icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

vikaki
12. dec 2010

@cara.m kukla som fotky a normalne sa mi to nechcelo ani verit,ako je adamko krasne vyvinuty,napriek tomu ze sa narodil tak skoro....je nadherny,ukazala som ho Pii a dobre ze ho nespapala.. 🙂 .....U mna to bolo podobne ako u teba,plodovka odtiekla,krcok otvoreny a kontrakcie nikde......klystyr mi stihli dat,ale nezabral uplne a tak som trosku ospliechala doktora 😀 =riadne nadaval.......na jednej strane mas pravdu,ze radsej rodit v termine,ale na druhej strane,clovek nikdy nevie kolko by adamko este do terminu narastol...mozno by sa ti rodilo potom este tazsie

cufinka
12. dec 2010

@kinsli držím palce!!!

cara.m
12. dec 2010

@vikaki Děkuji moc za hezká slova 🙂 JJ doktorka mi potom říkala, že je dobře, že se narodil teď, že pak bych asi měla problém, jsem úzká a bylo to hraniční. Jen jsou některé věci s tak malým miminkem těžší.

cara.m
12. dec 2010

@sonka31 děkuji moc, asi jo. Otvírala jsem se strašně rychle, takže to že už jsem byla otevřená bylo v tomto případě pro porod dobře asi. JJ teď už pro změnu neležím vůbec 😀

cara.m
12. dec 2010

@kinsli Držím pěsti 😉

cara.m
12. dec 2010

@annmarie
@neposedna
@neliq děkuji 🙂

cara.m
12. dec 2010

@kamusek
@vera1132 děkuji jj nějak děti spěchají na svět před Vánoci. V porodnici kde jsem rodila byl frmol celý týden a včera jak mě propouštěli tak jsem hned musela uvolnit postel, protože bylo plno dalších maminek s miminkama. A taky prý hodně již lednových dětiček.

monik1
12. dec 2010

@cara.m Klárko, strašně moc ti gratuluju ke zdravému chlapečkovi, užívej si ho a ať je zdravoučký a dělá vám jen samou radost!!! 😵 😵
Zrovna dneska jsem si říkala, kdy vás pustí 😉 A co Hanča? Ta rodila minulou sobotu, že? Snad už je taky doma.
Dneska nestíhám dočítat, tak zítra. Hezkou neděli všem 😵

vikaki
12. dec 2010

@cara.m uz niekedy rozmyslam,ze ako tie deti rychlo dospievaju v tomto storoci........dievcata 16-rocne su uz skoro dospele.......neviem,neviem,ci sa nezacala skracovat u zien aj doba tehotenstva pomalicky..... 😀 ...aj atmosfera sa meni...tak mozno aj to tehu 😉

kamusek
12. dec 2010

@monik1 ahojky Moni! Hanča ještě není s malou doma. Psala tady něco o tom, že maličká má nějakou špatnou moč, tak půjde domů až někdy příští týden. Aspoň tak jsem to pochopila. Taky přeju krásnou ničím nerušenou neděli. 🙂

cufinka
12. dec 2010

Holky jsem se musela smát -jsem říkala tomu mýmu kolik už lednáčků je na světě a on ted jakmile řeknu že mě někde píchlo nebo bolí tak hned plaší jestli jedem rodit 😀 😀 😀

annmarie
12. dec 2010

@cufinka 😀 😀 😀 aj u nas je to podobne...zaujimave aki vedia byt ti nasi chlapi bojkovia 🙂 🙂 🙂 a zaroven starostlivi 🙂

annmarie
12. dec 2010

@kinsli držime palce nech všetko dobre dopadne 🙂

cufinka
12. dec 2010

@annmarie jojo já jsem hlavně teda zvědavá jak se bude chovat až TO opravdu příjde 😀

janicac
12. dec 2010

Ahoj, taky moc moc gratuluju! Chci se Vás zeptat, jak Vám je?

janicac
12. dec 2010

Poslední dny mi je tak divně, že si někdy říkám, zda se to neblíží. Bolest v podbříšku, když čůrám, tak mě tak bolí bole, průjmy, bolest zad. Byla bych ráda, kdyby to alespoň do konce prosince vydržel.

ellahop
12. dec 2010

@kinsli ahoj myslim ze to uz na teba prislo... tak drzim palce nech je vsetko ok, a nech je maly velky... 🙂 a nech ma vsetko tak ako ma mat...

