icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

tija28
17. máj 2010

kaceena - diky, ale ja verim, ze uz za chvilu budem zase gratulovat ja Tebe 😉 😉 😉
tak sa drz a bud trpezliva 🙂

anitta
17. máj 2010

tija gratulace k srdíčku taky se těším na příště až ho doufám uvidím nemůžu se dočkat. no za chviku dáme chrupku a pak vyrazíme ven msíme si ted ten režim maličko upravit aby byl více odpočívací i pro mě 🙂
zamkla bych až tak třeba za dva měsíce to bude ok at nikdo nešmíruje 😉

tija28
17. máj 2010

anitta - dakujem, a Ty uz zachvilu tiez uvidis krasne srdiecko, len o par dni neskor ako ja 😉 .........a vytvor si veru odpocivaci rezim trosicku aj pre seba, lebo teraz to male potrebuje najviac relaxu 😉 😉 😉

lindana
17. máj 2010

Ahojte, vyzera to tak, ze sa k vam pridam 😉 Zatial som netestovala, ale mam vsetky priznaky uz par dni po moznom otehotneni.
Sice sme sa nesnazili, ale v duchu sa uz zacinam tesit 🙂 Prvy priznak bol, ze mi z nicoho nic prestali chutit cigarety, zacalo ma z nich natahovat. Som stale unavena, vcera som prespala cely den. A nevolnosti, nie ranne ale celodenne 😀 No a bolia ma prsia, zdaju sa byt vacsie, bradavky su take ine a tmavsie? Dnes asi pojdem kupit test, aj ked sa bojim, ze je este skoro.. Otehotniet som mohla 8meho, mrchu mam dostat az za tyzden.. Co myslite?

branki
17. máj 2010

tija gratulujem ku srdiecku, ja som v piatok uz tiez videla "nase" srdiecko 😀 a mimisek ma 4mm, he jaky bobecek maly

melli17
17. máj 2010

lindana,můžem na tom být podobně!já bych otěhotněla pátého a mrchu taky očekávám koncem týdne.testy jsem dělala,čárka slabá,příznaky by taky byly!akorát mě štvou ty bolesti břicha,snad to bude ok

kaceenka
17. máj 2010

tija: dakujem a dúfam,ž e to bude tak ako hovoríš.
anitta: a kedy sa chystáš ty k dotorovi? alebo si už bola?
lindana: príznaky by mohli byt tehotenské, ale to zistíš až testovaním.inak asi je ešte skoro, ale ja som testovala tiež skoro a bol tam duch a potom sa to pomaličky každým dnom zosilovalo..Držím palce, aby si tam tie čiaročky mala.. 😉

lindana
17. máj 2010

Jeej Melli a kedy si testovala? Mne predpokladany TP vysiel na nejakej stranke ze 31.1.2011 😀 No uvidime, skusim dnes testnut a dam vediet 😒

tija28
17. máj 2010

baby - dakujem velmi 😉 moc sa z toho dneska tesime 🙂

branki - ja som sa v tom radostnom osiali aj zabudli spytat, ake je velke.........jedine, co nam doktor povedal je to, ze obal ma 13mm 😉 ...............a gratulujem aj ja Tebe k srdiecku 😉 🙂 😉

lindana, melli - no dufam, ze o par tyzdnov sa budete vytesovat spolu s nami z potvrdeneho tehotenstva 😉.......a hlavne Ty lindana, ak fajcis - ihned prestan, lebo babo bude prave teraz potrebovat najviac zivin.........a budu sa v nom vyvijat ako prve najdolezitejsie organy...................takze TO JE ROZKAZ !!! 🙂

kaceenka
17. máj 2010

melli: bolesti su asi ok..tiež ich mám. nie furt ale v intervaloch.....

melli17
17. máj 2010

mně 31.1. taky ale poslední cyklus byl delší tak spíš 1.2.ale je to stejně jedno,hlavně ať tam jsou a v pořádku 😉
já testovala už 9DPO a byla tam 🙂

lindana
17. máj 2010

Tija, kdezeee uz nefajcim, nemozem dym ani len citit, rozkaz je splnen 😀 😎

kaceenka
17. máj 2010

lindana: naprosto súhalsím s tijou. ja som tiež fajčila tento posledný mesiac a pred tým skoro vobec. a ako som to zistila okamžite som prestala..ja som mala fakt dobrý tento mesiac. snažíme sa tak dlho a ja nakoniec otehotniem ked som pila, fajčila a vobec nedávala pozor na seba..to je prostě ironia osudu... 😀 to s pitím bolo kvoli tomu, že sme rozdávali oznamenia a to sa musela patrične zapit.. 😀

bubush
17. máj 2010

akurat som sa chcela opytat tija ze kolko meria male ale uz vidim co si napisala 🙂 a gratulujem k srdiecku a to uz zas za 2 tyz.ides na dalsi utz? fiha skoro 😉
vitajte dalsie nove tehulky
lenka takze maserka-hmmm zaujimave povolanie 🙂

danata3
17. máj 2010

silvi - no kraaaasa. 🙂
branki vitaj.

