icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
1. dec 2010

@cufinka mě dělá pokaždé 🙂

to jsem našla 🙂 Tak to fakt není náš případ 🙂

Vaše dítě má v 33. týdnu těhotenství asi 41,5 cm a 1,8 kg

cufinka
1. dec 2010

@kinsli no tak to se máš . No myslím si že v mím případě určitě taky tohle není můj případ když sme měli v 30tt 1700g 😀

kinsli
1. dec 2010

@cufinka i ty centimetry jsou nesmysl. Musí mít už cca 45-47 cm. Když Kačka měla 55 cm na 37tt

neliq
1. dec 2010

@kinsli tak to ste dobre dopadli, nakoniec to vyzerá, že to nebude u vás až také strašné, bodaj by sa aj ten náš drobec chcel trošku zastaviť s rastom 🙂

kinsli
1. dec 2010

@neliq Tak uvidíš, poslední odhad máš ze kdy a na kolik???

neliq
1. dec 2010

@kinsli no naposledy to bolo pred dvomi týždnami 34+0 a to sme mali 2900g a dúfam, že mi zajtra aspon povie, že či stále tak rýchlo rastie

kinsli
1. dec 2010

@neliq tak to jste větší to by jsme měli mít za 9 dní
tj. na 34+5tt
ale to zase není takový rozdíl

neliq
1. dec 2010

@kinsli to teda nie, len už mám v poslednom čase pocit, že mi to brucho roztrhne, dokonca som sa dnes postavila na váhu a po dlhom čase som pribrala - kilo za týždeň

kinsli
1. dec 2010

@neliq tak to já už naštěstí tolik nepřibírám. 27tt-30tt půl kila a 30tt-33 tt kilo a půl

neliq
1. dec 2010

@kinsli ved ani ja som nepriberala, za posledných 6 týždnov dozadu som nepribrala ani deko a posledný týžden odrazu šup a kilo hore, že by to bolo tými hranolkami? 😅

vikaki
1. dec 2010

@kinsli gratululujem...dufam vsak ze to nedopadne jak stou zienkou na fore o chudnuti,co jej na sone vyratali pred porodom babo 3570 gr a nakoniec bolo 4700 a 53 cm

monik1
1. dec 2010

ahooooj holky, než vás dočtu, tak nejprve napíšu, že my máme po kontrole, vše je OK 😵 Malý ja fakt kluk 😵 už je hlavičkou dolů, váží 1950 gramů, termín porodu tam doktorovi vyskočil na 24.ledna - takže termín porodu je víceméně pořád stejný 😉 Jo a dneska mám nástup na MD, i když doma jsem už dlouho, tak aspoň ten pocit, že už jsem na mateřské 😀 😀
Všechny Vás moc zdravím a opatrujte bříška 😉 🙂

luuca1
1. dec 2010

Čaute baby počujte aj vy máte také veľké brucho v 34 tt??? ja som krpatá ale zato brucho mám jak medicinbal... no nakynutá Matilda bude pod stromčekom.... však ani stromček nebudem vedieť skrz brucho ozdobiť... a bučím jak lokomotíva....

ellahop
1. dec 2010

tak som prisla z poradne. nie som apaticka, ale brutalne anemicka 😒 😒 povedali mi, ze keby ma teraz maju uspat tak ani nemozu a v takychto pripadoch sa uz dava transfuzia. takze som dostala zelezo, potom ma sestricka poslala do fin clubu kupit si zelezovy sirup a vitaminy ktore mam uzivat aj 4 mesiace po porode. nasadzujem si dietu, typu za 2 tyzdne bude vsetko OK.. lebo moj porod sa nezadrzatelne blizi,,, a vlastne pre toto nemam tehotensku nespavost, lebo z toho co vsetko mi chyba som vraj spava. co aj som...

