icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
3. dec 2010

@haniula sexík 😀 tak to je pro mě s tím velrybím břichem fakt psycho. Takže to už si nechám zajít chuť 😀
když to napíšu otevřeně, snad nikdo moc nešmíruje 😅 myslím ze známých tak já myslela, že by jsme prcka vyhnali
nejdýl mezi svátky orgasmy. I na předporodním kurzu co jsem chodila s Kačenkou říkali, že to pomáhá rozběhnout kontrakce, ale teď co cvičím s epinem tak od toho ustupuji. Když jsem šla další den po sexíku cvičit tak jsem byla fakt mega stažená a trvalo mě další 3 dny než jsem se vůbec dostala na průměr který jsem měla před sexíkem. Tak je třeba možné, že by jsme prcka popíchli 😀 ale zase k čemu by mě to bylo kdybych se tím stáhla, toby pak to cvičení nemělo žádný smysl.

kinsli
3. dec 2010

@vikaki 😀 😀

@cara.m někde mezi 37-38tt naprostá ideálka 😉 Aby měl tak těch 3600g
To by se ještě snad hezky rodilo 😀

vikaki
3. dec 2010

@kinsli ja by som sa skor bala,aby sa po sexe nespustili kontrakcie a pri vysetreni v nemocnici na prijmu by mi nasiel doktor doole zvysky spermii....no to by som sa asi straaasne hambila 😀

kinsli
3. dec 2010

@vikaki to je tedy představa 😀 Já neberu antikoncepci, takže tohle se mi stát nemůže 😉
byla jsem ráda, že obě děti máme na druhý pokus 😉 mě moc dobře jen z představy že se ve mě prohánějí nějaké breberky nebylo 😀 😅

cara.m
3. dec 2010

@kinsli jj a už by to nebylo bráno jako předčasný porod 😉

kinsli
3. dec 2010

Jdeme péct a pak půjdu Kačence nakoupiut nějaké dobrůtky do punčošky 😉 Už si ji pověsila na okno 😀

cara.m
3. dec 2010

@kinsli 😀 😀 😀 😀 😀 že bych nějakou pověsila na okno taky? By mě zajímalo, jestli bych v ní taky něco našla 😀

kinsli
3. dec 2010

@cara.m nejhezčí byla Kačenka na nedonošených s 4000g a 55 cm 😀 😀
tam kolem nás samé pidi dětičky do dlaně a mezi nimi naše obří žena 😀 😀

kinsli
3. dec 2010

@cara.m zkus to doma nadhodit 😀 😀 😀 Jako chtěla bych vidět tvář manžela jak jde večer zatáhnout žaluzie a na okně objeví punčochu 😀 😀 😀

cara.m
3. dec 2010

@kinsli 😀 😀 😀 😀 v kterém týdnu si ji rodila? 😀

cara.m
3. dec 2010

@kinsli 😀 😀 😀 😀 😀 no to by byla náhodou prča 😀 😀 😀 😀

vikaki
3. dec 2010

babky moj manzel ma 47 -ku cislo topanky....tak to keby som mala naplnit sladkostami,tak sa nedoplatim 😀 ...............uz som minule rozmyslala ze mu treba tie topanky zohanat v obchode pre zoologicku zahradu

neliq
3. dec 2010

@vikaki aj môj má 47čku, takže asi tak nejak a k tomu miluje sladké, asi by som sa mala vybrať zajtra do obchodu s tromi taškami 😀 😀 😀

vikaki
3. dec 2010

@neliq 😀 ten moj sa zobere aj o 1 hod v noci a hlada co by vlozil do ust...najlepsie nejaku cokoladku,ci torticku

sova33
3. dec 2010

Tak teď jsem si v soukromém tématu přečetla, že jedna z nás před týdnem porodila, v 35. týdnu, jako jsem teď já. Takže jsem teď trochu v šoku. A už jsou doma.

kamusek
3. dec 2010

Holky, můžu se zeptat, jak se přihlásím a dostanu do soukromé skupiny? Děkuji 🙂

sova33
3. dec 2010

@kamusek Musíš napsat IP pro "jerryjanka" (nebo tak nějak) a ona tě tam přidá.

vikaki
3. dec 2010

@sova33 vidis.....aj mne vcera kamoska povedla,ze len co vbehla na zaciatok 9.mesiaca porodila....fakt,clovek ani nevie ako rychlo to moze prist...dnes si sedis doma a zajtra si uz mozno v porodnici

misha8
3. dec 2010

@haniula čím je bábo väčšie tým menej má miesta preto cítiš menej pohybov ...ja som tiež nervozna ked ju necítim ...ale čítala som že tých 10 pohybov sa má citiť za 12 hodín približne vždy

sova33
3. dec 2010

@vikaki To máš pravdu, ale stejně mě to docela překvapilo.

blondi2
3. dec 2010

Dnes mam za sebou kontrolu, vsetko je vraj v poriadku. pomeral kosticky, hlavicku, pozrel chrbatik. Zobral mi ster na streptokoka a v pondelok mam prist na krv. Teraz uz budem k nemu chodit kazdy tyzden a v pondelok mam ist este aj do rizikovej ambulancie. mam take zachvaty kasla, ktore zacnu, ked sa zadycham. nikto nevie z coho to je, ale priserne sa vtedy dusim. takze radsej nikam nechodim peso. a v tej rizikovej by mi mali povedat, ci budem rodit normalne alebo cisarskym. Este lekar spomenul, ze mozno bude potrebne skor ukoncit graviditu, ze to mi tiez v pondelok povedia.

haniula
3. dec 2010

@misha8 já jsem asi po té nemocnici strašně moc rozhozená!! nejsem si ted jistá ničím... i cestu busem či tramvají nesnáším dobře... a až nezdravě se ted hlídám... jsem fakt praštěná!!!

cara.m
3. dec 2010

@haniula já jsem taky nezdravě opatrná, mám strach, že se někde nachladím, onemocním apod. Ale zítra to překonám a jedu do Shoppingu jinak bych se asi zbláznila už

haniula
3. dec 2010

@cara.m já se jdu zítra projít do alberta na poliklinice a pak na hlubinu... manžel si sebou beru jako pojistku a nosiče 😉 ...

cara.m
3. dec 2010

@haniula jo jo do Alberta jdu právě taky. A stavím se asi i do HM a CA koupit něco Adámkovi 😀

haniula
3. dec 2010

@cara.m my jdem dopo... snad se potkáme 😀

annmarie
3. dec 2010

mam za sebou pestry tyzden v skole... ueff 🙂 ale no dve A-cka a z toho tretieho uvidime... este dva tyzdne a hadam porobim co najviac skusok 🙂 len nech sa malinka nikam neponahla aby som stihla skolu dorobit 😀 k tomu nam prisiel kočík no parada 😀 sa moc teším, som ani nečakala že bude taky pekný a šikovný 🙂
aj som sa vas snazila precitat co som zameskala, no dost ste sa cinili 🙂

jankakkk
3. dec 2010
kinsli
3. dec 2010

@cara.m tak co punčocha, už visí 😀 😀 😀 ??? U nás už barborka byla, tak jsem zvědavá na ráno 😉
Jsem docela mrtvoň tak si jdu zacvičit a spát 😉

annmarie
4. dec 2010

@jankakkk ale nas je 🙂