icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

stanulka551
28. nov 2010

@elzu je to strasne ked sa nieco take stane, prave som citala na nete o tom, aka by mala byt spravna teplota doma kde mate babatko, tiez tam pisali o obleceni. Je to dost tazke, lebo ked je vonku zima, tak clovek ma taky pocit ze musi dietatko nababusit ale nie vzdy to musi byt to spravne. Pisali tam, ze napr, ked ma studene rucicky, to nie je smerodajne, najlepsie je zevraj skontrolovat prstom teplotu na chrbte babatka, ked je studeny obliect viac, ked spoteny ubrat jednu vrstvu. Tiez by sa zevraj nemalo velmi prekurovat v izbach kde babatko spinka. Clovek chce niekedy dobre a dopadne to strasne ☹. Ale to uz je udel rodicov, ked uz mas raz dieta, uz nikdy sa onho neprestanes bat 😉

stanulka551
28. nov 2010

@lavazza hej moze byt, tiez mam mimco dole hlavickou a niekedy mam fakt pocit akoby mi uz tlacilo az na otvor a tlacilo sa von. Hadam je to ok 😒

kinsli
28. nov 2010

to je smutné s tou holčičkou ☹ já mám po Kačence Ergo a jsem s ním moc spokojená. Budu ho používat i na prcka, ale až od cca 5 měs. až bude venku teplo. Na Kačenku jsme ho fakt užili 🙂

kookaij
28. nov 2010

@elzu našla som niečo zaujímavé na prečítanie www.najmama.sk/clanok/225778/aka-je-idealna-tep... -

luuca1
28. nov 2010

@misha8 ahoj no ja idem tiež rodiť na antolskú... zvažuješ si aj vybaviť pôrodníka???

annmarie
28. nov 2010

@elzu smutny pribeh ozaj. 😖 .. a ani mne sa tie šatky moc nepozdavaju a taktiez radsej vytiahnem kocar...

annmarie
28. nov 2010

@luuca1 kamoška rodila na antolskej a bola velmi spokojna, aj mne ju odporucala ale nejako sa mi az do ba nechce ist 🙂 a k tomu v nasej porodnici ma poznaju a tak :D

sova33
28. nov 2010

Já jsem si šátek pořídila, kamarádka ho má, byla s ním spokojená, jenom se to budu muset pořádně naučit. Tak uvidíme.

vikaki
28. nov 2010

@neliq hahaa...skor si budu mysliet ze prisla panicka z vyssich vrstiev 😀

vikaki
28. nov 2010

@elzu mas prvdu s tymi indianmi a tak....no oni skor ziju niekde v tropoch kde je teplo a nenosia deticky pod bundou....Ja neviem,ale ja by som sa bala nosit dietatko pod satami,aspon hvavicku aby malo vonku,aby mohlo dychat,to hej,ale inak nie.....No a fakt,aj na tu chrbticu neviem,ci je to dobre,take prehnute babatko a take makke kosticky este...

neliq
28. nov 2010

@vikaki hahaha no aj to je možné, hlavne ked ešte chcem nadštandardku 😀 😀 😀 😀 😀 ale tak čo už, pre mňa je hlavné, že som tam všetko celkom fajne pomestila, dokonca tam zmestím ešte aj celé balenie plienok 🙂

vikaki
28. nov 2010

babky....ja nejakych 5 dni mam taku divnu bolest dole v lone...hlavne ked zichadzam z postele alebo sa prehadzujem na boku,akoby som tyzden sexovala alebo jazdila na bicykli...pri prvom tehu som si to bud nevsimla alebo som to nemala neviem......Zeby sa uz pomali zacali kosticky otvarat a postupne pripravovat na porod? Spominali ste ze aj vy niektore mate dole bolesti,ale som si to predstavovala ako celkovo inak...mna to pobolieva len v jednom bode,fakt ako po sexe....a to abstinujem 😒

vikaki
28. nov 2010

@neliq no dokial ta aj babo nezabalis...... 😀

vikaki
28. nov 2010

@neliq ozaj v ktorej nemocnici budes rodit? V banovciach ci partizanskom

neliq
28. nov 2010

@vikaki hahaha no to by bolo zaujímavé, možno by sa aj zmestilo, ale mám už pripravenú peknú priestrannú autosedačku aj s fusakom 😉
Budem rodiť v Partizánskom. Teraz sú veľmi dobré ohlasy na našu nemocnicu, teda čo sa personálu týka, tak si každá mamička pochvaľuje a máme tu jedného neskutočne sympatického porodníka - Araba 🙂 , tak by som rada u neho rodila, neviem na budúci pondelok by som tam už mala ísť na kontrolu, tak som zvedavá, čo a ako.

