Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
dobre zasnezene ranko, tu v Bratislave je fujavica ako na Vianoce, mohlo by to tak zostat 🙂 🙂 🙂
Pridavam sa k mieram, obvod bruska 111, vaha plus 17 kg.
Vcera som bola prvykrat na cviceni spojene s prednaskou, bolo to dobre a poucne. Vcera som bola aj u homeopaticky, aby mi predpisala nieco pre lepsi porod. DOstala som taky mix, ktory si mam dat ked uz budem na 100% vediet ze rodim, plus nejake tobolky, ktore mam zacat brat 3 tyzdne pred porodom. Ja tomu dost verim, aj proti chripke a virusom si davam homeopatiu a zabera to. Okrem toho budem pit malinik (uz mam z lekarne - ale nazov to ma ostruzina malinova), lanove semienko a masarovat hradz. Dufam ze to pomoze. Cvicitelka doporucovala aj epi-no, ale moj muz ani porodnik nie je za, tak az asi az buduci porod.
@renatka100 snezi????? Tak my sme tu teda tento rok statocne pozaadu,ale aspon usetrime na vykurovani 😀 My sme pre zmenu mali predvcerom zemetrasenie
Ahoj holky, u nás taky sněží, teď už míň než ráno, ale takhle za oknem je to moc hezký 😎
Chtěla jsem se zeptat, od kterého týdne jíte to lněný semínko a od kterého pijete maliníkový čaj...? 🙂
holky už máte nakoupené dárky??? Já mám jen pro Kačenku jinak nic ☹
budu muset vyrazit na nákupy, ale jsem děsně líná, venku už je ošklivě a mě se nic nechce ☹
@kinsli my už máme všechny dárky nakoupené - kupujeme je vždycky už od října. Jen nám chybí pro tchýni a pro tchána. Nemají žádný koníček, pořád jen sedí doma u televize, tchán má nějaké zdravotní problémy, takže se musí šetřit. Když se jich zeptáme, co by chtěli, tak prý nic nepotřebují, nic nechtějí... Jenže problém je v tom, že oni nám letos koupili novou plazmu, takže nějakým kosmetickým balíčkem asi neuspějeme... A to jsme si vždycky my dospělí kupovali dárky tak okolo 500,-Kč... 😒
@kinsli my sa este len chystame nakupovat...cez vikend spravime stromcek,tu je taky zvyk uz zaciatkom januara,aby si to deti vychutnali.A Pia pojde 9.12. zo skoly na vylet do rise snov=to je risa deda mraza,su tam kolotoce,sutaze,domceky so skriatkami a vilami...ako snezne kralovstvo a chodi sa vlacikom po meste
Dobré ránko holky, tak ja som zas mala úžastnú noc. Od pol 2 skoro do pol 5 som buntošila a nemohla spať. Potom som síce zaspala a spala až do pol 9 ale cítim sa už strašne. Otrasne sa mi dýcha a keď sa prevalím v posteli zo strany na stranu, tak mám pocit, že sa tam prevaluje velryba 😀
@kinsli ty máš teda poriadne bruško 😀 u teba som teda fakt zvedavá, koľko budete mať po narodení 🙂
Inak ja som darčeky už pokupovala a dokonca väúčšinu aj rozdala, tak pre istotu, nikdy neviem, kedy to príde, tak som chcela byť prichystaná. Ešte niečo pre svokrovcov, ktorí ako obvykle nič nechcú, ale toľko nám pomáhajú, že budem musieť niečo vymyslieť.
@vikaki no ja mám teraz 90 a pred som mala 81, no a pred tým, ako do mna začali tlačiť hormony, tak 71, kde sú tie krásne časy 😒
@cufinka ja som na facebooku ako Peťka Neliq Tothová
@neliq a ja som mala pred prvym tehu 55 kg,potom som na dovolenke na slovensku pribrala na 76 a rodila s vahou 96 kg......No a po porode mi vaha klesla na 82.......v priebehu 6.-ich rokov sa mi zas vysplhala na 95....no a tesne pred 2.tehu som schudla na 87......No a teraz som tam,kde som bola ked som 1.krat rodila.......Pocitam,ze sa mi podari po porode dostat zas na 87 kg=teda dufam a potom jak zas priberem,tak to uz urcite nezvladnem 🙄 =rovno psychiatria =

@cara.m pekne brusko,tak akurat