Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahoj zdravím všechny lednové maminy. Taky mezi Vás patřím, ale nakouknu sem jen občas. Ale chci se zeptat, podnikáte už něco k přípravě k porodu? Myslím lněný semínko, čaj z maliníku, masáž hráze, popř. Epi-no? Já jsem z toho porodu hodně vyplesklá, i když vím, že to prostě musím zvládnout. Ju, jinak fotky pupíku mám v albu a snad během tohoto týdne přibudou aktuálnější a přes pupík mám 103cm, při výšce 169cm. Tož pupíkům zdar!
Holky já snad přibírám i ze vzduchu ted! 😠 jako co týden to kilo navrch ☹ už mám 12 nahoře ☹
@vikaki proč musíš brát magnezko - máš nejaké velké potíže? nám teď říkali na kurze a dokonce pak i nezávisle na tom mi to potvrdila dr. že se s ním má fakt opatrně - hlavně teď ke konci těhu. Uvolňuje síce dělohu a stahy, ale stáva se že je pak děloha uvolněná příliš a při porodu nepracuje tak jak má, protože není "natrenovaná".
jinak holky musím se pochválit - konečně jsem se rozhodla kde budu rodit a máme i dulu 🙂 už jen počkat těch pár týdnu 😀
děsím se tý váhy ale jako moc 😒 kdybych aspoň nějak extrémně žrala ale já jím normálně ... tak to byla pravda že na konci těhu se přibývá daleko víc 😒 No nechtěla bych vědět kolik bych měla kdybych do 4 měsíce nezvracela teda jako 😝
@cufinka ja som pri Pii pribrala vyse 20 kilov,zato si teraz davam vacsi pozor,ani nesladim,,,,,,,pri pii som priberala hlavne z dzusov=vypila som aj 3 litre denne=to b olo cez leto=u nas 40 stupnov,,,,,tak som popijala dzusiky 😀 No to mi uz nehrozi,mam strasny strach pribrat,,,,,,,,az niekedy placem ked vidim,ze vaha stupa

Ahojky holky, po dlouhé době nakukuji, taky se jdu pochlubit, výška 173cm a přes bříško 105cm. Váha celkově +9kg, tož snad to pak půjde dobře dolů, jak to jde lehce nahoru 😎 ...a to není konec 😀
Jinak dnes jsem poslední den v práci a vychutnávám si to 🙂