Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@ellahop no tak som dnes bola na tej kontrole v nemocnici. Teda báb tam bola ako za totáča v zelovoci v rade na mandarinky, to bude veselo na sviatky toľko rodičiek. Doktor, u ktorého chcem rodiť bol akurát na sále a zastupovala ho doktorka sadistka. Ja som už raz u nej bola na vyšetrenie a stačilo mi vtedy, ale čo som si zase dnes pri nej musela zažiť, no hrôza. Holky to je kus necitlivej sadistickej ženskej, ako keď to musím tak povedať, tak keby si tam strčím drôtennú kefu tak by to asi menej bolelo, ako vyšetrenie u nej ☹ Dokonca mi jedna holka hovorila, že tá po jej vyšetrení dve hodiny krvácala 😒 Jediné, čo som sa dozvedela, že sa zatial neotvárame, drobec je stále dosť vysoko. Prietoky sú v poriadku, drobec je vyživovaný dobre. Budúci týžden idem znovu, tak dúfam, že tam už konečne bude ten doktor, ak nie, tak si radšej na neho aj dve hodiny počkám 🙂
@monik1 Manžel taky pořád říká, že už by chtěl prcka pod stromeček, tak mu pořád vysvětluji, že čím déle budeme 2v1 tím lépe. I když bych to samozřejmě taky chtěla mít co nejdříve za sebou. Ale předčasný porod už mi nehrozí, tak myslím, že ještě pár týdnů vydržíme.
Jinak jsme dneska nakoupili většinu dárečků, tak jsem ráda, že to máme za sebou. Bylo to docela únavný. Pak jsme se ještě stavili v Tescu a slevy stále platily, tak jsme tam nechali 700,-. Příště už musím bez manžela, protože remcal, že už to není doma kam dávat 😀 (sice měl pravdu, ale když oni tam toho měli tolik, že jsem nevěděla, co vybrat).
@kinsli
@cufinka Já to v průkazce taky mám, ale všimla jsem si, že mi to sestra zase škrtla, ani nevím kdy. Musím se jí na to zeptat. A mám pocit, že říkala, že to není vyšetření, ale je to kvůli očkování mrněte proti TBC. Dnes už to prý není tak, že mu to automaticky píchnou v porodnici, ale musíš se tam domluvit. To si ale nejsem stopro jistá.
Ahoj holky, mám tu čest vám oznámit krásnou zprávičku 🙂
Cara.m včera v 19:55 porodila krásného chlapečka Adámka s mírami 44cm a 2600g. Oba jsou v pořádku a moc všechny pozdrvují! 😉 🙂
no idem sa asi konečne pobaliť už aj ja do porodnice,lebo vidím,že už tie čo máme termín začiatkom januára dve už porodili,tak aby som bola nachystaná
na moju tašku v spálni za dverami už hádam aj prach nasadal ☹ no nevadí veď raz sa narodí,zostať tam večne nemôže 😀 😀 😀
Dobré ránko, teda moc Klárce gratulujuuu 😵 Porod měla určitě rychlý, protože ještě ve 14:20 tady psala a v 19:55 porodila, no to je nádhera 😵 😵 jééé, na Vánoce už ho bude mít hezky pod stromečkem, to je krása 😵 😵
jeeej gratulujem care k babatku....akurat som si na nu vcera myslela,ze ta bola na rizikovom a zatial sa drzi...este som si myslela ze nakoniec naozaj ako vravela,bude prenasat....no,a je to tu....ale super,ze dve uz porodili zdrave deticky 😀
Dobre ranko dievcata...ja sa chcem opytat,pretoze ma rano hned zle naladilo 😠 .....ma niektora z vas hemeroidy? Mna od predvcera nejak bolela ritka a myslela som ze to bude z toho ze ma trosku zapieklo,ale dnes mi nedalo,lebo cosi som nahmatala....no a myslim ze su to hemeroidy.....doteraz som take nic nemala...som z toho soknuta ze ma to chytilo takto ku koncu....co si na to davate?
Jééé gratuluji moc Klárce k Adámkovi -mají krásný dáreček pod stromeček jak já jí zavidím,že už to má zasebou 🙂

@petulke děkuju 🙂 ne nechodím nikam ani jsem to neplánovala 😉 tak at vám to zítra dobře dopadne 🙂