Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
kinsli přechod taky dobrýýýý aspoň něco by došlo 😀 😀 😀 😀
adrous: Ty jsi tlama 😝 letím spát v 5h vstávám 😖
adrous jeeeej to je mile 🙂 sa mi paci ked babo je male a pri nom taky psisko 😉
kinsli uf vstavat o 5tej, no to sa ja prevalujem na druhy bok 😝
Ahojte. Bibush no snažily sme od januára lebo skôr mi to doki neodporučal.
Oprava xixix bubush
Bubush chcem sa opýtať môže isť tehu žienky asi tak okolo 4.t na rtg zubov??
uz viem kocky, kde nastala chyba, mala som nespravene nastavenie vo fotoblogu. Teraz uz by ste drobcekov mali vidiet 🙂
Inak prajem krasne rano. Ja sa snazim nezvracat 🙂 Idem si Vas docitat 🙂
Denne73 - prosim Ta, co je to UPT? Denne ja by som si v tehotenstve RTG nedala robit.
Adrous - ak ocasto chodis psa vencit? Adrous, ako sa pridavaju fotky k textu?
Kinsli -miyya - Vam moze dat mena i do tabulky 🙂 Myslim, ze Vojtisek je nadherne meno. Na Slovensku sa ale pomaly stava exoticke.
MM - velky humorista, vcera ked mi bolo tak zle, tak vymyslel pre jedno dieta meno Vratko a druhe Plavko 😝 😝 😀 😀
sylvi napíšeš příspevěk a pod tabulkou nad odešli odpověd je výš přidej fotky k příspěvku vybereš fotku a vložíš je to jednoduché 😵 😵
jinak venčit chodím ráno když má manžel ranní aby nestaval zas tak moc brzo a jak kdy jednou 2x dennězaleží kdy má jakou směnu 😅
sylvi já tvůj fotoblog ani nevidím hod fotečky k příspěvku přímo do diskuze 🙂 😉
dobré ránko babule, no tak s tými očumovačmi je to tiež na prd. mne sa v novembrovkách 2008 stalo, že ma naštval kolega a napísala som to tam a on sa prihlásil k nám a vytiahol zo mna všetko čo si o nom myslím. potom si zavolal môjho muža večer do krčmy, nakolko boli celkom kamoši a doniesol mu to vytlačené. no bola som totál naštvaná, že tam chodia moji kolegovia čítať moje tehu príznaky 🙄 🙄 🙄 🙄 tak som potom chvílku písala pod novými nickom a potom mi to bolo jedno. aspon mám pokoj.
a k tabulke - je nás tam málinko, lebo babulky sú ešte opatrné, ale idem sa prihlásit pod januarovkymi a potom mi tam môžete poslať údaje. 😉
sylvi no muž má super humor. 😀 😀 😀
denne nešla by som na RTG. ked som bola prvykrat tehu,tak som mala ísť,ale tiež som nešla a zubárka s tým problém nemala. neako to zvládla vyriešiť aj bez RTG
sylvi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeej 😵 😵 😵 😵
oki a čo všetko ti tam mám napisať ?? ja tu tabulku nevuem prečítať slabunko ju vidno
ahojte, tak sa pridavam ku vam do klubu, dufam ze to dotiahneme do uspesneho konca 🙂
Ahoj branki vitaj
ahojky branki,vítej v klubu 😀 😀
denne vo fotoblogu je normálne uložená. 😉 pridajte sa viaceré a poobede,ked malinký zaspinká to tam nahodím.
Branki vitaj, teším teším bude tu psina, ked nás tu bude tolko. 😵
miyja ako sa číta ta činska tabulka??
no neni to prísne. vraj ten vek znamená, neaký lunárny vek. no hore máš zvolený vek,tak ked ja mám 26 rokov a v dubnu bolo dieťa počaté, tak mi vychádza dievčatko.
Napíš svoj vek a ja ti poviem, ak tomu nerozumieš. 😉 😉
Ozaj ste tu neaké tehulky aj z Nitry??
ahojky holčiny tak vás marně dočítám je toho tolik 😉
já jsem měla včera taky nahnědlý slabý výtok ale je to určitě po ko proože mi dělal vyšetrení a stěry a vždy po ko to tak bylo i u Davídka tak jsemv klidu.
holčiny co máte už prcky omezily jste nějak tahání atd jak jste těhu ? bojím se aby to nějak nebylo na škodu... ale prcek je teprve roční tak to moc omezit nejde navíc máme 4 patra ato už vůbec nezměním uf
já tu tabulku taky nemůžu přečíst ☹
tu je tá tabulečka
ahoj anitta ja ťahám malého stále, lebo tiež s ním inak po schodoch neviem a ešte stále ho dojčím,ale obmedzujeme to trošku,ale tiež sa nedá lahko odbiť. 🙄
zase si říkám pokud tam to miminko má vydržet tak musí ledacos zvládnout že? tak doufám že to tak bude....
presne anitta a pri mojom malom nech si radšej zvyká úplne od zárodku. 😀 😀 😀 😀
holky v klidu kamarádka ve 2 měsíci tahala 40 kg pytle s cementem a to nevěděla že je těhu měla nepravidelnou menstruaci a navíc dr jí řekl že jí nikdy vajíčka nedozrají menzes cca 40 dní 😀 😀 😀 a malej je na světě a nestalo se jí nic 🙂 a já taham občas 16 kg dítě 🙂 😉
aj aj som pri prvom v robote nosila tažké veci a v pohode. síce ma kolegovia hrešili,ale čo mám pri všetkom nosiť asistenta?? prenašala som aj dvere od touarega. 😅 😅 😅
Sylvia UPT je umelé prerušenie tehotenstva. ☹

adrous: No já říkám, díky bohu že jsou 😀 😀 Protože já jsem se fakt sekla o více než týden, takže kdyby jsme se takhle snažili v neplodných dnech tak by dřív než těhu mohl dorazit přechod 😀 😅