Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@neliq U mě to asi bude i tím, že chodím dost pozdě spát. Nějak mě přepadá aktivní nálada až za tmy. To je hrůza. Včera jsem skoro v noci uklízela, dokonce jsem si pověsila novou záclonu v ložnici (za což jsme samozřejmě dostala od manžela nadáno, sama vím, že bych neměla, ale strašně jsem se na ni těšila a on by ji nepověsil)
@sova33 ja som pred tehu bola zvyknutá spávať tak 5 hodín a bohate mi to stačilo, spať som išla vždy až o 12tej v noci, ale teraz málokedy vydržím viac ako do 9 hore a potom som zas v noci aktívna, keby tým nezobudím manžela, asi by som sa pustila do upratovania a varenia, noc nenoc 😀
@kinsli kukam v tvojom fotoblogu..............ako si spravila tu foto bruska to trojite? Je na to nejaka stranka?.............ozaj ,ja vzdy rozmyslam ake su rozdielne tie pupky,niekomu sa v tehu vypuci a niekomu ostane stiahnuty.....ten uzlicek pupocny.....Mne sa len dierka rozsiruje pupocna.......................Inak mas statocne brusisko,teeda ta aj obdivujem,uz ti kleslo.mas co nosit tolku vahu

@sova33 @cara.m pokouším se nestreovat... mám špatný pocit z toho, jak má hlavičku úplně dole... někdy mám dojem, že ji na ni sedím... dr. tvrdí, že vše je v normě... tak snad to bude v poho a porodím zdravé mimi zakrátko...