Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@vikaki úplně tě chápu, já mám poslední dobou taky takové stavy, kdy mi všechno vadí, připadám si jako velryba, kterou nikdo nedocení...já jsem se dneska rozbrečela u blbýho filmu a pak strašně vynadala manželovi, že mi nebral telefon, když jel v autě...ještě že nás berou s rezervou 😅 Já si někdy říkám, že bych se sebou nevydržela ani den... 😀
Moj manzel bol odrana v praci a prisiel az teraz.Medzitym mi 3 krat telefonoval a to som nanho vrcala uz aj cez telefon....este stastie,ze nebol dnes doma,asi by si to odniesol...............Zajtra ma volno,tak som mu nakazala doniest z povalu stromcek=tu sa zdobi uz teraz,tak hadam mi do zajtra ta blba nalada prejde...Ono to je pravdepodobne aj tym,ze sa doma cely den sama nudim....Pia sa stale hra,kuka telku,kresli si,no a a ja nemam co robit....navarim a upracem a navyse nic nemozem robit,hned mam krce do chrbta ......musim si lahnut.....pri chodzi ma picha v podbrusku a tak si radsej davam pozor...Inak ma orasne svrbi oblast hore na brusku=kde je zaludok,ale nie tak steklavo,skor bolestivo to svrbi......vraj to je aj od magnezka...no este ho vysadit nechcem
Tak a je to tady! Dnes se nám narodila úžasná a zdravá holčička jménem Markétka! 🙂 Má 46 cm, 2,7 kg a na světlo světa vykoukla v 13:48 hod SEČ. Maminka si porod protrpěla, ale byla pochválena personálem za naprosto rychlý a pohodový porod! 🙂 jinak jsou obě zdravé a v pořádku. A dodáme sem i pár foteček, hned jak to půjde... (napsal manžel Rosťa)
@monik1 jj vyjeli jsme a jsme stále 2 v 1 😀 ale záda mě včera bolely pěkně, jsem myslela, že se mi rozpadnou. Koupili jsme Adámkovi dupačky v Lindexu, ale už v 68 🙂 Jsem je tam nemohla nechat a v menších už jich má dost 🙂 A včera mu přišly poštou spací pytle, takže už má v čem spinkat 🙂
@meduliacik dakujem za radu, takze v pondelok najprv k dokimu, pak socialka ☹ ☹ ☹ nastastie nie su daleko od seba 🙂 🙂 🙂
@meduliacik ale ten druhy papier mi uz v praci nepotvrdzuju, vsak??? len ho ja podpisem a staci??? mam si radsej nieco so sebou zobrat do socialky??? teda okrem obcianskeho 🙂 🙂 🙂 prepac, ze sa pytam, ale nemam sa s kym poradit a na socialke u nas patrim pod taku kravu zenu, ze sa uz teraz nervacim, ze aku bude mat naladu a co a mna vystekne ☹ ☹ ☹ no proste krava!!! dakujem!!!
@cara.m jj, v Lindexu taky nakupuju, ale sem tam, spíš jsem více nakupovala v Sambaby, Cherokee 😉
@kamusek Kamčo, tak to nemám tušení, snad to brzo půjde, až dneska jsem si všimla tvé fotky od fotografky, krása 😵
Holky, já ještě nemám matraci a tak potřebuji radu.. nejprve jsem slyšela, že je dobrá matrace kokos-molitan-kokos. Ale kamarádce říkala přímo dětská doktorka, že nejlepší je molitanová matrace, že kokos je pro děti hodně tvrdý... tak já nevím...? co máte vy?
krasne dobre rano!!!!
zas som sa raz v noci predcasne zobudila o piatej a od vtedy nespim ☹ ☹ ☹ a dokonca je aj navarene, takze som nemala co robit, len lezat ped telkou a cakat, kym vstane drahy milovany manzel.... ktory medzitym odisiel do prace na neucito dlho.... takze zase sama doma 🙂 🙂 🙂 tak si idem nejak vyplnit cas, asi presadim kvietok, co mi kape na kuch. linke, snad to pomoze 🙂 🙂 🙂
stale zvazujem donesenie postielky uz teraz, bo sme vcera kupili matrac 🙂 🙂 🙂 ale zas na druhej strane, bude sa mi do nej a na nu prasit prach ??? neviem sa rozhodnut......
nieco si vymyslim, nechce sa mi lezat cely den na gauci, uz ma z lezania bolia klby a kolena ☹ ☹ ☹ von je nadherne mrznuco, takze tam nie ☹ ☹ ☹
tak vam prajem krasnu nedelu a ozves sa zas vecer!!!! papa a pohladkajte bruska 🙂 🙂 🙂

@neposedna Ahoj, v socialke ti urcite povedia, ze na kazde poistenie potrebujes samostatny papier od gynekologa-aj ja mam DNP aj poistenie ako zamestnanec a preto mi musel gyndas vystavit 2 papiere na matersku. Tak si radsej jednu cestu na socialku usetri a zajdi rovno za gynekologom, od neho potom aj tak musis naspat na socialku 🙂