Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cara.m Klárko, strašně moc ti gratuluju ke zdravému chlapečkovi, užívej si ho a ať je zdravoučký a dělá vám jen samou radost!!! 😵 😵
Zrovna dneska jsem si říkala, kdy vás pustí 😉 A co Hanča? Ta rodila minulou sobotu, že? Snad už je taky doma.
Dneska nestíhám dočítat, tak zítra. Hezkou neděli všem 😵
Holky jsem se musela smát -jsem říkala tomu mýmu kolik už lednáčků je na světě a on ted jakmile řeknu že mě někde píchlo nebo bolí tak hned plaší jestli jedem rodit 😀 😀 😀
Poslední dny mi je tak divně, že si někdy říkám, zda se to neblíží. Bolest v podbříšku, když čůrám, tak mě tak bolí bole, průjmy, bolest zad. Byla bych ráda, kdyby to alespoň do konce prosince vydržel.
@cufinka tak to som veru zvedava...aj ked u mna to bude ine...mne ked naplanuju ze kedy tak sa pobalim a idem...vtedy asi nejako nebude moc stresovat, aj ked u teba na to prilezitost bude mat 🙂 skoda ze akurat o tuto zabavnu cast (pohlad na mojku polovicku ako si napriklad namiesto klucov od auta vezme slnecne okuliare abo sa rozbehne v trenkach do dveri) pridem... 😀 😀 😀 potom porozpravas ze ako to ozaj u vas prebehlo 😉
Ahojte, nejak prestavam stihat sem nahlizet, vzdycky je tu tolik noveho, ze jen zaregistruju, ze nekdo porodil, nebo se chysta rodit, a pak za dalsich par dni uz vubec nevim, ktera bije...
Kdo je dalsi na rade? 🙂
@cara.m gratulace, jsem rada, ze to nakonec dopadlo tak dobre, i kdyz brzo. Pusu Adamkovi, jaky je to statecny kluk, a foukanec tobe na prdku, aby se rychle hojilo. A preju, at se vam rychle zajizdi novy rezim a Adamek je zlaty miminko 🙂
A co rikal tatinek na to, jaka to byla rychlovka, a ze driv? 🙂
Zdravím holky, nestrašte 🙂 U Kačenky jsem rodila 8 den od odloužení zátky. Ještě musím něco stihnout 🙂
jsem jsem se tedy dokopala, všechno prádlo na žerhlení vyžehlila uff, poslala Lukyna pro sušáky, v koupelně to vůbec neschne
tak jsem všechno doprala a Kačence udělala z pokojíčku sušárnu 🙂
jinak jsem dobrá jen mě trochu píchá v podbříšku 🙂 Pokud to příjde dřív tak jsem na jednu stranu ráda, alespoň se mi bude lépe rodit, teď by měl mít okolo 3 kg 🙂
No teda, já holky nestíhám 🙂 Všem novopečeným maminkám blahopřeji!! Je to krásné mít ten svůj uzlíček na Vánoce už doma. Hlavně ať jsou mimuška zdravá a maminky též.
Jak to tak čtu, měla bych si zítra radši už taky konečně dobalit tašku do porodnice, propřípad 😀 Je pravda, že něco podobného pociťuji taky jako janicac, bolesti v dol. části zádech, v podbříšku, přirovnala bych to k bolesti u menstruace atd. Navíc dr. mi řekla, že je malá hodně dole, ale stále zadečkem...uvidíme, co poví zítra na kontrole. Někdy si říkám, že mě malá chce asi to břicho roztrhat, jak se tam vrkoce a napíná, je to až někdy bolestivé, ale krásné....
...krásně se to tu rozebíhá.... 🙂

@cara.m kukla som fotky a normalne sa mi to nechcelo ani verit,ako je adamko krasne vyvinuty,napriek tomu ze sa narodil tak skoro....je nadherny,ukazala som ho Pii a dobre ze ho nespapala.. 🙂 .....U mna to bolo podobne ako u teba,plodovka odtiekla,krcok otvoreny a kontrakcie nikde......klystyr mi stihli dat,ale nezabral uplne a tak som trosku ospliechala doktora 😀 =riadne nadaval.......na jednej strane mas pravdu,ze radsej rodit v termine,ale na druhej strane,clovek nikdy nevie kolko by adamko este do terminu narastol...mozno by sa ti rodilo potom este tazsie