Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ahooooj holky, než vás dočtu, tak nejprve napíšu, že my máme po kontrole, vše je OK 😵 Malý ja fakt kluk 😵 už je hlavičkou dolů, váží 1950 gramů, termín porodu tam doktorovi vyskočil na 24.ledna - takže termín porodu je víceméně pořád stejný 😉 Jo a dneska mám nástup na MD, i když doma jsem už dlouho, tak aspoň ten pocit, že už jsem na mateřské 😀 😀
Všechny Vás moc zdravím a opatrujte bříška 😉 🙂
Čaute baby počujte aj vy máte také veľké brucho v 34 tt??? ja som krpatá ale zato brucho mám jak medicinbal... no nakynutá Matilda bude pod stromčekom.... však ani stromček nebudem vedieť skrz brucho ozdobiť... a bučím jak lokomotíva....
tak som prisla z poradne. nie som apaticka, ale brutalne anemicka 😒 😒 povedali mi, ze keby ma teraz maju uspat tak ani nemozu a v takychto pripadoch sa uz dava transfuzia. takze som dostala zelezo, potom ma sestricka poslala do fin clubu kupit si zelezovy sirup a vitaminy ktore mam uzivat aj 4 mesiace po porode. nasadzujem si dietu, typu za 2 tyzdne bude vsetko OK.. lebo moj porod sa nezadrzatelne blizi,,, a vlastne pre toto nemam tehotensku nespavost, lebo z toho co vsetko mi chyba som vraj spava. co aj som...
konečne som dorazila domov, prvá kontrola v nemocnici dopadla super, malý je oki. počula som srdiečko... fuuuurt sa len hemžil... ale našťastie je v oki. 🙂
a nabudúci týžden zase 🙂 a to už asi pojde snami aj ocinko, bude mať volno v robote jupiii 🙂
luuca1 nič si z toho nerob moja 😉 ja som tiež taký krpec a veď niečo vydržíme 🙂 až na tú čiaru mam ju aj ja ale vobec nie takú škaredú, mám ju slabučkú, tak neviem...a inak sa ako cítiš??? ja až na chrbticu a nespaosť docela fajn 😝
@ellahop ahoj moja nič si z toho nerob mne pred 2 tt zistili takžky stupen anemie a chodila som na železo v injekciach keždý druhý deň, mám dopichané ruky a dnes výsledky krvi stále zlé, takže pokračujem v braní železa ale v tabletkách ale vraj ak mi znich bude zle tak mi budú znovu pichať injekcie....snad to bude ok - niekedy..........

@cufinka mě dělá pokaždé 🙂
to jsem našla 🙂 Tak to fakt není náš případ 🙂
Vaše dítě má v 33. týdnu těhotenství asi 41,5 cm a 1,8 kg