icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sova33
2. dec 2010

@tereza79 Máš úplnou pravdu, kolikrát si říkám, jaký je chudák, když mi rupnou nervy, ale pak si říkám, to já musím tahat dvacet kilo navíc, já pořád běhám na záchod, já nemůžu chodit, kam bych chtěla (a to ani nemluvím o pití, ale to mi zase tolik nevadí, on by to nepřežil 😀). Tak si pak řeknu, ať z toho taky něco má.

blondi2
2. dec 2010

@tereza79 @sova33 a viete baby, ze mate pravdu? 😀

blondi2
2. dec 2010

inak neviete, ci su v tehotenstve povinne 2 preventivne prehliadky u zubara? raz som bola este v lete, druhy krat sa mi nechce, ale ak by to bolo povinne, tak skocim.

vikaki
2. dec 2010

ova33 no akokeby chlapi nechrapali a netrapili nas tym ich chrapanim kazdu noc.....tak obcas si mozme zachrapat aj my,nech vedia ako to je 😀

vikaki
2. dec 2010

@blondi2 ja som nebola ani raz,ani mi to doktor nekazal,no ale u nas je iny system.......a sak dokial ti doktor nepovie a zuby ta nebolia.......ja napriklad nemam so zubami v tehu ziadny problem....akurat co som nikdy nemala=mi zacali vypadavat vlasy

monik1
2. dec 2010

ahoj holky
@blondi2 já byla u zubaře jednou a zubařka mi říkala, že mám nárok na 2 prohlídky, ale že při mých zubech stačí jen ta jedna, tak jsem ráda 😉
holky, ty noci jsou někdy hrozné, ale některou noc prospím v pohodě, jindy nee 😝 😝 ale ráno si pospím, to nějaké brzké vstávání mi nehrozí 😀
Přidávám fotečku, nedávno jste se všechny fotily, všechny máte krásná bříška 😵 tak já hlásím 7 kg navíc 😉

cufinka
2. dec 2010

@drobcok ahoj mě to chytá každou noc ted už skoro 2 týdny ☹ a to beru taky magnézko 2x denně. A dr mi k tomu nic nepověděl .... 😒

vikaki
2. dec 2010

babky...dnes som stretla kamosku a ta sa ma pytala ze kedy zacinam 9.mesiac...Ona vraj,len co vosla do 9.meiaca=hned porodila 😲 ...............Booooze si predstavte,ze by sa mi take stalo,to by som uz za nejake 3 tyzdne rodila=na sviatky...................a to este nemam vsetko nachystane a mamka pride az 10.1.............no to by bol teda horor 😕

vikaki
2. dec 2010

@monik1 ty mas ake sexi brusko 😅

vikaki
2. dec 2010

mna tie lonove kosti dole v tom jednom bode uz 2.den bolia aj pri chodzi a stati,nielen pri prehadzovani na posteli,pri chodzi sa az krcim obcas od bolesti

kamusek
2. dec 2010

@blondi2 Já byla u zubaře zrovna dneska a říkala mi doktorka, že stačí jednou 🙂

misha8
2. dec 2010

no mňa to pálenie záhy zabije už tretiu noc okolo tretej- štvrtej ráno , mám tri vankúše, Tums , fatra a nič 😒

blondi2
2. dec 2010

tak aj u nas na svk snad staci absolvovat jednu preventivnu prehliadku.

vikaki
2. dec 2010

@misha8 ja som mala zo slovenska este jedno balenie maaloxu tak som s tym sporila,ze som si pri paleni zahy davala len 1/3 -inku tabletky a aj to mi uz okamzite zabralo,zial uz mi ten maalox dosiel.................Nastastie ma to nechyta tak dlhodobo ako pri Pii.Vtedy ma zaha palila cely den,aj v hodinovych intervaloch.Tera ma to chyti tak na 10 min.,zas zmyzne a potom zas na chvilu a tak........

blondi2
2. dec 2010

baby aj kupujete take miniaturne riflicky na babatka? myslite ze to to male vynosi? uz som kupila jedny 56 a jedny 62. jedny su na gumicku v pase a druhe na traky. tie na traky budu asi skor pohodlne. len tie na gumicku, ci nebudu tlacit to male brusinko. Oplatia sa taketo veci vobec kupovat? vynosi sa to?

