icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misha8
26. nov 2010

@neliq a ty nevieš spááávať ??? 😲

kinsli
26. nov 2010

@stanulka551 možné to určitě je 🙂 Znám dva přídady od sebe z okolí 🙂
Jedna byla paní 47 let, tak když vynechala tak si myslela, že je v přechodu.
druhá byla mladá holčina, ta otěhotněla přes anitikoncepci a celé těhu měla normálně MS.
Byla plnoštíhlá tak břicho u ni nikdo neřešil, prostě si mysleli, že trochu přibrala. Tím, že vlastně nevěděla, že je těhu, tak brala celou dobu těhotenství antikoncepci, pila a kouřila. tím pádem byla malá asi utlumená a pohyby necítila.
jednou se ji udělalo špatně, křeče do břicha tak jeli na chýru, že je to žlučník a z chyrurgie je poslali rovnou na porodní sál :D Takže byli všichni z toho fakt v šoku 🙂

kinsli
26. nov 2010

jinak včera jsem měla ošklivé poslíčky, tedy do vany jsem lezla až po hodině, docela jsem se bála, byla jsem doma sama tedy s malou, ale ta by mě byla prd platná a stejně spala. Naštěstí to byli jen poslíčky takže po vaně jsem byla opět ok 🙂
Kdyby to byly kontrakce tak to nevím co bych dělala to bych ještě jak ta paní porodila ve vaně 🙂

cufinka
26. nov 2010

Holky koukám že dlouho nebude chybět a bude tu zprávička že jedna zvás už má kulíška na světě 😀

cara.m
26. nov 2010

@kinsli týýý jo dej pokoj, já doufám, že poslíčky mít nebudu a že když už to bude, tak to bude ono. Děsím se toho, že nepoznám zda jsou to poslové či ne. Jo a za jak dlouho jet do porodnice? Když jsou stahy co 10 min? A jak dlouho mají být?

cara.m
26. nov 2010

@cufinka nooo myslím, že brzy se rozrodíme všechny. Ono jak to čtu, tak to vypadá, že většina z nás bude rodit dříve než přenášet 🙂

cufinka
26. nov 2010

@cara.m no u mě to vypadá právě naopak 😒 sice prý mám cs na 2 ,ale že by nějaký známky tak prý vůbec a prej jsem zavřená až moc 😕

cara.m
26. nov 2010

@cufinka 😒 😒 😒 😒 chjo přenášení taky nic moc, ale myslím si, že změnit se to může kdykoliv a asi to malá plánuje přímo na termín, to by bylo nejideálnější 😉 😀

cara.m
26. nov 2010

Jo a u těch poslů stačí sprcha nebo je lepší se naložit do vany?

cufinka
26. nov 2010

@cara.m no malá se asi bude krášlit 😀 no já mám termín 19.1 takže je to ještě daleko tak at tam ještě prdolka je 🙂 Stěma poslíčkama mě to taky zajímá a pokud nebude stačit jen sprcha tak mám smůlu bo máme jen sprcháč 😀

tereza79
26. nov 2010

@cara.m to je u každého iné to sa len spoliehať na vlastný inštinkt,je to ťažko mudrovať do toho,ja som sa tiež pri prvom synovi vybrala do nemocnice keď som mala bolesti každých 5 min, aj zátka mi odišla a potom som tam strašila ešte 2 dni.lebo bolesti boli každých 5 min, ale to som potom prišla na to že to vlastne poriadne bolesti neboli že to bol začiatok a potom sa to stupňovalo 😀 😢 teraz som vravela že nepôjdem ani za nič, kým sa to bude dať vydržať tak budem doma,ale kamarátka zas ledva ledva dobehla do pôrodnice,lebo sa bála tak čakala doma 😀 ☹

cara.m
26. nov 2010

@cufinka bys zašla k sousedům no 😀 😀 😀

cara.m
26. nov 2010

@tereza79 no já tam taky nechci právě plašit brzy ať mě pak pořád neposílají domů 😀 ale zase či vím jak to půjde rychle? Někdo má právě porod rychlý a někdo dva dny 😒 Kámoška mi říkala, že její švagrová byla na vyvolání a porodila půl hodiny po podání tabletky, že všichni na ni čučeli 😀

cufinka
26. nov 2010

@cara.m jistě už jsi dokážu představit tu situaci - "dobrý den mohla bych si nachvilku k vám odskočit do vany ,abych zjistila jestli mám pouze poslíčky nebo už rodím " 😀 😀 😀

cara.m
26. nov 2010

@cufinka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no vsaď se, že by Tě do ní pustili 😀 😀 😀 😀 ale asi by z bytu utekli, ať nemusí řešit případný porod 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tereza79
26. nov 2010

@cara.m aj od toho záleží ako ďaleko máš od domu nemocnicu,ja tak 2,5-3km takže som tam raz dva,ale môj manžel keď zaregistruje prvé náznaky kontrakcií, tak ma asi na silu napchá do auta a odvezie do nemocnice,chlapi sú panikári 😀 😀 😀

tereza79
26. nov 2010

@cufinka ak máte na námestí fontánu, tak si zober len uterák a špirálu na vyhrievanie vody 😀 😀

cara.m
26. nov 2010

@tereza79 no jo při představě, že by to třeba musel odrodit on zpanikaří 😀 😀 😀 😀 se mu nediv 😀

cara.m
26. nov 2010

@tereza79 😀 😀 😀 😀 😀 😀 taky super rada 😀 😀 😀 😀 chi už se těším na zprávy v TV, že objevili novou mořskou pannu 😀 😀 😀 😀

tereza79
26. nov 2010

@cara.m ach jaj, 😀 😀 naše drahé polovičky

cufinka
26. nov 2010

@tereza79
@cara.m holky a ticho 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cufinka
26. nov 2010

taky jsem zvědavá na toho mojeho chlapa ,už vidím jak ho budu uklidnovat já místo toho aby to bylo naopak 😀 😀 😀 😀

tereza79
26. nov 2010

@cufinka potom by ťa mohla aj privolaná hliadka mestskej polície prípadne odviesť do pôrodnice,a máš to vyriešené. 😀 😀 😀

cufinka
26. nov 2010

@tereza79 myslím že by mě odvezli jinam 😀 😀 😀 😀

cara.m
26. nov 2010

@cufinka myslím, že jak by viděli břicho, že jinam by si netroufli 😀

tereza79
26. nov 2010

@cufinka aj môj sa chystá k pôrodu, ale myslím si že len do vtedy kým nezačnem mať bolesti,potom ma odprevadí najďalej po dvere pôrodnice,ja s tým aj počítam 😀 😀 😀

cara.m
26. nov 2010

@cufinka valili by do porodnice ať se tě zbaví 😀

cufinka
26. nov 2010

@cara.m Asi jo vid 😀
@tereza79 no hele já to vidím tak nějak podobně právě 😀

kinsli
26. nov 2010

@cara.m je to asi jak kde u nás se jezdí když jsou po 5 min. a méně. Jinak poslíčky od kontrakce asi nepoznáš ☹
To fakt napoví jedině ta vana. Když zmizí jsou po poslíčky když přidají na intenzitě tak to jsou kontrakce. jsou to silné bolesti v podbříšku.

tereza79
26. nov 2010

@kinsli čiže buď sú to poslíčkovia a vylezieš z tej vane sama, alebo ak vyleziete dvaja tak to boli kontrakcie? 😀 😀 😀