Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
dobré ránko,ale vianoce budú na figu zima má byť do 20 dec 😢 potom sa má otepliť
Dobré ránko holky, preboha, to čo je vonku?! Dnes manžel ráno nemohol otvoriť dvere na aute, čo tak zamzli, dúfam, že sa mieni otepliť, lebo by bola sranda, že začnem rodiť a on chudák nebude môcť otvoriť dvere na aute 😀 Inak dnes som sa zas príliš nevyspala, od 3 rána som hore, lebo mal drobec skoro pol hodinovú štikavku, tak som sa aspon naložila do vane a upiekla na ráno chlebík. 🙂 Vy ste ako spinkali?
@neliq my to máme do nemocnice asi 9 km po rovnej ceste. Tak to by som musela povedať manželovi veľmi ale veľmi zavčasu, aby sme to stihli 😀 Museli by sme mať šťasie aj na odhrnuté chodníky 😒 a tá moja váha 😖 , my musíme ísť jednoducho autom, my to na sánkach nezvládneme 🙂 Radšej sa teším na to oteplenie o ktorom tu tereza79 písala 🙂
Já jsem slyšela, že miminka by neměla být venku, pokud je méně než -5C...kvůli sliznicím a plicím. A také až když je miminko alespoň týden staré a ne navíc než půlhodinku 😉 Uvidíme, jak krutá bude zima 😀
ahojte,
prepacte ze vam sem leziem, len som nakukla a vidim, ze rozoberate zimne pocasko 🙂 ja som rodila 15.1.2010 a vonku sme boli ( teda okrem odchodu z porodnice 😀 ) uz 26.1.2010 lebo sme isli do poradne .....ale chvalabohu nebola hrozna zima a nemocnicu nemam daleko ....ale mate pravdu, s babatkom by sa nemalo ist von, pokial je menej ako tusim -6 stupnov 😠 ......a tie prve dni po porode v zime sa aj tak neda chodit nejak nadlho von, pretoze babo stale pyta papat a vonku ho v zime tazko nakojite 😖 a samozrejme musi si vybudovat aku taku imunitu 🙂
ja len tolko 😉 vsetkym vam prajem lahky a bezbolestny porod a radost z babatiek 🙂
Ahojte no s tym chodenim von, tu partner moze dostat 2 tyzdne volna po porode aby ostal doma a pomahal, ma to platene a je to zo zakona. Ale potom uz budem musiet ist von ci budem chciet alebo nie lebo budem musiet ist s malym do skoly a zo skoly takze na vyber nebudem mat.
moj priatel a jeho mama mi povedali ze tu sa miminka nedavaju po porode hned do postielky, ale ze musime kupit taky maly kosik
http://www.mothercare.com/Baby-K-Moses-Basket/d...
taketo nieco lebo ze miminko je malinke na postielku, ja teda neviem, ale ja som mala samka hned od zaciatku v postielke a vsetko bolo ok, toto mi pride zbytocna vec, co das tam dieta na 3 mesiace a potom kde to budem zase skladovat.
@stanulka551 to mi tiež príde ako zbytočnosť a k tomu mi to pripadá ako vanička od kočiaru, aj veľkosťou, aj tvarom, to už rovno môžeš použiť to.
@stanulka551 Taky mi to přijde zbytečné kupovat košík. Já ho mám, ale budu ho používat v obýváku přes den a na noc bude v postýlce v ložnici.
@sova33
@stanulka551 taky mám koupený košík, ale taky ho budu používat přes den v obyváku. V noci bude miminko spinkat v ložnici v postýlce.
krásne je vonku 🙂 slniecko svieti a vsade je bielo a zima...len keby tie chodniky boli bezpecnejsie,aj by som sa sla prejst 🙂
ahojte babky,dnes som pekne vytocena,nemozme zistit preco nam stale vypadava internet a kazdy den telefonujeme do siete,musime stale cosi stelovat,nadstavovat....potom to zas pol dna funguje,potom to zas vypadava......uz nas to stoji fakt vela nervov.A rusi nam to aj pevnu linku stale.Len to v sluchadku susti
Ahoj holky, my jsme byli včera navečer na procházce, vzali jsme sáňky a sjeli jsme kopec, který jsme potkali, bylo to super 😵 A korát mě asi z té chůze ve sněhu v noci strašně bolela třísla... Asi jsem to trochu přehnala, tak jsem měla krušnou noc... Mimi mě pořád kopalo do žeber, nemohla jsem najít tu správnou polohu... No sranda... 😅
Ale musím se pochlubit, už mám napečená linecká kolečka, krásně nám to provonělo celý dům, jsem nadšená, jak se mi to podařilo 🙂
@ellahop tak to som zvedava, nakolko ja si tiez platim pripoistenie, ale gynekolog mi dal len jeden papier, tomu som o pripoisteni ani nic nepovedala ☹ ☹ ☹ tak som v pondelok zvedava, co mi povedia v socialke a pripadne poletim k doktorovi pre dalsi papier a donesiemhned na otocku naspat 🙂 🙂 🙂 no uz sa tesim 🙂 🙂 🙂
dnes som celkovo nejaka rozladena,normalne som sa rozplakala,otrasne sa nudim,vonku hromy a blesky slahaju=bude riadna burka a doma uz nemozem nic robit,zohnut sa mi neda.....uz mi to ide skratka krkom ta bezmocnost,tie obmedzenia

Dobré ranko, zasa nasnežené 🙂 aspoň bude mať možnosť Mikuláš prísť na sankach 😀