vikaki
2. dec 2010

bola som dnes nakupit v bulhalskom obchode a zohnala som tam perniky.booooooooooooze ake su mnaaaaam 😀 Este makksie ako na slovenku=to take ako tie klasicke plnene lekvarom.......Som z toho normalne stastna,ze som tu take nieco zohnala...............A este aj praskove dzusy,na tie si zvykol manzel na slovensku a velmi sa mu zalubili,tak mi nakazal nakupit....Jeden,co sa zarobi na 2 litre v tom bulharskom obchode vyde len 10 centov

misha8
2. dec 2010

@vikaki niekedy mám pocit že mi zhorí žalúdok aj pažerák hrúúúza a tvoj tlak je ok??

vikaki
2. dec 2010

@blondi2 ja neviem,ja som pri dcere take ako rifle=moc nevyuzila....to asi az tak od 5.mesiacu zacala take cosi ze nohavice a rifle nosit,tie dupacky boli pohodlnejsie

vikaki
2. dec 2010

@misha8 moj tlak je bomba odkedy nejem salamy a syr a nesolim=mam uz asi 5 dni 120/80

misha8
2. dec 2010

@blondi2 mne sa tiež strašne páčia tie rifličky na traky ale ja malú plánujem mať v perinke tak asi počkám 2 mesiace a potom kupim väščie 😉

misha8
2. dec 2010

@vikaki supeeeeer idealny tlak 😉

vikaki
2. dec 2010

ozaj zabudla som vam napisat,ze mi doktor hovoril,ze vytvaranie stria podporuje pitie bublinkovych napojov,takze pozor na tie mineralky........................Ja najnovsie pouzivam olej do kupelu od avonu,nakvapkam 3 kvapky do vody a pokozka je ako babatkovska=vlacna a este k tomu aj na miestach kde nedociahnem....a krasne vonia.....Inak sak aj babatkovsky olejcek sa moze pouzit.A brusko mam potom jemnucke a elasticke

blondi2
2. dec 2010

@vikaki @misha8 no mate pravdu. je fakt ze zo zaciatku bude babo v perinke. takze zatial koncim s kupovanim.

blondi2
2. dec 2010

ako je to po porode? to sa nam hned zmensi brucho aspon o polovicu, ci to az casom? neviem si to vobec predstavit.

vikaki
2. dec 2010

@blondi2 ja ked som porodila,prisiel ma pozret svagor a hovori,ze sak uz si porodila,preco mas este brucho???? No tak si to predstav,maternica potrebuje cas sa stiahnut......mne dali po porode 2 infuzie na stiahnutie maternice,ale aj tak sa samozrejme hned nestiahne....Tu zeny pouzivaju po porode elasticke bedrovo=brusne pasy=take gumene,alebo aj specialne nohavicky ktore ti pomozu maternicu stiahnut.....ale len po prirodzenom porode samozrejme......Ja som to skusala,ale sa mi brucho pod tym potilo a zacali sa mi robit vyrazky,,,,tak som to nechala.No a poviem ti,ze sa mi moc nestiahla......odvtedy mam brusisko

vikaki
2. dec 2010

@blondi2 http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=zavi...
je to zaujimave citanie ako pomoct stahovaniu maternice=tiez to citam prvy krat.....,no skoda ze som pri pii nemohla kojit,asi by to pomohlo

blondi2
2. dec 2010

@vikaki hm dobra stranka, prave som docitala. napr. dobre vediet, ze ten malinik je dobre pit aj po porode na stahovanie maternice.

vikaki
2. dec 2010

@blondi2 noooo presne som na to tiez myslela,alebo aj to s tym teplom a stimulovanim prsnikov a asi kupim aj konecne ten termofor,ale jednoznacne si brusko po porode budem stahovat...tentokrat bude chladnejsie,tak hadam sa uz nebudem pod tym pasom potit

vilca
2. dec 2010

@blondi2 ano, i při prvním těhotenství jsem to tak měla...pak to přestalo...naštěstí 😀 Ono je to asi tím, jak nám to břicho na všechno tlačí a jak máme oteklé sliznice...

vikaki
2. dec 2010

...........jaj ozaj a doktor mi vravel aj,ze bublinkove napoje prispievaju aj k celulitide ☹ a ja zboznujem mineralku