Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@zuzik28 Já ji mám stále zabelenou na skříni v krabici 😀 Doufám, že je ok, j eště jsem ji ani nezkoušela 😉
Já mám těhu stejné tedy co se jídelníčku a postavy týká, ale jinak Kačka byla mnohem větší tyran 😀
Tam mě nevyšlo u ní skoro nic. Teď vše v pohodě, jen cca 2 měsíce zlobil žlučník, pálení žáhy fakt jen zřídka a zase nejspíš ta hnusná anémie ☹ Ale tu jsem u Kačky měla taky 😠
Snad se to těmi prášky zpraví. Teď je mi docela dobře, jen se potím, ráno to byl mazec 😔
Já chtěla holky rodit 29.12. Teď bych to klidně brala i dřív, když je tak velký 😀
@misag23 jej, holky, tak ta sleva do Tesca je do dneška, tak to nestihnu 🙄
http://www.floowie.com/en/read/letak40cz-hmod/#...
ahojte zienky,ja som po odteceni plodovej vody porodila az po 26.hodinach.....cakali sme na kontrakcie......Ale tentokrat sa budem snazit tomu napomoct prechadzanim,cvicenim na fit lopte....
ahojte budúce maminky 😉 , nechcem vás tu rušiť, ale predávam po dcérke kolotoč nad postieľku Tiny Love a tiež krásny overal od 0 - mesiacov. Ak by ste mali záujem, pozrite si tu:
https://www.modrykonik.sk/bazar/hracky/th38/kra...
https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-zimne-ov...
Veci sú ako nové, veľmi málo používané.
Želám veľa zdravia a radosti s malinkými! 😉
@monik1 já chtěla pro oba 😉 že bych je vyfotila společně 😉 samozřejmě, že ne asi 24.12. 😀
Ale určitě prcek ještě stromeček chytne i kdyby to mělo být v půlce ledna 😀 😀
@andy22 je krásný určitě si ho vezme někdo ze slovenska 😉 Já posílala jedné holčině ze SR monitor dechu a poštovné vyšlo na cca 8,5 euro. Ale můžeš ho zvážit a podívat se na stránky pošty 😉 třeba ze SR do ČR by to bylo levnější 😉
Mi neříkají jaké mám CS, mi vždy změří čípek vnitřním utz a řeknou mi délku a otevření. Ale je pravda, že někdy holky co vypadají že budou rodit nakonec přenášejí a naopak 🙂
@misag23 včera sem byla v tescu a v rozhlase tam hlásili, že sou slevy od čtvrtka jen do dneška.
U nás měly výběr velkej, člověk nevěděl co koupit dřív.Ale radost sem si udělala, koupila sem malému rifličky za 105kč.Což je krása. Takový slevy kdyby byly častěji.Snad bude ještě něco po vánocích.
po dvoch dnoch znovu tu. vidim ze sa dialy veci a marketka je na svete. ja som bola v skole celu sobotu a v piatok som vyrabala so spoluziackami geometriu, nasledkom coho som sa zrutila. kedze som sa domov dotrepala o stvrt na desat vecer totalne unavena. manzel ma poobskakoval, polutoval a zas je vsetko okej... 🙂 a v sobotu som prespala u maminky, ta ma obskakovala, varila mi co mam rada... a tak som dnes dokonale zrelaxovana. a so synovcom sme boli na mikulaskom posedeni, chvilu ma aj dojimala ta predstava ze o rok takto uz s tomaskom.... ale potom co tam deti zacali vystrajat ma to aj preslo 😀 ale nie, chutni vsetci boli
no to nám super začal týždeň,syn je chorý že ledva chodí,nechala som ho doma aspoň dnes a zajtra,k dr.nejdem lebo tam ochoriem aj ja,doma sa mu vyhýbam aby ma nenakazil.dala som mu hedelix bioparox a zodac a dúfam že to pomôže,nebýva chorý takmer vôbec a ešte je aj zaočkovaný, tak neviem čo sa deje, hádam neochoriem ☹ 😢 😠
Dobré ránko, aj my sme včera boli v Tescu a prekvapilo ma, že aj u nás mali tie zľavy, čo u vás v Čechách. Tak sme drobcovi kúpili takú chutnú súpravu poldupačiek a košieľky za 5 € 😀 Inak dnes idem na prvú kontrolu do nemocnice, tak som zvedavá, či sa už konečne dozviem viac ako mi obvykle prezradí môj doki. Inak holky, už sa nám to blíži, čím ďalej tým viac si to uvedomujem 😅
Dobré ránko,
no mě od včera nějak trochu škrábe v krku a ucpává se mi nos 😠 Takže jsem raději zalezla do postele a vařím si čajíky chjo. Děsí mě, že bych byla třeba nemocná u porodu nebo měla rýmu. Takže do porodu asi už nevystrčím hlavu z baráku 😒 Teda sem tam budu muset, ale zbytečně camrat po venku nebudu. Nebylo by lehčí rodit na jaře? 🙂
@cara.m ahojky, to určitě bylo 🙂 I babička mi říkala, jak blbě jsme si to vybrali. Jsem se musela smát, jako by to šlo naplánovat tak přesně, navíc v dnešní době, kdy je každý rád, že vůbec toho drobečka čeká a donosí že? 🙂 Taky mám už celý týden vždycky po ránu rýmu, ale naštěstí přes den to vždycky přejde. Tak přeju brzké uzdravení 🙂
@kamusek Jj taky jem říkala, že jsem ráda, kdyby člověk čekal na jaro, tak by se třeba nedočkal 🙂
Já si taky říkám, jestli to není spíše tím těhotenstvím. Jsem četa že ty sliznice nějak napuchají a schnou 🙂 Kdybych nebyla těhu tak si toho ani nevšimnu, ale teď se při sebemenším zaškrábání a zasmrkání děsím, protože se blíží porod a s rýmou a nemocná fakt rodit nechci 😒
@cara.m No, to máš pravdu. Taky se teď pořád hlídám a kontroluju věci, kterých bych si normálně ani nevšimla. Mě zase začalo poslední týden trápit otékání nožek ☹ Ale až večer, naštěstí, takže to bude asi tím, že teď víc chodím. Měsíc jsem musela ležet, takže teď už mě to fakt neba 🙂 Včera jsme byli nakoupit nějaké dárečky a kouknout na vánoční trhy, takže to bude asi z těch kozaček 🙂 No jo, hold porod je za dveřmi, lepší už to asi nebude 😀
Holky, našla jsem těhotenský kalendář, který ukáže, kdy člověk nejpravděpodobněji počal svoje zlatíčko a jestli to bude kluk nebo holka. Můžu se zeptat, těch co víte, co čekáte, komu to vyšlo? http://www.moje-tehotenstvi.cz/index.php/tehote... Děkuji 🙂

@monik1 Moni, tak to si raději neměla psát, že bude od zítra sleva v Tescu na dětské věci, to určitě vyrazím a zase něco přikoupím, i když už to nemáme kam dávat 😀 Jinak mi máme matraci pohanka-kokos a je docela tvrdá, ale prý je kvalitní, tak snad bude dobrá.