icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

luuca1
11. dec 2010

@cara.m ahoj tak už to máš za sebou aké to bolo dá sa to vydržať??? v ktorom týždni si porodila????

renatka100
11. dec 2010

@cara.m tesim sa ze ste uz doma a budete mat kasne sviatky.

kinsli
11. dec 2010

@cara.m Super, že jste tak brzy doma, tak povídej přeháněj 🙂
a samo se těšíme na fotečky 🙂

janettan
11. dec 2010

@cara.m ešte raz blahoželám .... tak ste už doma a nás to všetko len čaká .... som zvedavá, ako ti prebiehal pôrod, tak sa teším na tvoje príspevky 🙂

misag23
11. dec 2010

@cara.m Ještě jednou moc gratuluji k Adámkovi. To je super, že už jste doma. Až budeš mít chviličku času, tak se budeme těšit na fotečky a na zážitky z tvého porodu 🙂

monalis
11. dec 2010

To ale koukám!!!!!! Delší dobu jsem tu nebyla a už se tu krásně rodí miminka. Moc gratuluji a přeji hlavně hodně zdravíčka.
Ostatním, které nadále těhotní jako já přeji ať je u nich vše v pořádku a úspěšně těhotní až do termínu 😉
I když miminka si sami řeknou, kdy je ten správný čas 😀

cara.m
11. dec 2010

@misag23 fotečky se budu snažit dát sem co nejdříve, dneska chci stihnout dát aspoň do profilu 🙂

cara.m
11. dec 2010

ad porod - v pondělí ve 14:45 si jím pozdní oběd a najednou ze mě něco trochu vyteklo. Tak jsem se zarazila a v panice se díval co a pak jsem si řekla že je to asi větší výtok 🙂 Jenže za chvíli zase, tak jsem si řekla, hmmm to je divné. Zjistila jsem, že gynekoložka je tam jen do tří, tak jsem jí volala, že bych potřebovala provést test na plodovku, tak říkala ať dojedu, že tam počká. Tak mě mamča naložila a jely jsme. Cestou autem už mi to začalo být jasné. Plodovka u mudry potvrzena, okamžitě jsem měla jet do porodnice s dg. otevřená na 3 cm, čípek vyhlazen. Neměla jsem ale žádné bolesti. Dojeli jsme do porodnice, natočen monitor, sepsány papíry a byli jsme odvedeni na porodní box. Tam mi nechali hoďku kapat atb cca od pěti do šesti. Po té mi bylo sděleno, že už se nestihne dát klystýr, byla zavedena tabletka a ta zabrala okamžitě. Kontra naběhly šíleně rychle a od šesti do sedmi mi natáčeli monitor a myslela jsem že vypustím duši. No v sedm mi řekli že mě vyšetří a půjdeme do sprchy. Po vyšetření mi sdělili, že už sprchu nestihneme, po té jsem chtěla epi, tu už prý taky nestihneme 🙂 A jak psala Luci, tak se malý narodil v 19:55 neplakal, tak jsem se ptala co se stalo, jestli je v pořádku, že nepláče. Nikdo nic, ale pak začal plakat. Napil se plodové vody, tak jí z něm museli vyfouknout. Pak nás nechali na sále 2 hodiny. Museli mě nastřihnout a to celkem dost, ale vůbec jsem nastřihnutí necítila a šití bylo taky ok. V noci měli malého u sebe a já stejně vůbec nespala. Šití přišlo k sobě a celkem bolelo. Jenže další den jsem se musela vzchopit, protože malý nepil jinak než ve fotbalové poloze, takže jsem sedět musela a tím jsem to asi utlumila a už jsem to celkem i rozchodila. Bolí to sice ale už to není vůbec tak hrozné. Toť ve zkratce porod 🙂

vilca
12. dec 2010

@cara.m ahoj, ještě jednou moc gratuluju, jsi šikovná mamča 😉 A že se nestihl klystýr a další věci, tím líp, aspoň to šlo opravdu rychle 🙂 Tak ať jste oba zdraví 😵

zuzik28
12. dec 2010

@cara.m Také se připojuji ke gratulantům. Adámek je nádherný chlapeček a porod byl, podle popisu, taky super. Moc a moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka.
Si pamatuju jak jsme se bavily o délce čípku a šup...najednou rodíš 🙂 Třeba budu za chvíli i já...na poslední kontrole ve středu mi mudr. řekl, že se miminko chystá a že to bude asi dříve...tak uvidíme.
Hodně štěstí

sova33
12. dec 2010

@cara.m Taky se přidávám ke gratulacím a trochu ti závidím, že už to máš za sebou a malého hezky doma 🙂 Včera jsme byli u známých, mají půlroční holčičku, tak jsem si říkala, už abychom taky byli tři 🙂