melli17
17. máj 2010

já přestala kouřit hned po prvním poz.testu 😀

bubush
17. máj 2010

pridavam sa do klubu fajciarok/nefajciarok ked sme snazilkovali tak som strasne chcela prestat ale neslo mi to a ako som zbadala 2 ciarky tak ani jedna 😉 takze "uz" 3 tyzdne nefajcim 😀

lindana
17. máj 2010

Kacenka, dobra si 😀 Ale to tak byva, clovek sa na nieco sustredi a snazi sa a nejde..a potom ked na to prestane mysliet, sups a jeto tu 😉
Jaaj ja zacinam byt strasne nervozna, o chvilu pojdem do tej lekarne 😒 Ktory test je najcitlivejsi?

melli17
17. máj 2010

kaceenka,já to měla u prvního těhu taky tak!měli jsme samé dýchánky,pořád po hospodách a pak najednou šup.pozitivní test 😀..tak jsme pak slavila těhotenství už jen u džusu,ale bohužel s cigárem.přestala jsem až později,ale přestala a malá je zdravoučká naštěstí,beruška moje!

melli17
17. máj 2010

já bohužel nevím jak se jmenoval,ale ukázal mi čárečku pěknou už těch 9DPO..je to taková umělohmotná kostička s kapátkem do kterého nasákneš moč a nakapeš +- 3 kapičky!

bubush
17. máj 2010

lindana najlepsi je mamatest

bubush
17. máj 2010

su aj citlivejsie a drahsie ale ako na potvoru robia aj falosne pozit. tieto mamatesty su osvedcene,nikomu neurobili 2 ciarky ak nebol tehu takze jednoznacne mamatest a vyborne je balenie 2 ks v 1 baleni stoji vyse 3 e

melli17
17. máj 2010

ten jsme měla taky,ale čárečky minimální :-/

kaceenka
17. máj 2010

bubush: tak to gratulácia , že si prestala zo dna na den. u mna to nebol problém, lebo som nefajčila moc.
lindana: to je proste život...Ale vobec by ma nenapadlo, že možem byt tehotná, Do tej doby som to iešila každý mesiac a nič a naraz hup....
melli: ono je blbost obmedozvat sa ešte pred tehotenstvom. to by si človek nič neužil a nemohol nič,..

bubush
17. máj 2010

no melli na 9 dpo niekomu este vobec neukaze 😉

kaceenka
17. máj 2010

z mojej skúsenosti doporučujem obyč mamatest..10 DPO ukázal čiaročku. a nikdy nevyšiel falošne... vždy mi bolo lúto dávat prachy za drahé testy.....

tija28
17. máj 2010

bubush - ta kontrola bude asi kvoli tomu, ze sme nemohli mat vela rokov deti - ale konkretne som sa dokyho nepytala - no vravel len, ze mam dojst na sono a odbery krvi na vsetko mozne 😉 😉 😉

baby - tak ja som hulila od 14-ky, ale pred dvomi rokmi som si povedala, ze uz stacilo a z jedneho dna na druhy som to zabalila.......ale poviem vam, ze to, co som zacala vykasliavat az po pol roku nefajcenia - tak to bol humus..........a som rada, ze uz to mam za sebou 😉

bubush
17. máj 2010

ano kacenka a ten mamatest - co sa clovek pozrie do inej temy vsade vychvaluju mamatest 😉

tija28
17. máj 2010

ja som tiez za mamatest.........................ja som si kupila tiez taky z dvomi ciarkami, hihihi 😉

melli17
17. máj 2010

já si právě koupila raději tři,každej jinej 😉 ..mamatest je podle mě dobrej ale až když jde o pozdější těhu.já byla ve 4tt a ukázal mi slaboučkou,že jsme s MM zkoumali jestli tam je🙂.ale je fakt že nezklamal a byly tam.předtím i teď i když slabé 🙂