to vyzerať super nakoľko som mala na sebe kabát a šál,tak som si zašnurovala topánky a potom natiahla rifle...som rozmýšľala že mám na výber,buď prestanem chodiť von alebo budem spať v topánkach alebo začnem chodiť bosá 🙂 😉