cara.m
12. dec 2010

@sova33 nezáviď, je lepší mít malého hezky v termínu nebo poblíž, vím o čem mluvím 😉 Jsem ráda, že už ho mám u sebe a porod za sebou, ale kdyby byl narozený v termínu, bylo by to jedndušší. Takže holky nespěchat, máte už to fakt za pár 😉

sova33
12. dec 2010

@cara.m Tak jsem to rozhodně nemyslela, já jsem spíš uvažovala o časovém skoku 😀 Jenom ať si to hezky v břiše užije, ale už aby to bylo 😀

janettan
12. dec 2010

@cara.m Pozerala som fotky malého Adamka. Je krásny 😀 Teším sa s vami 😉

albao
12. dec 2010

@cara.m Jejda! Nadherny chlapcek! Blahozelam k statsnemu koncu tehotenstva 😵 Vyzera baculaty na 3.5 kg, nie na 2.6 😀 A my mame teraz podla odhadov 2.6 kg, takze asi takto nejak sme baculati. Aspon si to viem predstavit 😵

lavazza
12. dec 2010

@cara.m Gratuluji k Adamkovi, je moc peknej a jak je vlasatej 🙂

cara.m
12. dec 2010

@zuzik28 děkuji moc, ono fakt nevíš kdy to přijde. V pátek na kontrole byl čípek 18 mm a otevřená na 1,5 cm, v pondělí po té plodovce čípek vyhlazený, otevřená na 3 cm

cara.m
12. dec 2010

@janettan
@albao
@lavazza holky děkuji 😉

annmarie
12. dec 2010

@luuca1 dakujem...hadam bude vse ok...neviem, ale je mi divne uz par dni, ako nic ma neboli, sem tam poslickovia, mala som zachvat, brucho mi padlo,a aj krize ma bolia viac ako inokedy a mam taky blby pocit ze som asi trochu pootvorena....a nechcem nic riskovat, bo mam aj dost divoku anamnezu napriklad mamka dvakrat predcasne rodila...tak som zvedava a radsej idem.isla by som uz v pondelok, no mam skusku 🙂 tak inak aj kvoli skuskam dufam ze sa mala nebude nikam ponahlat 😀 a zasa sviatky v nemocnici???? nic moc...aj ked na riadny termin na cisara idem uz za tri tyzdne, no myslim si ze vydrzim dovtedy 😀 a u teba vsetko v poriadku???

annmarie
12. dec 2010

@cara.m gratulujem ešte raz k nadernemu synkovi...a tesim sa s vami ze uz ste doma 🙂

neposedna
12. dec 2010

@cara.m gratulujem ku ndhernému Adamkovi!!! Je krásny!!!! tesim a, ze ste uz doma 🙂 🙂 🙂 podla popisu porod celkom v pohode, kiez by aj moj bol taky rychly 🙂 🙂 🙂 uzivaj si teraz maleho a verim, ze sviatky budete mat krasne!!!! 🙂 🙂 🙂

neliq
12. dec 2010

@cara.m ešte raz gratulujem, drobček je nádherný 🙂 tak nech ste obaja zdraví 🙂

ellahop
12. dec 2010

http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2452-S-novorod...

takze dobre ciapky, rukavice a cizmy a mozme kocikovat 🙂

kamusek
12. dec 2010

@cara.m Taky ještě jednou gratuluji a oběma přeju hlavně zdravíčko, ostatní už přijde samo 🙂 Adámek je nádherný...A vlastně už bude slavit letos svoje první Vánoce i svátek 😀 Ten se ale má 🙂 A vy si s ním užijete nádherné svátky....

vera1132
12. dec 2010

@cara.m jejoo, gratulujem, aj ja sa pridavam... už sa to niak spúšťa, niak začinajú maminky rodiť skorej ? 🙂
nech ste zdraví ! 🙂

vera1132
12. dec 2010

maminky, už kolke porodili čo mali rodiť v Januári ? ? ?

kinsli
12. dec 2010

Holky včera odpoledne a dnes v noci mě odešla zátka. Teď jsem byla na WC a trochu krvácím, to po odlopnutí zátky být myslím může, ale nejsem si jistá, tak asi chvíli počkám a když to nepřestane tak zavolám na gyndu na pohotovost.

neliq
12. dec 2010

@kinsli že by už? tak držím palce, možno budeme mať už zajtra ďalší prírastok 🙂

@vera1132 myslím, že tu len cara.m a haniula, niekto spomínal, že ešte jedna v súkromnej téme myslím 🙂

sonka31
12. dec 2010

@cara.m ahoj cara, uz to mas teda za sebou, blahozelaaaaam! 🙂 Adamko je nadherny, dufam, ze sa mate dobre a rychlo si navyknete na novy rezim. Trval Ti porod kratsie kvoli tomu otvoreniu? Juj, ako Ti je dobre, ze uz nemusis polihovat!! 🙂 Drzte sa a nech sa vam obom dari.

sova33
12. dec 2010

@vera1132 Dětí už je na světě pět 🙂, z toho jedna dvojčátka.