icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
3. dec 2010

@sova33 @cara.m pokouším se nestreovat... mám špatný pocit z toho, jak má hlavičku úplně dole... někdy mám dojem, že ji na ni sedím... dr. tvrdí, že vše je v normě... tak snad to bude v poho a porodím zdravé mimi zakrátko...

neliq
3. dec 2010

@sova33 čo by som ja za to dala 🙂 ja skoro vždy okolo takej druhej v noci buntoším

cara.m
3. dec 2010

@haniula určitě je vše ok, jen sestoupila už níž 😉 Neboj! Už je veliká, když se ji tam nebude líbit, tak se rozhodne jít ven 😉

haniula
3. dec 2010

@cara.m děkuji za podporu... budeš rodit na fakultce?? já ve vítkovicích pokud nebudou mít stop stav... za ten měsíc jsem si to tam očíhla a dr. i sestry jsou perfektní!!! o sále ani nemluvím... tam je to úplně parádní!!!

sova33
3. dec 2010

@neliq U mě to asi bude i tím, že chodím dost pozdě spát. Nějak mě přepadá aktivní nálada až za tmy. To je hrůza. Včera jsem skoro v noci uklízela, dokonce jsem si pověsila novou záclonu v ložnici (za což jsme samozřejmě dostala od manžela nadáno, sama vím, že bych neměla, ale strašně jsem se na ni těšila a on by ji nepověsil)

cara.m
3. dec 2010

@haniula jj na fakultce. Už to tam od své hospitalizace mám taky omrklé a to že tam chodím od té doby co týden, tak tam taky už všechny znám 🙂 No není to fajn, že budeme rodit ve známém prostředí? 🙂 Musíš na tom vidět pozitiva 😉 🙂

neliq
3. dec 2010

@sova33 ja som pred tehu bola zvyknutá spávať tak 5 hodín a bohate mi to stačilo, spať som išla vždy až o 12tej v noci, ale teraz málokedy vydržím viac ako do 9 hore a potom som zas v noci aktívna, keby tým nezobudím manžela, asi by som sa pustila do upratovania a varenia, noc nenoc 😀

haniula
3. dec 2010

@cara.m však dnes jak mě viděl primář, tak na mě zíral, co tam dělám a jestli jdu rodit... on je to totiž takový koblížek usměvavý... 😀 je lepší jít do známého prostředí... ale fifejdy se opravujou, tak snad to budou ty naše porodnice stíhat...

sova33
3. dec 2010

@neliq Nejhorší je, když manžel spí, já se vzbudím a poletovala bych. To se pak člověk převaluje v posteli a myslí na kdejaké hlouposti. Taky jsem dřív spávala málo a stačilo mi to.

neliq
3. dec 2010

@sova33 presne, to mi mysľou začne prebiehať pôrod a čo všetko sa môže stať a podobné hororové scénare a potom už dupľom nemôžem zaspať 😒

sova33
3. dec 2010

@neliq Přesně tak. No nic, já se jdu podívat jak to vypadá venku, abych se nadýchala trochu čerstvého vzduchu, a pak se tu zase objevím.

misha8
3. dec 2010

@jankakkk aj ja sa pridávam viď IP 😉

kinsli
3. dec 2010

@cara.m jéé koukala jsem se Ti do profilu a kluci jsou stejně velcí 😀

vikaki
3. dec 2010

@kinsli kukam v tvojom fotoblogu..............ako si spravila tu foto bruska to trojite? Je na to nejaka stranka?.............ozaj ,ja vzdy rozmyslam ake su rozdielne tie pupky,niekomu sa v tehu vypuci a niekomu ostane stiahnuty.....ten uzlicek pupocny.....Mne sa len dierka rozsiruje pupocna.......................Inak mas statocne brusisko,teeda ta aj obdivujem,uz ti kleslo.mas co nosit tolku vahu

kinsli
3. dec 2010

@vikaki dělám to ve photoshopu 😉

kinsli
3. dec 2010

@vikaki to jo váhu nosí pěknou, ale když se podíváš na
cram tak má pupík poloviční 😀 , ale já i U kačenky byla jako mamut 😀 🤐

vikaki
3. dec 2010

@kinsli faaakt? No urcite sa to da aj na nete,idem kuknut

vikaki
3. dec 2010

@kinsli co to je cram?

cara.m
3. dec 2010

@haniula to taky doufám, že nepřijedu na stop stav 😒

@kinsli 😀 😀 😀 😀 krásně rostou, ale teda vy jste o něco mladší, takže Tvůj bude ještě větší cvalíček 😉

haniula
3. dec 2010

@cara.m když dojedeš s rozjetým porodem, tak tě přijmout musí 😀 ...

kinsli
3. dec 2010

@cara.m jo to bude 😵 pevně doufám, že nejdéle mezi svátky půjde dobrovolně ven 😀
Já už teď měkně poslovala někdy jsem se fakt škrábala do postele po čtyřech
tak jsem čekala na ko CS 2-3 a jsem na nule 😅 Ten je tam jak zabetonovaný 😀 😀

@vikaki cram = @cara.m

chybička se vloudila 😉

cara.m
3. dec 2010

@haniula jo jo to mi říkali taky, že když už bych se nestihla jinam dopravit. Otázka jak s moc rozjetým tam dojedu 🙂 Nechci moc dlouho čekat, když už jsem otevřená, kdyby to náhodou bylo pak rychlé a při těch cestách raději pojedu hned.

cara.m
3. dec 2010

@kinsli no já jak jela dnes z poradny, tak jsem počítala, že kdyby přibíral tak rychle, tak nevím nevím kolik by měl na termín 😨 Ideální je pro nás obě rodit v 38 tt 😉

haniula
3. dec 2010

@cara.m já už jsem taky otevřená, na 2prsty, čípek žádný, dno už je valovité, tak asi taky nebudu moc dlouho čekat... abysme nerodili cestou... jinak my už Markétce pomáháme ven... teplé koupele, procházky, sexík, chůze po schodech... 😉

cara.m
3. dec 2010

@haniula fakt? 🙂 Tak to já se snažím Adámka v bříšku udržet do 38 tt, pak už jít ven taky může 🙂

haniula
3. dec 2010

@cara.m bylo by to taky lepší, ale kvůli mým obavám budu radši, když bude venku dříve....

vikaki
3. dec 2010

@kinsli ze si bola jak mamut pri kacenke? ja pri pii jak dva mamuti 😀

cara.m
3. dec 2010

@haniula neměj obavy! Kdyby něco bylo, určitě by těhotenství ukončili, nic by neriskovali 😉

vikaki
3. dec 2010

@kinsli z manzela si kamos vtedy robil srandu,ze=sak mi sme ti vraveli,ze jej mas spravit dieta,ale nie ze z nej mas spravit taku bublinu

vikaki
3. dec 2010

@haniula neboooj vsetko bude ako ma byt...vsetky sa nejak stresujeme ku koncu a hladame co kde nie je ok........no za par tyzdnikov si uz na to ani nespomenieme.A cara ma pravdu,hadam by si to doktor nezobral na svoje riziko,keby neieco nebolo s tvojim babom ok