Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Jdeme péct a pak půjdu Kačence nakoupiut nějaké dobrůtky do punčošky 😉 Už si ji pověsila na okno 😀
babky moj manzel ma 47 -ku cislo topanky....tak to keby som mala naplnit sladkostami,tak sa nedoplatim 😀 ...............uz som minule rozmyslala ze mu treba tie topanky zohanat v obchode pre zoologicku zahradu
Tak teď jsem si v soukromém tématu přečetla, že jedna z nás před týdnem porodila, v 35. týdnu, jako jsem teď já. Takže jsem teď trochu v šoku. A už jsou doma.
Dnes mam za sebou kontrolu, vsetko je vraj v poriadku. pomeral kosticky, hlavicku, pozrel chrbatik. Zobral mi ster na streptokoka a v pondelok mam prist na krv. Teraz uz budem k nemu chodit kazdy tyzden a v pondelok mam ist este aj do rizikovej ambulancie. mam take zachvaty kasla, ktore zacnu, ked sa zadycham. nikto nevie z coho to je, ale priserne sa vtedy dusim. takze radsej nikam nechodim peso. a v tej rizikovej by mi mali povedat, ci budem rodit normalne alebo cisarskym. Este lekar spomenul, ze mozno bude potrebne skor ukoncit graviditu, ze to mi tiez v pondelok povedia.
mam za sebou pestry tyzden v skole... ueff 🙂 ale no dve A-cka a z toho tretieho uvidime... este dva tyzdne a hadam porobim co najviac skusok 🙂 len nech sa malinka nikam neponahla aby som stihla skolu dorobit 😀 k tomu nam prisiel kočík no parada 😀 sa moc teším, som ani nečakala že bude taky pekný a šikovný 🙂
aj som sa vas snazila precitat co som zameskala, no dost ste sa cinili 🙂
ahojte, aktualizovana tabulka :
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...

@haniula sexík 😀 tak to je pro mě s tím velrybím břichem fakt psycho. Takže to už si nechám zajít chuť 😀
když to napíšu otevřeně, snad nikdo moc nešmíruje 😅 myslím ze známých tak já myslela, že by jsme prcka vyhnali
nejdýl mezi svátky orgasmy. I na předporodním kurzu co jsem chodila s Kačenkou říkali, že to pomáhá rozběhnout kontrakce, ale teď co cvičím s epinem tak od toho ustupuji. Když jsem šla další den po sexíku cvičit tak jsem byla fakt mega stažená a trvalo mě další 3 dny než jsem se vůbec dostala na průměr který jsem měla před sexíkem. Tak je třeba možné, že by jsme prcka popíchli 😀 ale zase k čemu by mě to bylo kdybych se tím stáhla, toby pak to cvičení nemělo žádný smysl.