Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@martuska75 to tak ted nevím co se tam teda děje 😀
@stanulka551 si mě ted rozesmála 😀 ale jako nechápu že jdeš až za 3 týdny..třeba má dr dovču a chce klid o vánocích 😀 😀 😀
@stanulka551 zaujimave, ale tiez si myslim ze ta najma kvoli sviatkom dala tak neskoro...chce piect a rozbalovat darceky 🙂
tak dnes som bola prvy krat v nemocnici, pani doktorka nas pochvalila, ze este tri dni a babatko je zrele... 🙂 ale veru nechysta sa von, nie som otvorena a srdiecko mu krasne bije, tak mi povedala ze sa ma u mna dobre 🙂 a robia aj vase deti, ze ked vecer vyduju nozicku alebo rucicku tak ked ju hladkate tak ju vyduva viac a viac. mojho muza maly tomi musi lubit. vecer ked vyduje nozicky tak si k nemu lahne, bozkava mi brusko a maly tomi mi ide rebro vyklat.... ale co by som pre mojich chlapov neurobila.... a dnes ma muz rano objal a objimal aj brusko... tak som mu povedala ze heeeej teraz ja.... 😎
nie kocky, to tu proste tak funguje, si tehotna...? no a co tak proste vynosis a porodis, aka veda, proste sa s tym nestvu
@stanulka551 akurat ma aj napadlo, ze aj jedna znama, co tam robi a byvaju tam, tak pravidelne chodila mesacne na kontrolu k doktorovi sem na SVK...zaujimave, ze tam sa neseru...teda ze kaslu na to...a popritom sa hocikedy moze nieco stat...
mam taky neprijemny problem s unikanim mocu ☹ , vazne je to dost neprijemne, staci ked sa zasmejem - teda tak viac alebo si kychnem a je to, a pritom je uplne jedno ze som predtym bola na zachode. Sranda lebo pred tehotenstvom som cvicila tae-bo a posilovali sa tam aj svaly panvy a aj tak to momentalne nemozem ovplyvnit nijako. Aj so Samkom som to mala ked som bola tehotna a potom hned po porode to bolo zase vsetko ok, tak dufam ze to tak bude aj teraz .
@misha8 je to každú stredu o 14:00 dole v nemocnici pri výťahu oddelenie anesteziologie také presklenné dvere, trvá to cca hodinu...tak chod ak ju chceš, radšej dojdi o štvrť hodku skor lebo je tam strašne veľa tehotných a nebudeš si mať kde sadnuť lebo je to taká mala mietnostička....na tie predpôrodné prípravy nechodíš???
Ahoj, chci se Vás zeptat. Cervikometrie je jak se otvíráme? Mám v průkazce hodnoty cervikometrie. Teď naposled 33 mm, ale předtím už jsem měla 40 mm. Tak jestli to je dost nebo? díky
Dobré ránko holky, tak ja som dnes bola už od 4 hore, nemohla som spať. Posledné tri dni mi už dosť tvrdne brucho, ale magnezko som vysadila, veď drobec by už mal byť celkom vyvinutý, nie? Inak včera som si bola pre výsledky steru na streptokoka a našťastie je to negatívne, tak mi odľahlo 🙂
@ellahop mne tú krv nebrali 😒 a to mám už niekoľko mesiacov anémiu, uvidím, či náhodou ešte v pondelok na poradni nebudú, ale to mi príde už dosť neskoro nie?
Taky přeju hezké ránko 🙂 Tak jsem včera myslela, že mi snad maličké vyskočí přes břišní stěnu 😀 To byl mazec, jak kopalo,kroutilo se a vrtělo. Jsem myslela, že snad budu další mamča 🙂 Jako by chtělo ukázat, co umí 🙂 Ale pak jsem si dala sprchu, manžílek bříško hladil a malé se trochu uklidnilo, ale opravdu jsem myslela, že už brzo pojedem, to jsem ještě nezažila 🙂
ja som bola včera na sone,čakala som hodinu aj pol kým sa dostavila pani dr,potom sa jej nezdalo srdiečko malého tak ma poslala na pôrodnicu na pásy,tam po 25 min za mnou prišla pozerala pozerala nechala ma tam dokopy hodinu,potom mi povedala, že je to ok,že sa jej nepotvrdilo to čo jej ukázalo na sone,vraj je všetko v poriadku.Ale že má v sobotu o 2 dni službu, tak aby som okolo obeda prišla, že mi spraví sono a aj na pásy pôjdem znovu,len čo ma vystrašila,tak ak je všetko v poriadku tak na čo mám ísť v sobotu za ňou to fakt neviem.celé tehu som mala super ok a teraz ma stresujú 😀 😢 😔 ☹
@albao ja som nad tým ľanovým semiačkom tiež rozmýšľala, ale nejako sa k tomu neviem odhodlať a asi je už aj neskoro. Kamoška pred pôrodom nemala žiadne kontrakcie, len ju niekolko hodín prehánalo, tak išla do nemocnice a oni na ňu, že ide rodiť 😀 no ja sa tak ešte necítim, teda aspon myslím, lebo vôbec ako prvorodička neviem, čo mám čakať 😀 😀 😀

@kinsli no ja nevim jestli to byli poslicci ale pokud ano tak to bylo v pohode 🙂 ja lezet na zadech nemuzu,protoze mne u zoho hned rozboli brisko a na boku to taky byva narocne,maly uz je velky a ma problem se tam poskladat tak si obcas musim i postezovat manzelovi jak mne nas milovany syn utlacuje 😀