vikaki
28. nov 2010

@neliq daj pozor aby manzel neziarlil na toho araba 😀 aby sa tam nepobili......Inak prave mi odpisala ta kocka z fora,co porodila toho valibuka=4700 gr........Tak vraj jej to podla sona vyratali na 3570 gr a preto jej nenaordinovali cisarsky ale prirodzeny......Trosku sa vraj pomylili 😒 ...............Tak si predstav aka to musela byt fuska to vytlacit

neliq
28. nov 2010

@vikaki 😀 😀 😀 😀 to myslím nehrozí 😉 ty kks tak to je fakt sila, že trošku, to im musela byť teda povďačná za také pomýlenie, hlavne pokiaľ ju museli zošívať, veď takého valibuka porodiť. Inak náš drobec je stále rovnako vysoko, bruško mi nekleslo ani o milimeter, dokonca mám pocit, že sa mi zdvihlo hore 😀 takže stále to vyzerá na cisársky, čo je asi lepšie, ak by sa náhodou aj u nás chceli takto krásne pomýliť 😀

haniula
28. nov 2010

@annmarie No, od 3.11. jsme tu, takže docela dlouho... snad nebudem za dva, tři dny zpátky... 🙂

haniula
28. nov 2010

@peach Děkuji, to ještě uvidíme, zda jsou dobré... 🙂

vikaki
28. nov 2010

@haniula drzkaj sa ,hadam ti to rychlo ubehne a bude vsetko ok....mas tam aspon nejaku schopnu spolocnost? Mas si s kym pokecat a tak?

cara.m
28. nov 2010

@haniula no kdybyste byly zpátky, tak už jen na porod a to musíme všechny 😉 V tomto týdnu, jak mi bylo řečeno jsou mimča už ok, když se narodí 😉

vikaki
28. nov 2010

dobru noc babenky a hlavne bez krcov a bolesti 😀

markysek2
28. nov 2010

tak pomalu ztrácím nervy, a doufám že miminko by mohlo se narodit už v prosinci (třeba 19.12 na moje narozeniny, ale kdyby to byla holka tak chuděra by měla za pár i svátek Natalie..musím to promyslet),...bohužel musím chodit do rizikové poradny (vysoký tlak) a máme tam takového úžasného doktora ( z něj mi tlak vylítne jako nic), který umí snad jen strašit...fakt hodně přidá :o((((.....do toho injekce na ředění krve takže už jsem na pokraji zhroucení a fakt představa že bych štědrý den trávila v nemocnici (s břichem a tlakem) se mi nelíbí, ale preklamsii si taky lajznout nechci..tak se modlím at se k tomu tlaku hlavně nic nepřidá :o((((...prostě už to chci mít za sebou

misha8
28. nov 2010

@neliq aspon sa ti nepomieša medzi toľkými taškami O))))))

misha8
28. nov 2010

@luuca1 ahoj asi nie vieš ja si nemyslím , že automaticky bude o teba lepšie postarané len preto , že zaplatíš ....

tereza79
29. nov 2010

dobré ráno,ja som už 2 h vyspatá a čulá chodím po byte,raňajky som mala kávu pijem teraz...pôjdem do mesta na nákup, ale až tak za 2 h 😀 😀 keď sa roztopí ľad na chodníkoch,aby som sa niekde navykotila 🙂 🙂

vera1132
29. nov 2010

Dobré ránko, vytajte v ďalšom našom týždny a v zasneženom dni. /dokedy vydrží - to je otázka na zamyslenie 🙂 /
ale ak pojdete von, dajte si pozor aby ste nespadli 🙂

annmarie
29. nov 2010

@haniula no tak to je riadne dlho 🙂 a hadam nie :D tak sa teda drzte a nech vsetko dobre dopadne...

annmarie
29. nov 2010

@vera1132 veru, a hlavne ked mesto nejako pozabuda odhrnat aj chodniky :D teraz mi do prace trvala peši cesta dvadsat minut namiesto pat :D

annmarie
29. nov 2010

@tereza79 treba si dat pozor 🙂 svagrinka sa ta mala pri neterke narazenu kostrc v osmom mesiaci, tak ozaj pomalicky potom 🙂