Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@luuca1 tak ja dufam, ze mi to zelezo zaberie, aj ked som uz o nom vselico pocula. ale kamoska mala v lete tazku anemiu a to ani tehotna nebola a uzivala zelezo a velke davky a nic jej nebolo. mozno ked ho telo potrebuje tak na neho reaguje pozitivne. ja som sa len zacala bat tentokrat o seba. lebo babatko si vraj vezme co potrebuje, sestricka povedala ze to je taka mala pijavica 🙂 najviac som sa zlakla vety ze to vas ani uspat nebudu moct,, hoci sa uspat nechcem dat. tak teraz uz na 100 percent ze nie 😕
U nás to pěkně sype, ještě,že jdu už jen 2 dny do práce.Pěkně blbě se v tom chodí.
Včera se kolegovi narodil chlapeček, manželka měla celkem rychlej porod.Na dvě nebo tři zatlačení byl malej venku, já chcíííí takýýýýýý.
Ahojky holky, tak jsem tu. šla jsem pak odpoledne spát, vstávali jsme v 17h a ještě do 18h jsme se váleli v posteli 😀
Pak jsem poslala přítele s Kačkou ven a žehlila 😀 + něco málo poklidila. Zítra vyrazím s papíry na mateřskou do práce a zastavím se nakoupit ježíška. Holky jsem normálně od poloviny září na NP a dnes mi přišla první nemocenská, to je fakt bordel 😖 Ale zase bude příjemné pobírad MD souběžně s nemocenskou 😀
Ahoj, chtela bych se Vas zeptat, co pouzivate na masaz hraze a jake Vam doporucili kalhotky poporodní. Děkuju
Bre ránko dnes ideme na 4D UTZ skontrolovať srdiečko držte palčeky a zajtra potľa toho sona sa ideme objednať na sekciu. 😉
@janicac tu je návod ako by sa to malo robiť http://www.pronatal.sk/masaz.htm
@aha1 držíme palčeky 🙂
Inak dobre ráno holky. Ja som sa dnes po dlhšom čase normálne vyspala, dokonca som bola v noci len raz na wc. Len aby som sa tak netešila, tak som ráno zvracala 😒 To sa mi ako v poslednom mesiaci vracajú stavy z prvého trimestra?! Dnes ideme na poslednú poradňu u môjho doktora, tak som zvedavá, či nám povie, koľko vážime 🙂
ahojte a krasne rano zelam!!!!!
zas som sa raz nevyspala, hoci som o osmej od unavy skoro odpadla, os tretej rano pozeram telku ☹ takze som si zopakovala vsetky vcerajsie spravy ☹ ☹ ☹ a dufam, ze zas vecer odpadnem do postele a zas sa zobudim skoro.....
Dobré ránko, já jsem taky vstávala už v šest a neusla. Tak jsme šla žehlit plíny a ještě nejsem u konce 😝
tedy holky vy jste akční 😀 já mám každé ráno budíčka v 7:30h formou " maminkóóó" 😀 😀
V noci už se moc nebudím, většinou 1x za WC. ale tak před tím měsícem to byl mazec 😖 to jsem se budila pořád.
Jinak jsem včera četla, že se špatně dýchá protože má prcek zarvané nohy v plicích 😖 Tedy to jsou saďouři maličký 😀
Ještě jsem se chtěla zeptat Barborka chodí z 3 na 4.12. je to tak???
Dobré ranko babeni! 🙂 ja viem v posledných troch dnoch v pohode spať. a čo sa čudujem tak len 1x wc v noci.
maly spinka dovtedy ako ja , to je našťastie dobré 🙂
@vera1132 dobre ranko,aj ja uz dve noci nejak dobre spim,teda nie dobre,lebo sa furt budim na wecko,ale to som uz mavala aj pred tehu,som zvyknuta,ale vstavam konecne nejak neskor,normalne ma budi budik.Normalne ma vzdy nadranom budili krce do noh ale tie sa nejak obratlili a prichadzaju mi vecer,ked laham do postele.
@vikaki ja krče zatial nemam, ale skôr ma začne bolieť celí človek na večer, ked pozeram televizor, ale potom ako idem spať tak ma to prejde.
a posledný týžden zas si normalne musim ist poobede lahnuť aspon na hodinku, hodinka a som fit 🙂
ale už len jeden mesiac a už mam termín ale to letí 🙂
och baby tak toto bola teda noc.som dostala 2 krrrce do tej istej nohy,tak ma teraz boliiii ☹ a to jem magnezium kazdy den,
Ahoj holky, já teda křeče nemám vůbec, jím magnezium jednou denně jednu tabletu. Ale abych to neměla tak jednoduché, chytla jsem od Evičky pěknou rýmu, dokonce mě v noci vzbudila bolest ucha, což už jsem nezažila asi od svých 6 let... Teď už je ucho ok, až na tu rýmu... 🙄
tak vam zvidim to spanie, ja som sa dnes zobudila okolo pol tretej na WC a potom nie a nie spat do dakej piatej, este, ze som uz doma a rano nemusim vstavat do prace :D
inak uz mam konecne spalnu v poriadku a konecne som dnes dala prat babatkovske veci joj taka som rada :D
ja prespim v pohode celu noc, len okolo 4-tej sa zobudim na wecko, ale potom zase vacsinou rychlo zaspim. Ale opacny problem ma moj manzel, ten nespi celu noc, lebo v poslednom case vraj otrasne chrapem. dufam, ze je to tehotenstvom a ze to potom prejde.
prečo chudáci?ja by som s nimi hneď menila,neviem čo by robili na našom mieste keby im zavadzalo brucho,nemohli si ľahnúť ako by chceli,pálila by ich záha,chodili stále cikať,puchli im nohy,nemohli sa zohnúť a popri tom mali na starosť ešte dalšie dieťa a domácnosť 😀 😀 😀 myslím že to chrápanie je najmenej.

mne sa na brušku zatiaľ žiadna čiara neurobila .... len je už také veľké, že keď sa pozerám z postele na TV, tak si dávam jeden vankúš navyše pod hlavu, aby som aj niečo videla 😉