Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@lavazza hej moze byt, tiez mam mimco dole hlavickou a niekedy mam fakt pocit akoby mi uz tlacilo az na otvor a tlacilo sa von. Hadam je to ok 😒
to je smutné s tou holčičkou ☹ já mám po Kačence Ergo a jsem s ním moc spokojená. Budu ho používat i na prcka, ale až od cca 5 měs. až bude venku teplo. Na Kačenku jsme ho fakt užili 🙂
@elzu našla som niečo zaujímavé na prečítanie www.najmama.sk/clanok/225778/aka-je-idealna-tep... -
Já jsem si šátek pořídila, kamarádka ho má, byla s ním spokojená, jenom se to budu muset pořádně naučit. Tak uvidíme.
@elzu mas prvdu s tymi indianmi a tak....no oni skor ziju niekde v tropoch kde je teplo a nenosia deticky pod bundou....Ja neviem,ale ja by som sa bala nosit dietatko pod satami,aspon hvavicku aby malo vonku,aby mohlo dychat,to hej,ale inak nie.....No a fakt,aj na tu chrbticu neviem,ci je to dobre,take prehnute babatko a take makke kosticky este...
babky....ja nejakych 5 dni mam taku divnu bolest dole v lone...hlavne ked zichadzam z postele alebo sa prehadzujem na boku,akoby som tyzden sexovala alebo jazdila na bicykli...pri prvom tehu som si to bud nevsimla alebo som to nemala neviem......Zeby sa uz pomali zacali kosticky otvarat a postupne pripravovat na porod? Spominali ste ze aj vy niektore mate dole bolesti,ale som si to predstavovala ako celkovo inak...mna to pobolieva len v jednom bode,fakt ako po sexe....a to abstinujem 😒
@vikaki hahaha no to by bolo zaujímavé, možno by sa aj zmestilo, ale mám už pripravenú peknú priestrannú autosedačku aj s fusakom 😉
Budem rodiť v Partizánskom. Teraz sú veľmi dobré ohlasy na našu nemocnicu, teda čo sa personálu týka, tak si každá mamička pochvaľuje a máme tu jedného neskutočne sympatického porodníka - Araba 🙂 , tak by som rada u neho rodila, neviem na budúci pondelok by som tam už mala ísť na kontrolu, tak som zvedavá, čo a ako.
@neliq daj pozor aby manzel neziarlil na toho araba 😀 aby sa tam nepobili......Inak prave mi odpisala ta kocka z fora,co porodila toho valibuka=4700 gr........Tak vraj jej to podla sona vyratali na 3570 gr a preto jej nenaordinovali cisarsky ale prirodzeny......Trosku sa vraj pomylili 😒 ...............Tak si predstav aka to musela byt fuska to vytlacit
@vikaki 😀 😀 😀 😀 to myslím nehrozí 😉 ty kks tak to je fakt sila, že trošku, to im musela byť teda povďačná za také pomýlenie, hlavne pokiaľ ju museli zošívať, veď takého valibuka porodiť. Inak náš drobec je stále rovnako vysoko, bruško mi nekleslo ani o milimeter, dokonca mám pocit, že sa mi zdvihlo hore 😀 takže stále to vyzerá na cisársky, čo je asi lepšie, ak by sa náhodou aj u nás chceli takto krásne pomýliť 😀
tak pomalu ztrácím nervy, a doufám že miminko by mohlo se narodit už v prosinci (třeba 19.12 na moje narozeniny, ale kdyby to byla holka tak chuděra by měla za pár i svátek Natalie..musím to promyslet),...bohužel musím chodit do rizikové poradny (vysoký tlak) a máme tam takového úžasného doktora ( z něj mi tlak vylítne jako nic), který umí snad jen strašit...fakt hodně přidá :o((((.....do toho injekce na ředění krve takže už jsem na pokraji zhroucení a fakt představa že bych štědrý den trávila v nemocnici (s břichem a tlakem) se mi nelíbí, ale preklamsii si taky lajznout nechci..tak se modlím at se k tomu tlaku hlavně nic nepřidá :o((((...prostě už to chci mít za sebou
dobré ráno,ja som už 2 h vyspatá a čulá chodím po byte,raňajky som mala kávu pijem teraz...pôjdem do mesta na nákup, ale až tak za 2 h 😀 😀 keď sa roztopí ľad na chodníkoch,aby som sa niekde navykotila 🙂 🙂
Dobré ránko, vytajte v ďalšom našom týždny a v zasneženom dni. /dokedy vydrží - to je otázka na zamyslenie 🙂 /
ale ak pojdete von, dajte si pozor aby ste nespadli 🙂

@elzu je to strasne ked sa nieco take stane, prave som citala na nete o tom, aka by mala byt spravna teplota doma kde mate babatko, tiez tam pisali o obleceni. Je to dost tazke, lebo ked je vonku zima, tak clovek ma taky pocit ze musi dietatko nababusit ale nie vzdy to musi byt to spravne. Pisali tam, ze napr, ked ma studene rucicky, to nie je smerodajne, najlepsie je zevraj skontrolovat prstom teplotu na chrbte babatka, ked je studeny obliect viac, ked spoteny ubrat jednu vrstvu. Tiez by sa zevraj nemalo velmi prekurovat v izbach kde babatko spinka. Clovek chce niekedy dobre a dopadne to strasne ☹. Ale to uz je udel rodicov, ked uz mas raz dieta, uz nikdy sa onho neprestanes bat 😉