Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
inak holky, ja by som už radšej mala porodiť, lebo mi to začína kapať na mozog. Pred chvíľou ma normálne rozplakalo, že môj muž mi zabudol zavolať, že ide na obed. Je toto normálne?! 😅
Ahoj, já se k těm hormonům přidávám, jsem teď poslední dobou jak psychicky labilní schizofrenik. Ach jo 😖
holky tak koukám, že jsme se tu sešly momentálně jako pořádné ženy 🙂
já mám při 174 cm momentálně 92,5 kg. je to naprosto příšerná váha, ale mám těžký
kosti při 75 kg jsem opravdu jako lunt 🙂 S Kačenkou jsme byla na své váze před těhu cca 10 den po porodu
tak jsem na to zvědavá teď. Těhu jsem začínala s 82 kg, to už jsem trochu připláclá byla, tak bych se ráda dostala tak na 78 kg.
pridavam sa k uplakanym zenam, popripae vecer, ked uz som unavena, tak som totalne apaticka a rano tiez, nechce sa mi hovorit a chce sa mi len lezat a cumiet do telky... dnes mi muz vykrikovatl ahoj, pekny den a ja len ze hmmm 🙂
jinak s tím dýcháním je to fakt strašný ☹ za hodinu mám být u dr. tak to tak asi umřu ☹ UZ ve 30tt byl pro mě peklo, nemůžu na zádech vůbec dýchat. spím na boku a je to OK. Jinak mě moc pomáhá, že když nemůžu popadnout dech tak si dám větrovou žvýkačku a je to mnohem lepší. Byla jsme poslední dobou teď hrozně unavená, tak jsem nakoupila minerálky a fakt to moc pomáhá.
@kinsli ja idem k Dr. zajtra, tak som zvedavá, ide mi už robiť aj ster a mala by to byť posledná poradňa, potom už hor sa do nemocnice, asi v pondelok. Ja tiež nemôžem na chrbte dýchať, jedine na boku. Inak ja som na mentolových cukríkoch od začiatku tehu, lebo mi býva stále zle, tak od rána do večera cmúľam. Môj manžel sami už smeje, že ich spotrebovávam na kilá a že by som už na ne mala mať v Lidli zľavu, keď ich toľko kupujem 😀
Inak holky tá uplakaná nálada ma prešla a tak som sa rozhodla, že idem upiecť zákusok 😀 😀 😀
@neliq ty už jdeš na plánované vyvolání?? Nebo proč nástup v pondělí do nemocnice? Jsem zvědavá na váhu co tu zítra zahlásíš 🙂 Já mám odhad pro dnešek 3050g ( co odhaduji já ) tak jsem zvědavá o kolik se seknu 🙂
Milulý odhad jsem měla 1750g a realita byla 2110g tak to se mi moc nepovedlo 🙂
no dnešná noc bola strašná ja som mala takú príšernú žáhu , že som myslela že mi zhorí pažerák ☹ Tums nejako nepomáha .....
@kinsli nie, nejdem na vyvolanie, do nemocnice idem na poradnu, asi som to zle napísala 😀 už som vlastne mala ísť tento týžden, ale môj doktor mi ešte neurobil ten ster, tak musím ísť zajtra ešte k nemu a ten doktor, ktorého by som chcela pri pôrode, tak ten ordinuje v nemocnici len pondelok a utorok od 10 do 12, tak si musím vybrať niektorý z tých dvoch dní a aj ked mi to príde ako blbosť ísť na poradnu zajtra a potom zas v pondelok, tak to nechcem odkladať až na ďalší týžden, lebo to už budem v polovici 38 týždna a to mi príde teda už neskoro na prvú návštevu nemocnice, kde chcem rodiť. No inak u svojho Dr. uvidím, koľko mi zajtra zahlási, tipujem tak 3300 g lebo on mi vždy odhadne menej ako v nemocnici na sone, ale inak rátam, že drobec by už mohol mať tak 3500 g 😀
hej aj ja ju pijem ale nakoľko mi opuchajú psty na rukách aj trpnu ruky nesmiem to s ňou preháňať ma dosť soli...
@misha8 ahoj.skus gastrotuss gel v sackoch.je dobry a nezavadny.predtym som si davala maalox.sice mi gynekologovia povedali,ze ine neskodia,ale v lekarni mi povedali,aby som len tento pouzivala,lebo ostatne obsahuju tazke kovy.napr aluminium.tak som dala na ich rady a pouzivam len tento gastrotuss. 😵
Holky tak jsem zpět z poradny 😀 Dopadla fakt výborně 😵
Glikemický profil na 1* ale to jsem čekala, byla jsme před testem na dnu diabetu, tak jsem věděla, že cukrovku nemám.
prcek v pořádku, dle dr. pěkně přerostlý, dle mého naprosto v pohodě. Na 33+3 máme 2660g
takže za 3 týdny přibral 550g. To mě příjde nádherný, to víc nabíral mezi 24-30tt.
Pokud odhady jsou správné tak i kdyby byl do termínu tak by neměl mít víc než 4 kg.

@vilca som si akurát pozerala tvoj album a máš neskutočne zlatú dcérku. Taký malý anjelik 🙂