vikaki
1. dec 2010

@luuca1 daj aj ty fotku,mas prazdny fotoblog

vikaki
1. dec 2010

@ellahop clovece,tak to ti nezavidim takto ku koncu...tak sa opatruj

luuca1
1. dec 2010

@vikaki jakú myslíš brucho ??? neeeeee

luuca1
1. dec 2010

@vikaki počuj ty nemáš vobec tú čiaru cez stred brucha no ja ju mám vieš akú škaredú, fuj... bože...dúfam že niesom sama čo to má...

vera1132
1. dec 2010

konečne som dorazila domov, prvá kontrola v nemocnici dopadla super, malý je oki. počula som srdiečko... fuuuurt sa len hemžil... ale našťastie je v oki. 🙂
a nabudúci týžden zase 🙂 a to už asi pojde snami aj ocinko, bude mať volno v robote jupiii 🙂

kika87
1. dec 2010

luuca1 nič si z toho nerob moja 😉 ja som tiež taký krpec a veď niečo vydržíme 🙂 až na tú čiaru mam ju aj ja ale vobec nie takú škaredú, mám ju slabučkú, tak neviem...a inak sa ako cítiš??? ja až na chrbticu a nespaosť docela fajn 😝

vikaki
1. dec 2010

@luuca1 ja som myslela na hociaku foto...ale jasne ze aj bruska=bude to aj pre teba spomienka...............ja tu ciaru nemam,ani predtym som nemala,ale v tomto tehu,mam tmavsiu ciarku z vnutornej strany bradavky na oboch prsiach=taky tmavsi pigment

luuca1
1. dec 2010

@vikaki no ja som celá nejaká divná na bruchu čiaru aj hore aj dole aj pupok vonku a tiež mi veľmi stmavol, a na prsiach sa mi tiež urobili také hnede čiarky dúfam že to všetko zmizne.... sakra

luuca1
1. dec 2010

@kika87 ahoj, no ja túchrbticu nejako neriešim.... bolí ale dá sa to vydržať ...zatial spím aj ked som minimálne 5 krát za noc hore kvoli cikaniu...v ktorom si týždni?

luuca1
1. dec 2010

@ellahop ahoj moja nič si z toho nerob mne pred 2 tt zistili takžky stupen anemie a chodila som na železo v injekciach keždý druhý deň, mám dopichané ruky a dnes výsledky krvi stále zlé, takže pokračujem v braní železa ale v tabletkách ale vraj ak mi znich bude zle tak mi budú znovu pichať injekcie....snad to bude ok - niekedy..........

vikaki
1. dec 2010

@luuca1 ja som v prvm tehu tiez mala vela pigmentu=hlavne na tvari=obrovske pehy sa mi spravili. a vseliake znamienka mi nabehli....nastastie tentokrat je to inak s tym pigmentom nemam problem...a ty neboj,sak to zmyzne po porode

luuca1
1. dec 2010

@vikaki no dúfam, dnes som bola ráno na odbere krvi či mám to železo lepšie a prd... stále to mám po hranicou aj ked to o niečo málo stúplo chápeš.... ruky dopichané a účinek sa nejako minul...

vikaki
1. dec 2010

@luuca1 tak skus doplnat aj stravou a tabletkami ked ti to injekcne nezabralo......co ti povedali?.....aha uz si pisala.....................inak aj ta zelezita mineralka je FAJN

luuca1
1. dec 2010

@vikaki nooo ved budem sa snažiť.... tak dajako

janettan
1. dec 2010

@vikaki ahoj! mne sa urobili na tvári také 3 väčšie hnedé pehy, ale nie sú hladké, skôr také vyduté, mala si také aj ty a zmizli ti?

janettan
1. dec 2010

@kinsli odmerala som si aj ja bruško, zostala som prekvapená .... ja mám tiež obvod 119 cm a pribrala som 10 kg, moja výška je necelých 160 cm. Asi nám to ide všetko do bruška, keď sa tak guľatíme 😀