Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@ellahop jé tak tomu nerozumím ☹ Já měla po porodu 78 mol. a má být 120-130 mol. co se týká červených krvinek. Teď jím superželezo, tak doufám, že to bude lepší. Ona ta obnova po zbavení se malé pijavice 🙂 je rychlá já co jsem byla na pohotovosti cca 12 den po porodu tak už jsem měla okolo 110 mol. ale stejně jsem se každou chvíli klátila a lapala po dechu ☹ Co jsem koukala na fotky tak jsem byla šíleně žlutá, měla jsem tedy 10 násobné jaterní testy, ale po porodu jsem měla už hodnoty srovnané a stejně jsem byla žlutá, tak nevím. Schválně sem vložím fotku je to 18 den po porodu. Tady vypadám, ale fakt děsivě, protože to jsem k tomu měla zánět v prsou.
S Kačkou to bylo všechno takový na prd, tohle těhu mám fakt v pohodě, tak doufám, že i po porodu bude všechno v pořádku 🙂
@vilca ahojte, co sa tyka CS hodnoti sa krcok a to jeho otocenie, konzistenica, otvaranie a pod. ja som mala tiez CS 2 a teraz mam stale 1. zmenilo sa mi postavenie krcka a tu 1 mam za to, ze je polotuhy. cim vyssi stupen tehotenstva, tym moze byt vyssia hodnota a stale je to v norme. tu si to mozete pozriet. http://www.tehulky.estranky.cz/clanky/vsechno-m...
Holky, děkuji za tipy. Chtěla jsem se ještě zeptat, kupujete už teď kapičky pro mimi - na rýmu a na prdíky? Sepisuju seznam, co ještě potřebuji v lékárně a teď jsem narazila na tohle.
@lavazza No mojí sestřence, která rodila před dvěma měsíci začínal porod takovýma lehkýma bolestma. Říkala, že to skoro nic nebylo a za 4hodiny byla malá na světě 🙂 Kdyby nepřenášela, tak říkala, že by ještě ani asi nejela do porodky. 🙂 A malá by se asi narodila buď doma nebo někde na cestě do porodnice 😀
@kinsli fuuha fakt si tam zlta... 🙂 nuz ale co, hlavne ze sa to zrovnalo... ja sa teraz bojim aby som im nekolabovala pri tej sekcii. toho sa bojim najviac. anesteziologicka mi aj napisala do papierov, ze mi pred tym maju zmerat cukor v tele a nakazala mi dat si udaje o krvnej skupine na dobre vidietelne miesto v tehotenskej knizke... viem ze babatku je fajn a ma sa dobre... a mne sa len tak vecer toci hlava inak mi je fajn. tak dufam, ze vsetko dobre dopadne... ked ja som tiez taka cicka.. ja sa bojim aj o seba... dufam ze to nieje zly matersky pristup... ale uz som raz taka... ☹
Ahojte dievcence....tak ja som dnes po dlhsej dobe celkom spokojna 😵 .Vcera vecer sme stihli ist na vianocne nakupy,nakupili sme Pii hromadu darcekov a dokupili aj zvysne veci pre Lukiu,ja uz mam tiez v podstate vsetko co potrebujem do nemocnice,uz len vlozky dokupim.No a dnes mi dosiel aj balicek od mamicky zo slovenska=malinnik a odsavacka=uz som aj skusala.Malinnik este pit nebudem,ale dala som si na okostovanie 1 salku....celkom chuti....Teda,a mala som celkom stastie s tym balickom,ze vobec prisiel,lebo postar ukradol na poste vsetky peniaze a zmyzol s jednym egyptanom.Bol sice zenaty,ale asi aj trosku BI,kedze sa vyparil s chlapom. 😀 Takze mame teraz len provizorneho postara.......Inak v noci som tiez uz o 4 hod bola hore a dnes sa citim ako nafetovana. 😖
tak mi dnes dorazilo epino a chcem sa spytať tych skusenejších kolko ste dali na prvy krat? 😅 😅
@stanulka551 moja švagrinka mala taký istý problém s únikom moču ako aj ty - najmä posledné dni, keď ju bábo koplo do mechúra. Po pôrode bolo opäť všetko o.k.
zima je zimicka...bola som sa s mamkou trosku pomotat po obchodoch po tyzdni domabytia a lezania a asi som nespravila dobre....takze nohy hore a lezime dalej 🙂 aspon sa nemozem vyhovarat ze som nemala cas ucit sa 😀 😀 😀
Tak to máte holky ještě ty čípky krásné, já už mám 1,5cm, což už je zkrácený. Ale neměří mi to tím přístrojem, ale jen pohmatem, tak to taky asi nebude nejpřesnější. Protože celou dobu od začátku těhotenství tam mám psáno "hrdlo 2cm", což mi teda přijde málo 😒
Já byla dnes také na KO a od minula to zůstalo stejné, hrdlo je otevřené na špičku prstu (což je mmch prý asi 0,5 cm) a hlavička je volně nad vchodem. Tak minule mě vystrašila, že budu do 14 dnů rodit a teď mi zas řekla, že takhle to můžu mít klidně ještě 3 týdny. Monitor jsem měla OK, a kultivace je také v pořádku, takže vše v pohodě 😉 Jinak CS mám 4 😕
Ale teda pošťourala se ve mě tak, že jsem i trochu zašpinila 😒 a mám pocit, že mi odchází ta hlenová zátka... 🤐 No, uvidíme...
Baby ja sa hrozne stravujem, ale nemôžem si pomôcť, teraz som zožrala tlačenku s cibulou dúfam že to malej nemôže nijako ublížiť, včera som neodolala v MC Donalde...no hruuuuza.... ale jem aj ovocie.... 😀 😀 😀 😀 ☹

ježíš holky koukejte ležet ,koukám že je to tady samej bolavej krk 😒