Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
adrous jeeeej to je mile 🙂 sa mi paci ked babo je male a pri nom taky psisko 😉
kinsli uf vstavat o 5tej, no to sa ja prevalujem na druhy bok 😝
uz viem kocky, kde nastala chyba, mala som nespravene nastavenie vo fotoblogu. Teraz uz by ste drobcekov mali vidiet 🙂
Inak prajem krasne rano. Ja sa snazim nezvracat 🙂 Idem si Vas docitat 🙂
Denne73 - prosim Ta, co je to UPT? Denne ja by som si v tehotenstve RTG nedala robit.
Adrous - ak ocasto chodis psa vencit? Adrous, ako sa pridavaju fotky k textu?
Kinsli -miyya - Vam moze dat mena i do tabulky 🙂 Myslim, ze Vojtisek je nadherne meno. Na Slovensku sa ale pomaly stava exoticke.
MM - velky humorista, vcera ked mi bolo tak zle, tak vymyslel pre jedno dieta meno Vratko a druhe Plavko 😝 😝 😀 😀
sylvi napíšeš příspevěk a pod tabulkou nad odešli odpověd je výš přidej fotky k příspěvku vybereš fotku a vložíš je to jednoduché 😵 😵
jinak venčit chodím ráno když má manžel ranní aby nestaval zas tak moc brzo a jak kdy jednou 2x dennězaleží kdy má jakou směnu 😅
dobré ránko babule, no tak s tými očumovačmi je to tiež na prd. mne sa v novembrovkách 2008 stalo, že ma naštval kolega a napísala som to tam a on sa prihlásil k nám a vytiahol zo mna všetko čo si o nom myslím. potom si zavolal môjho muža večer do krčmy, nakolko boli celkom kamoši a doniesol mu to vytlačené. no bola som totál naštvaná, že tam chodia moji kolegovia čítať moje tehu príznaky 🙄 🙄 🙄 🙄 tak som potom chvílku písala pod novými nickom a potom mi to bolo jedno. aspon mám pokoj.
a k tabulke - je nás tam málinko, lebo babulky sú ešte opatrné, ale idem sa prihlásit pod januarovkymi a potom mi tam môžete poslať údaje. 😉
sylvi no muž má super humor. 😀 😀 😀
denne nešla by som na RTG. ked som bola prvykrat tehu,tak som mala ísť,ale tiež som nešla a zubárka s tým problém nemala. neako to zvládla vyriešiť aj bez RTG
oki a čo všetko ti tam mám napisať ?? ja tu tabulku nevuem prečítať slabunko ju vidno
ahojte, tak sa pridavam ku vam do klubu, dufam ze to dotiahneme do uspesneho konca 🙂
denne vo fotoblogu je normálne uložená. 😉 pridajte sa viaceré a poobede,ked malinký zaspinká to tam nahodím.
Branki vitaj, teším teším bude tu psina, ked nás tu bude tolko. 😵
no neni to prísne. vraj ten vek znamená, neaký lunárny vek. no hore máš zvolený vek,tak ked ja mám 26 rokov a v dubnu bolo dieťa počaté, tak mi vychádza dievčatko.
Napíš svoj vek a ja ti poviem, ak tomu nerozumieš. 😉 😉
Ozaj ste tu neaké tehulky aj z Nitry??
ahojky holčiny tak vás marně dočítám je toho tolik 😉
já jsem měla včera taky nahnědlý slabý výtok ale je to určitě po ko proože mi dělal vyšetrení a stěry a vždy po ko to tak bylo i u Davídka tak jsemv klidu.
holčiny co máte už prcky omezily jste nějak tahání atd jak jste těhu ? bojím se aby to nějak nebylo na škodu... ale prcek je teprve roční tak to moc omezit nejde navíc máme 4 patra ato už vůbec nezměním uf
já tu tabulku taky nemůžu přečíst ☹
ahoj anitta ja ťahám malého stále, lebo tiež s ním inak po schodoch neviem a ešte stále ho dojčím,ale obmedzujeme to trošku,ale tiež sa nedá lahko odbiť. 🙄
zase si říkám pokud tam to miminko má vydržet tak musí ledacos zvládnout že? tak doufám že to tak bude....
holky v klidu kamarádka ve 2 měsíci tahala 40 kg pytle s cementem a to nevěděla že je těhu měla nepravidelnou menstruaci a navíc dr jí řekl že jí nikdy vajíčka nedozrají menzes cca 40 dní 😀 😀 😀 a malej je na světě a nestalo se jí nic 🙂 a já taham občas 16 kg dítě 🙂 😉
aj aj som pri prvom v robote nosila tažké veci a v pohode. síce ma kolegovia hrešili,ale čo mám pri všetkom nosiť asistenta?? prenašala som aj dvere od touarega. 😅 😅 😅

adrous: No já říkám, díky bohu že jsou 😀 😀 Protože já jsem se fakt sekla o více než týden, takže kdyby jsme se takhle snažili v neplodných dnech tak by dřív než těhu mohl dorazit přechod 😀 😅