icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

vikaki
1. dec 2010

@cara.m pekne brusko,tak akurat

stanulka551
1. dec 2010

@cufinka pohoda ja tiez 😉

vikaki
1. dec 2010

@kinsli tak myslim,ze tu mas zo vsetkych ty najvacsie brusko.......pomeraj si obvod a napis kolko,ok? asi budes mat naozaj valibuka 🙂

kinsli
1. dec 2010

@vikaki No podle fotek s cufinkou jednoznačně vedeme 🙂 obvod mám 119 cm
a váha + 10,5 kg k dnešnímu dni.

renatka100
1. dec 2010

dobre zasnezene ranko, tu v Bratislave je fujavica ako na Vianoce, mohlo by to tak zostat 🙂 🙂 🙂

Pridavam sa k mieram, obvod bruska 111, vaha plus 17 kg.

Vcera som bola prvykrat na cviceni spojene s prednaskou, bolo to dobre a poucne. Vcera som bola aj u homeopaticky, aby mi predpisala nieco pre lepsi porod. DOstala som taky mix, ktory si mam dat ked uz budem na 100% vediet ze rodim, plus nejake tobolky, ktore mam zacat brat 3 tyzdne pred porodom. Ja tomu dost verim, aj proti chripke a virusom si davam homeopatiu a zabera to. Okrem toho budem pit malinik (uz mam z lekarne - ale nazov to ma ostruzina malinova), lanove semienko a masarovat hradz. Dufam ze to pomoze. Cvicitelka doporucovala aj epi-no, ale moj muz ani porodnik nie je za, tak az asi az buduci porod.

cufinka
1. dec 2010

@kinsli 😀 pupkoune 😀

vikaki
1. dec 2010

@kinsli tak to mas rovnaky obvod ako ja,ale u mna je to z casti aj slaninka

cufinka
1. dec 2010

@vikaki 😀 taky mám víc slaninky 😀

vikaki
1. dec 2010

@renatka100 snezi????? Tak my sme tu teda tento rok statocne pozaadu,ale aspon usetrime na vykurovani 😀 My sme pre zmenu mali predvcerom zemetrasenie

vikaki
1. dec 2010

@cufinka no mne sa stou slaninkou aj tak nikto nevyrovna......tam vediem ja,sa stavim ze som tu najtazsia tehulka

vilca
1. dec 2010

Ahoj holky, u nás taky sněží, teď už míň než ráno, ale takhle za oknem je to moc hezký 😎
Chtěla jsem se zeptat, od kterého týdne jíte to lněný semínko a od kterého pijete maliníkový čaj...? 🙂

cufinka
1. dec 2010

@vikaki Ale prosim tě , v únoru to bude jinak, uvidíš 🙂 budem kmitat kolem miminka tak to půjde dolů 🙂

kinsli
1. dec 2010

holky už máte nakoupené dárky??? Já mám jen pro Kačenku jinak nic ☹
budu muset vyrazit na nákupy, ale jsem děsně líná, venku už je ošklivě a mě se nic nechce ☹

vilca
1. dec 2010

@vikaki myslím, že co se týče váhy, určitě bych tě porazila... ☹

cufinka
1. dec 2010

@kinsli já nemám ani jeden 😒

vikaki
1. dec 2010

@cufinka bodaj by,,,no stratila som iluzie uz pri Pii,ked som namiesto aby som po porode schudla prebytocne kila,som navyse pribrala 😒 Ale sranda ze vcera som podporovala ja teba a dnes ty mna 😀

vilca
1. dec 2010

@kinsli my už máme všechny dárky nakoupené - kupujeme je vždycky už od října. Jen nám chybí pro tchýni a pro tchána. Nemají žádný koníček, pořád jen sedí doma u televize, tchán má nějaké zdravotní problémy, takže se musí šetřit. Když se jich zeptáme, co by chtěli, tak prý nic nepotřebují, nic nechtějí... Jenže problém je v tom, že oni nám letos koupili novou plazmu, takže nějakým kosmetickým balíčkem asi neuspějeme... A to jsme si vždycky my dospělí kupovali dárky tak okolo 500,-Kč... 😒

