icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sirenita
30. nov 2010

Ahojky holky, po dlouhé době nakukuji, taky se jdu pochlubit, výška 173cm a přes bříško 105cm. Váha celkově +9kg, tož snad to pak půjde dobře dolů, jak to jde lehce nahoru 😎 ...a to není konec 😀
Jinak dnes jsem poslední den v práci a vychutnávám si to 🙂

sirenita
30. nov 2010

@kamusek moc,moc krásná fotečka!!

neliq
30. nov 2010

keď tu všetky pridávate fotky bruška, tak aj ja sa pridám 😀

sirenita
30. nov 2010

@neliq krásné 🙂

cufinka
30. nov 2010

@neliq
@sirenita holky máte krásná bříška 🙂
Od ledna se zase budem fotit komu co zbylo po porodu a jak hubnem 😀 😀 😀

vikaki
30. nov 2010

@cufinka haha...to si uhadla......ja to moje ovisnute urcite verejne neukazem 😖

vikaki
30. nov 2010

@sirenita no mas krasne brusko k postave

vikaki
30. nov 2010

@neliq pekna bublinka,taka vypukla

misha8
30. nov 2010

14.1. 😉

brego
30. nov 2010

Ahoj zdravím všechny lednové maminy. Taky mezi Vás patřím, ale nakouknu sem jen občas. Ale chci se zeptat, podnikáte už něco k přípravě k porodu? Myslím lněný semínko, čaj z maliníku, masáž hráze, popř. Epi-no? Já jsem z toho porodu hodně vyplesklá, i když vím, že to prostě musím zvládnout. Ju, jinak fotky pupíku mám v albu a snad během tohoto týdne přibudou aktuálnější a přes pupík mám 103cm, při výšce 169cm. Tož pupíkům zdar!

vikaki
30. nov 2010

@brego ja dam po vianociach malinnik,posle mi ho ocko postou,u nas totiz nedostat.Vraj mu bylinkar povedal,ze to velmi objednavaju do porodnic teraz.Ine koli zdr.stavu nemozem pouzit,takze len ten cajik a po novom roku zacnem trosku cvicit na fitlopte a vysadim magnezko 🙂

cufinka
30. nov 2010

Holky já snad přibírám i ze vzduchu ted! 😠 jako co týden to kilo navrch ☹ už mám 12 nahoře ☹

vikaki
30. nov 2010

@cufinka neboooj

lolelole
30. nov 2010

@vikaki proč musíš brát magnezko - máš nejaké velké potíže? nám teď říkali na kurze a dokonce pak i nezávisle na tom mi to potvrdila dr. že se s ním má fakt opatrně - hlavně teď ke konci těhu. Uvolňuje síce dělohu a stahy, ale stáva se že je pak děloha uvolněná příliš a při porodu nepracuje tak jak má, protože není "natrenovaná".

lolelole
30. nov 2010

jinak holky musím se pochválit - konečně jsem se rozhodla kde budu rodit a máme i dulu 🙂 už jen počkat těch pár týdnu 😀

cara.m
30. nov 2010

@vikaki já magnesko začnu snižovat po páteční kontrole. Původně jsem s tím měla začít tento týden, ale vzhledem k pokročilému nálezu jsme ho raději tento týden ještě nechali.

lolelole
30. nov 2010

@brego ja mám zatím maliník a epino schovaný a začnu s ním až někdy v 35tt. Na masáže jsem se ptala dnes dr. a říkala že taky až od ukončeného 34tt...takže zatim jsme v klidu 🙂

karmenina
30. nov 2010

@cufinka jsem ráda, že je na tom někdo jako já. Mám nahoře 14 kg!! A to jsem normálně až velmi štíhlá.

cara.m
30. nov 2010

@karmenina
@cufinka já mám taky 14 kg nahoře 😒

vikaki
30. nov 2010

@cufinka ja zatial 8 kg navyse,ale este mam toho dost predsebov,takze sa moze lahko stat ze to vytiahnem aj ja statocne s tou vahou

vikaki
30. nov 2010

@cara.m sak ty uz cochvila rodis,tak to je ok

blondi2
30. nov 2010

@tereza79 dopadlo to tak, ze tie maminy ktore mali narok na 256 eur, ich budu dostavat aj nadalej. a tie ostatne budu mat 190.

vikaki
30. nov 2010

@lolelole ja som uz od zaciatku tehu otvorena ,preto to magnezko

misha8
30. nov 2010

@lolelole ahoj odkedy nastúpíš na materskú ti ju vyplacajú 28 týždňov

cufinka
30. nov 2010

děsím se tý váhy ale jako moc 😒 kdybych aspoň nějak extrémně žrala ale já jím normálně ... tak to byla pravda že na konci těhu se přibývá daleko víc 😒 No nechtěla bych vědět kolik bych měla kdybych do 4 měsíce nezvracela teda jako 😝

misha8
30. nov 2010

tak sa pridávam 160 cm - pupek 107 cm

vikaki
30. nov 2010

@cufinka ja som pri Pii pribrala vyse 20 kilov,zato si teraz davam vacsi pozor,ani nesladim,,,,,,,pri pii som priberala hlavne z dzusov=vypila som aj 3 litre denne=to b olo cez leto=u nas 40 stupnov,,,,,tak som popijala dzusiky 😀 No to mi uz nehrozi,mam strasny strach pribrat,,,,,,,,az niekedy placem ked vidim,ze vaha stupa

cufinka
30. nov 2010

@vikaki no já piju většinou neslazenou vodu a stejně ... ☹ jako doufám že tech 20 nebudu mít max 15 ale pochybuju jak vidím že ta váha stoupá každým týdnem (příjde mi každým dnem ☹ ) všichni říkaj že to na mě nekde vidět ale já vidím jak jsem oplácaná jak špekáček 😀

blondi2
30. nov 2010

aj ja sa teda pridam. vyska 174 cm, brusko 106 cm.

sova33
30. nov 2010

@cufinka Já jsem na tom ještě hůř, začínala jsem při výšce 178 na 62 kg a teď mám 80, tak si to spočítej a můžeš být v klidu. Ale už jsem to přestala řešit. Hladovku držet nebudu a po porodu to snad půjde dolů.