Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahoj Holky:o), sice Vás čtu už asi 5 měsíců, ale až dnes jsem se odvážila vstoupit.. resp. včera jsem se rozhodla, že pravděpodobně přeruším školu (stres) a budu se věnovat "mateřským" povinostem. Každá mamča by si to mateřství asi měla užívat si tak říkám a ne se denně stresovat:o)...
Jinak bych moc chtěla pogratulovat @haniula!!!! Koukejte se pěkně opatrovat - hezčí dáreček k Vánocům jste dostat nemohli!!!
@kamusek Kami, my vychází kluk 😉 Ale jinak u všech tabulek - podle věku atd. to nám vychází holka, ale tady kluk. Co vyšlo tobě?? Povídej, jsem zvědavááá 😀
@cara.m No s tím nachlazením je to teď fakt strašné, navíc se člověk bojí, že raz dva uklouzne i před barákem na chodníku 😖 Tak si dej teplý čajík, plno ovoce a snad to pomůže 😉
a ty slevy v Tescu mě štvou 😠 😅
@skubanekka vítej v diskuzi 😉 ty už to máš taky za chvíli, ještě měsíc a je princezna u tebe 😉
dobre ranko vsetkym, dnes este periem vecicky pre babo a chcela som sa opytat, ci periete aj latkove hracky a knizky, napr. lamazze?
dobre ranko ....chcem vam napisat,ak sa tu dlhsie neozvem=este nie som v nemocnici,ale nam strajkuje internet....cakame kedy nam to pridu spravit,lebo to vypadava skoro kazdych 5 minut.....a aj v telefone to len susti. 😢 ...V noci som sa nevyspala,lebo okrem krcov do noh,na ktore som si uz zvykla ma chytal krc do oblasti zaludka,take hnusne svrbenie najskor a potom az taka stiplava bolest,ako poaleniny...Mam to uz par dni...niekde som citala,ze to moze byt sposobene aj magnezkom,tak rano som si nedala,lebo som od bolesti ani kracat nemohla..Tak uvidim ci to pocas dna povoli a vecer skusim dat normalne magnezko
@renatka100 ja hracky mam vsetky po dcere tak ich aj vsetky postupne poperiem,lebo uz prach na ne nasadal
@monik1 preklepy sa stavaju 😉 niekto vsak pise stale s hrubkami a to je horsie
Dobré ráno,
@cara.m Mě už asi týden po ránu škrábe v krku a mám rýmu, ale zatím se z toho nic nevyklubalo. To bude nejspíš tím počasím. Tak hezky odpočívej, ať jste zdraví.
@kamusek Nám taky všichni říkali, že jsme si to takhle blbě naplánovali na zimu. Jo kdyby si tak člověk mol vybírat 😀
Podle té kalkulačky nám to vychází správně - kluk 🙂
Manžel má dneska dovolenou, tak se jedeme za chvilku podívat po dárcích, ať to máme nakoupené.
Dobré ráno,
@cara.m Mě už asi týden po ránu škrábe v krku a mám rýmu, ale zatím se z toho nic nevyklubalo. To bude nejspíš tím počasím. Tak hezky odpočívej, ať jste zdraví.
@kamusek Nám taky všichni říkali, že jsme si to takhle blbě naplánovali na zimu. Jo kdyby si tak člověk mol vybírat 😀
Podle té kalkulačky nám to vychází správně - kluk 🙂
Manžel má dneska dovolenou, tak se jedeme za chvilku podívat po dárcích, ať to máme nakoupené.
@kamusek No tak to jsem zvědavá co to nakonec bude, nás tady takhle napínáš 😀 😉
@renatka100 no z těch hrubek mě kolikrát taky bolí úplně oči 😀 😀
@vikaki tak snad budeš mít internet zase co nejdříve v provozu 😉 Mi se pokazil noťas (nenabíjí nabjíječka), takže jsem u manžela v pracovně na velkém PC a nebaví mě to tady, s noťaskem jsme leželi hezky v obýváku na sedačce 😔 😔
@vikaki moj muz tiez stale riesi internet, objednali sme taky so super rychlostou a stale s tym nieco je, uz som z toho na nervy kazdy den sa tomu venuje aj hodinu 😠
@cara.m Ahoj, tak se přidávám do klubu. Celou noc jsem nemohla skoro spát, bolelo mě snad všechno, hlava, v krku, začala jsem kašlat, ucpává se mi nos. Tak ležím a nejsem schopná ani si jít uvařit ten čaj, protože mě bolí i klouby. Ach jo, doufám, že se z toho nevyklube žádná hrůza.
A k tomu termínu.... já jsem se letos na začátku července vdávala, bylo snad 35 ve stínu a měla jsem tak strašnou rýmu a kašel, že jsem se při focení málem udusila 😀 Takže třeba u mě je asi jedno, jestli rodím v zimě nebo v létě.
@renatka100 Vytamin je taky dobrý 😀 v diktátu na výšce jsem napsala i OBYLÍ... prostě někdy to člověku nemyslí 😅
@vikaki tak já to měla úplně stejně, notebook mi s tou nabíječkou blbnul už víc než měsíc - nabíječka nabíjela jak se jí chtělo, ale dalo se to používat, ale teď už neee ☹ nová nabíječka prý vyjde až na 3tisíce, tak to nechám až po Vánocích 🙄
@kamusek já mám tušení, že to bude kluk 😎
@misag23 Míšo, penízky jsem odeslala 😉 hezky nakupte dárky 😉
Holky, vyležte to nachlazení... vůbec netuším, jestli by nás třeba s chřipkou, horečkou, kašlem nechali rodit normálně?? 😕 😕
ja som si to isla vyratat podla tej kalkulacky,ale nevychadza to,asi ze som posledne mesiace pred otehotnenim drzala dietu,schudla a mala velmi nepravidelny menstruacny cyklus
@kamusek Tak to jsem zvědavá, jestli vám to taky vyjde. A raději byste chlapečka? Však mi letos taky nějaký velký dary neplánujeme (nejvíc toho dostane Filípek) , ale máme docela rozvětvenou rodinu, tak těch lidí je...
@monik1 Moni, koukala jsem v poště, děkuji 🙂 Pošlu ji ve středu, tak snad do konec týdne bys ji tam měla mít. A já jdu hledat modrou 😀
@vikaki v Grecku sa robi stromcek tak skoro? To my ho ozdobujeme tak 2 dni pred VIanocami. Ale co je najdolezitjsie uz ho mame kupeny a stoji vonku v zmrznutom kybli s vodou 😉
teda ak som to spravne do tej kalkulacky nahadzala tak nam to vychada spravne, na chlapa 🙂

@neliq ahoj, napis ako to tam prebiehalo. ja sa chystam vo stvrtok, dnes idem na itnerne a pre vysledky posledne od gynekologa. aj mi je luto, ze uz teraz k svojmu gynekologovi nemozem chodit, takto tesne pred porodom a uplne cudzi lekari, no ale kedze moj nerodi, tak co uz mam robit. 😒