cufinka
1. dec 2010

@vikaki 😀 na mě včera padla nějaká depka a nechtěla jsem jí hodit na tebe jako ale 😅 😀

vikaki
1. dec 2010

@vilca neverim=ja mam momentalne 95,5 kg....do porodu mozno aj na rovnych 100 to dotiahnem.....zacinala som tehu s vahou 87 kg

cufinka
1. dec 2010

@vikaki já mám 87-88 kg a začínala jsem ze 75kg 😎

vikaki
1. dec 2010

@kinsli my sa este len chystame nakupovat...cez vikend spravime stromcek,tu je taky zvyk uz zaciatkom januara,aby si to deti vychutnali.A Pia pojde 9.12. zo skoly na vylet do rise snov=to je risa deda mraza,su tam kolotoce,sutaze,domceky so skriatkami a vilami...ako snezne kralovstvo a chodi sa vlacikom po meste

vikaki
1. dec 2010

@cufinka ja som si kukala fotky v tvojom blogu a fakt to na tebe nevidno....este na zaciatku tehu si bola celkom stihla

cufinka
1. dec 2010

@vikaki hihi celkom 😀 😀 jak už jsem psala tak s břichem jsem neměla problémy nikdy 😀 ale stím dolejškem jo proto nefotím celou postavu 😀

neliq
1. dec 2010

Dobré ránko holky, tak ja som zas mala úžastnú noc. Od pol 2 skoro do pol 5 som buntošila a nemohla spať. Potom som síce zaspala a spala až do pol 9 ale cítim sa už strašne. Otrasne sa mi dýcha a keď sa prevalím v posteli zo strany na stranu, tak mám pocit, že sa tam prevaluje velryba 😀
@kinsli ty máš teda poriadne bruško 😀 u teba som teda fakt zvedavá, koľko budete mať po narodení 🙂
Inak ja som darčeky už pokupovala a dokonca väúčšinu aj rozdala, tak pre istotu, nikdy neviem, kedy to príde, tak som chcela byť prichystaná. Ešte niečo pre svokrovcov, ktorí ako obvykle nič nechcú, ale toľko nám pomáhajú, že budem musieť niečo vymyslieť.
@vikaki no ja mám teraz 90 a pred som mala 81, no a pred tým, ako do mna začali tlačiť hormony, tak 71, kde sú tie krásne časy 😒
@cufinka ja som na facebooku ako Peťka Neliq Tothová

cufinka
1. dec 2010

@neliq mám tě tam 😀

neliq
1. dec 2010

@cufinka hh všimla som si, ale neviem, čo sa sťažuješ na postavu, veď vypadáš skvelo 🙂

vikaki
1. dec 2010

@neliq a ja som mala pred prvym tehu 55 kg,potom som na dovolenke na slovensku pribrala na 76 a rodila s vahou 96 kg......No a po porode mi vaha klesla na 82.......v priebehu 6.-ich rokov sa mi zas vysplhala na 95....no a tesne pred 2.tehu som schudla na 87......No a teraz som tam,kde som bola ked som 1.krat rodila.......Pocitam,ze sa mi podari po porode dostat zas na 87 kg=teda dufam a potom jak zas priberem,tak to uz urcite nezvladnem 🙄 =rovno psychiatria =

vilca
1. dec 2010

@vikaki no tak to mi nebudeš věřit, ale opravdu jsem na tom hůř...no pak sebou budu muset hodit, aby to šlo aspoň trochu dolů...teď mám navrch 13 kg ☹

cufinka
1. dec 2010

@neliq bejvávalo 😀 ale děkuju ,tobě to moc sluší taky ale!!! 🙂

neliq
1. dec 2010

@vikaki no ja sa skôr bojím ani nie toho, ako zhodím, ale ako sa zbavím tej celulitídy, čo mi za tehotenstvo vykvitla 😒 lebo kilá ešte ako tak hádam dám dolu cvičením a stravou, ale tá pomarančová, s tou neviem, čo budem robiť.
@cufinka ďakujem 😅