Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
To ale koukám!!!!!! Delší dobu jsem tu nebyla a už se tu krásně rodí miminka. Moc gratuluji a přeji hlavně hodně zdravíčka.
Ostatním, které nadále těhotní jako já přeji ať je u nich vše v pořádku a úspěšně těhotní až do termínu 😉
I když miminka si sami řeknou, kdy je ten správný čas 😀
ad porod - v pondělí ve 14:45 si jím pozdní oběd a najednou ze mě něco trochu vyteklo. Tak jsem se zarazila a v panice se díval co a pak jsem si řekla že je to asi větší výtok 🙂 Jenže za chvíli zase, tak jsem si řekla, hmmm to je divné. Zjistila jsem, že gynekoložka je tam jen do tří, tak jsem jí volala, že bych potřebovala provést test na plodovku, tak říkala ať dojedu, že tam počká. Tak mě mamča naložila a jely jsme. Cestou autem už mi to začalo být jasné. Plodovka u mudry potvrzena, okamžitě jsem měla jet do porodnice s dg. otevřená na 3 cm, čípek vyhlazen. Neměla jsem ale žádné bolesti. Dojeli jsme do porodnice, natočen monitor, sepsány papíry a byli jsme odvedeni na porodní box. Tam mi nechali hoďku kapat atb cca od pěti do šesti. Po té mi bylo sděleno, že už se nestihne dát klystýr, byla zavedena tabletka a ta zabrala okamžitě. Kontra naběhly šíleně rychle a od šesti do sedmi mi natáčeli monitor a myslela jsem že vypustím duši. No v sedm mi řekli že mě vyšetří a půjdeme do sprchy. Po vyšetření mi sdělili, že už sprchu nestihneme, po té jsem chtěla epi, tu už prý taky nestihneme 🙂 A jak psala Luci, tak se malý narodil v 19:55 neplakal, tak jsem se ptala co se stalo, jestli je v pořádku, že nepláče. Nikdo nic, ale pak začal plakat. Napil se plodové vody, tak jí z něm museli vyfouknout. Pak nás nechali na sále 2 hodiny. Museli mě nastřihnout a to celkem dost, ale vůbec jsem nastřihnutí necítila a šití bylo taky ok. V noci měli malého u sebe a já stejně vůbec nespala. Šití přišlo k sobě a celkem bolelo. Jenže další den jsem se musela vzchopit, protože malý nepil jinak než ve fotbalové poloze, takže jsem sedět musela a tím jsem to asi utlumila a už jsem to celkem i rozchodila. Bolí to sice ale už to není vůbec tak hrozné. Toť ve zkratce porod 🙂
@cara.m Také se připojuji ke gratulantům. Adámek je nádherný chlapeček a porod byl, podle popisu, taky super. Moc a moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka.
Si pamatuju jak jsme se bavily o délce čípku a šup...najednou rodíš 🙂 Třeba budu za chvíli i já...na poslední kontrole ve středu mi mudr. řekl, že se miminko chystá a že to bude asi dříve...tak uvidíme.
Hodně štěstí
@luuca1 dakujem...hadam bude vse ok...neviem, ale je mi divne uz par dni, ako nic ma neboli, sem tam poslickovia, mala som zachvat, brucho mi padlo,a aj krize ma bolia viac ako inokedy a mam taky blby pocit ze som asi trochu pootvorena....a nechcem nic riskovat, bo mam aj dost divoku anamnezu napriklad mamka dvakrat predcasne rodila...tak som zvedava a radsej idem.isla by som uz v pondelok, no mam skusku 🙂 tak inak aj kvoli skuskam dufam ze sa mala nebude nikam ponahlat 😀 a zasa sviatky v nemocnici???? nic moc...aj ked na riadny termin na cisara idem uz za tri tyzdne, no myslim si ze vydrzim dovtedy 😀 a u teba vsetko v poriadku???
http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2452-S-novorod...
takze dobre ciapky, rukavice a cizmy a mozme kocikovat 🙂
Holky včera odpoledne a dnes v noci mě odešla zátka. Teď jsem byla na WC a trochu krvácím, to po odlopnutí zátky být myslím může, ale nejsem si jistá, tak asi chvíli počkám a když to nepřestane tak zavolám na gyndu na pohotovost.

@cara.m ahoj tak už to máš za sebou aké to bolo dá sa to vydržať??? v ktorom týždni si porodila????