Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Holky, tak tlačenku s cibulí měl včera k večeři manžel...nejdřív jsem dělala otočenou a pak jsem mu byla vděčná za jeden plátek, který mi nechal 😀 😝
ja som si dnes uzila veceru s kamaratmi. mala som pizzu s nivou.. hups,, ale neodolala som a potom som si este dala horucu makovovisnovu strudlu s vanilkovou zmzrzlinou a slahackou a zapisla som to nealko pivom... 🙂 ze uplne spokojna. videla som kamosky a uzila si dobre jedlo. ktovie kedy sa uz takto znovu dostanem...lebo ked sa narodi Tomasko tak urcite chvilu nikam chodit nebudeme....
@luuca1 myslim si ze to je pohodicka a ze telo si pyta to co potrebuje...ja som napriklad vcera zjedla 8 kiwi 😀 a ani neviem ako, ale vedela som ze som to prehnala, pretoze mi az jazyk strpol 🙂 🙂 🙂 a inak aj ja idem k dr v utorok na ko...nestaci ze termina mame na rovnako? 😀 drzim potom palce aby boli vysledky ok...
ahojky ..no konečně pátek 😉 koukám, že řešíte jídlo..já jsem si dala včera maraton vánočního pečení..takže vesele s miláčkem mlsáme 😝 už mám 3 druhy - 4 těsto připraveno v ledničce - mých vysněných 12 tehotenských kg navrh asi rychle překonám..ale co hlavně že jsou za chvilku Vánoce a čekáme drobečky 🙂 hezký večer všem
ja som dnes mala pekny den s kamoskou - byvalou koleginou, ona je Polka a rodila tu v Anglicku pred 3 mesiacmi, tak mi vsetko porozpravala, chudatko rodila 9dni po termine a 23 hodin po odteceni plodovej vody sa mala narodila. Ale povedala ze co sa tyka nemocnice a lekarov a sestriciek tak bola velmi spokojna. Vytesila som sa s malou 🙂
Ahojky holky, tak já dnes byla s Kačkou na akci od práce a myslím si, že příště si nechám zajít chuť 😀
Né že by to bylo tak děsný, ale klidně jsme tam chybět mohly. Cesta byla hnusná venku kosa, no všude dobře doma nejlíp 😀 😵
Ahojte! Včera nas uz meli pustit, ale mala ma infekci mocovych cest. ☹ Dostava antibiotika, v pondeli odeberou kontrolni moc a v utery podle vysledku testu nas pusti domu. Tak snad uz bude vse v poradku, nemocnic jsme si uzili az az! A co u Vas noveho? Me sem totiz komentare vklada manzel .
🙂
@haniula tak sa drzte, ako dobre ze budete na Vianoce uz spolu doma 🙂 🙂 🙂 . Nas to este caka a dufam, ze sa to nedeje v najblizsej dobe, lebo nas doktor ma dovolenku.
baby co jete lanove semienko, nemate z neho zahu? Lebo ked si dam lyzicku, tak vecer nemozem ani spat, tak je mi zle. Teraz uz tri dni si ho nedavam a je mi dobre. Ako to je u Vas?
Caute baby, potrebujem help. Zajtra koncim 36. tyzden. Uz viac ako 24 hodin ma bohovsky boli brucho, teda hlavne tak dole,zvnutra, picha a tlaci alebo co, aj ked chodim aj sedim. Nemozem o tom nic najst, ze ci je to len, ze sa cervik posuva dole, alebo sa moze otvarat ten krcok alebo co? V noci ma strasne boleli aj krize, ako pri kramoch, tak som skoro celu presedela na posteli... Vecer boli asi aj Braxton-hicks, doost dlho, snazila som sa to aj merat, ale nedalo sa...A brucho si tvrdne hocikedy. Cervik sa mi zda, ze kope menej, ale srdiecko bije, furt ho pocuvam, aj ked sa mi zda, ze pomalsie, ako predtym. Tak neviem, co mam robit. Keby to bolo normalne, tak kaslem na to, ale ako to mam vediet? Ta bolest je strasne cudna. Najhorsie je, ze neviem tu bolest vysvetlit ani po slovensky, nie ze este po anglicky, tak by som totiz mala volat midwife alebo do nemocnice... Tak co, boli to tak normalne, ci?
@renatka100 Ahoj, ja ho jem kazdy den, zahu nemam, ale mam pocit, ze trochu zacpu.. ale to mavam aj bez neho...
@jankam26 ked sa ti nieco nezda, urcite chod do nemocky, ulavi sa ti...
@jankam26 ja by som v tehu nic neriskovala,sak ak pojdes doktorovi,nic za to nedas.......lepsie akoby si si mala potom nieco vycitat......svokra raz bola tehotna,mala bolesti a doktorovi isla,ale bola tam len sestricka a ta jej len povedala,ze este nerodi a poslala ju domov.Svokre sa potom narodil mrtvy chlapcek.Ked potom zas ostala tehotna,isla do nemocnice o mesiac dopredu od strachu a tam si to odlezala az kym neporodila.....Ako to ta nechcem strasit,ale radsej ist k doktorovi a byt si ista,ako potom lutovat 😉
babky ja som sa dnes dozvedela,ze nemocnicu kde chcem rodit pravdepodobne zatvoria.......a to zas budem asi muset rodit tam,kde naposledy 🙄 Sice to je v novej budove,ale personal je ten isty...tak to ma voooobec nepotesilo 😒 ...Dnes som mala nizky tlak,tak som si dala vynimocne kavu a ta ma tak prebrala,ze som povysavala a poumyvala cely byt...nejak mi dodala energie 😀 ...asi mi ten kofein v tehu fakt chyba
Dakujem baby, tak ja teda asi zavolam do tej nemocnice, uvidim, co povedia. Ked ja som taka rura, ze doktorovi az ked uz nie je ina moznost... Ale hadam ma nevysmeju, aj ked sami tam povedali, radsej desatkrat zbytocne ako raz neskoro...
A inak, tu tlacenku s cibulou som mala aj ja dnes v plane, no asi bude musiet pockat... 🙂
Ahoj holky, děkuji moc za gratulace! Jdu si vás pomalu přečíst, dnes jsme dojeli domů

@luuca1 Určitě si nic nevyčítej, tělo ví, co potřebuje...a o to si řekne... 🙂