stanulka551
12. dec 2010

@kinsli ty jo Peta, zeby to uz na teba prislo??? Drzim palce 😉

annmarie
12. dec 2010

@cufinka tak to som veru zvedava...aj ked u mna to bude ine...mne ked naplanuju ze kedy tak sa pobalim a idem...vtedy asi nejako nebude moc stresovat, aj ked u teba na to prilezitost bude mat 🙂 skoda ze akurat o tuto zabavnu cast (pohlad na mojku polovicku ako si napriklad namiesto klucov od auta vezme slnecne okuliare abo sa rozbehne v trenkach do dveri) pridem... 😀 😀 😀 potom porozpravas ze ako to ozaj u vas prebehlo 😉

vera1132
12. dec 2010

@cara.m fuu, tak aj v čechach je plno, no pekne...
ale celkovo je a aj bude vela detiček, aj u mna v okoli je vela budúcich mamičiek, ktoré budú mať maličké na jar alebo leto...
ale dôležité je že ste oki. a už doma 🙂

vera1132
12. dec 2010

@sova33 no pekne, tak sa to dobre rozbieha 🙂

cufinka
12. dec 2010

@annmarie no škoda že o to příjdeš já si myslím že možná i že je to dobře než aby stresoval 😀 no jsem zvědavá jak se zachová ten můj -a nebo bude v práci a já si zavolám sanitu raději a pak mu zavolám až bude po všem 😀 😀 😀

tetamon
12. dec 2010

Ahojte, nejak prestavam stihat sem nahlizet, vzdycky je tu tolik noveho, ze jen zaregistruju, ze nekdo porodil, nebo se chysta rodit, a pak za dalsich par dni uz vubec nevim, ktera bije...
Kdo je dalsi na rade? 🙂
@cara.m gratulace, jsem rada, ze to nakonec dopadlo tak dobre, i kdyz brzo. Pusu Adamkovi, jaky je to statecny kluk, a foukanec tobe na prdku, aby se rychle hojilo. A preju, at se vam rychle zajizdi novy rezim a Adamek je zlaty miminko 🙂
A co rikal tatinek na to, jaka to byla rychlovka, a ze driv? 🙂

kinsli
12. dec 2010

Zdravím holky, nestrašte 🙂 U Kačenky jsem rodila 8 den od odloužení zátky. Ještě musím něco stihnout 🙂
jsem jsem se tedy dokopala, všechno prádlo na žerhlení vyžehlila uff, poslala Lukyna pro sušáky, v koupelně to vůbec neschne
tak jsem všechno doprala a Kačence udělala z pokojíčku sušárnu 🙂

jinak jsem dobrá jen mě trochu píchá v podbříšku 🙂 Pokud to příjde dřív tak jsem na jednu stranu ráda, alespoň se mi bude lépe rodit, teď by měl mít okolo 3 kg 🙂

sirenita
12. dec 2010

No teda, já holky nestíhám 🙂 Všem novopečeným maminkám blahopřeji!! Je to krásné mít ten svůj uzlíček na Vánoce už doma. Hlavně ať jsou mimuška zdravá a maminky též.
Jak to tak čtu, měla bych si zítra radši už taky konečně dobalit tašku do porodnice, propřípad 😀 Je pravda, že něco podobného pociťuji taky jako janicac, bolesti v dol. části zádech, v podbříšku, přirovnala bych to k bolesti u menstruace atd. Navíc dr. mi řekla, že je malá hodně dole, ale stále zadečkem...uvidíme, co poví zítra na kontrole. Někdy si říkám, že mě malá chce asi to břicho roztrhat, jak se tam vrkoce a napíná, je to až někdy bolestivé, ale krásné....
...krásně se to tu rozebíhá.... 🙂

kinsli
12. dec 2010

@cara.m kolik měřil a vážil Adámek??

janicac
12. dec 2010

@kinsli Taky očekávám "drobečka", který už má ke 3 kg🙂

@sirenita Já jsem taky zvědavá, co mi doktor řekne. Min. átek říkal, že je natočený hlavičkou dolu, ale že se ještě na svět nechystá. Jdu ale na kontrolu až v pátek. Jsem opravdu zvědavá🙂

sirenita
12. dec 2010

@janicac aspoň je otočený hlavičkou dolů 🙂 Taky bych byla a vlastně jsem zvědavá vždy, když mám těsně před další kontrolou. Už ať je za mnou 🙂 Návíc mám v plánu konečně nakupovat vánoční dárky!! 😎
No jo, pomalinku finišujeme...

janicac
12. dec 2010

@sirenita Natočený je správně, ale ještě má 30 dní do termínu, i když je pravda, že je větší. Ještě nemám vše. Chystám se ještě na úklid, takže jestli chce na svět dřív, tak až koncem prosince🙂 Je mi ale poslední dny opravdu zvláštně a říká si, zda se každým dnem nenarodí.

kinsli
12. dec 2010

@janicac Ty klici nám nějak přerostli 🙂 Já už tuším tak cca 3 dny že se něco chystá. Chodím tak 5x denně na velkou.