icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

vilca
13. dec 2010

@vikaki tak nějak jsem to tipovala 🙂

vikaki
13. dec 2010

@luciemar este nedavno sme ti chvalili krasne fotecky a dnes uz si maminka.......velmi blahozelam a tesim sa stebov....skoro sa zotavte a nech ste zdravi

luuca1
13. dec 2010

@annmarie no zatial ano, chvalabohu, ale tiež mávam teraz dosť často bolesti v podbrušku ako keby so mala dostať menzes... tak hádam je to normálne

annmarie
13. dec 2010

@luuca1 ako som citala tak viacere babenky maju podobny problem 🙂 tak asi hej...ja idem teda zajtra k doktorovi tak uvidim co mi povie... 🙂 ale pre istotu som si zbalila tasku 😀

luuca1
13. dec 2010

@annmarie aj ja idem zajtra k svojej gynde naposledy a potom už na antolskú....ty tiež?

barchee
13. dec 2010

@luuca1 aj ja to mám, teraz posledný týždeň dosť výrazne 😕 v stredu mám poradňu, chcem sa na viac vecí spýtať... 😉

barchee
13. dec 2010

@luuca1 ja tiež chodím na Antolskú - ale už od 14 tt 🙂 ku Korbeľovi 🙂

annmarie
13. dec 2010

@luuca1 už ides lezat mojka? no pekne...ja idem zajtra a potom podla toho ako je mala tak bud nemocnica alebo este doma a o tyzden zasa na ko 😀 sa nabeham ... ale hadam ma neposle do nemocky u teraz, este mam skusky 😀 😀 😀 a malu hadam dako prehovorim 😉

luuca1
13. dec 2010

@annmarie nie do nemocnice, ja som myslela že idem posledný krát k svojej gynekologičke na poradňu a potom už budem chodiť na antolskú do poradni, len neviem ku komu mám chodiť....

cara.m
13. dec 2010

@vilca měla termín 9. ledna

luuca1
13. dec 2010

@cara.m ahoj, no tak už to máš za sebou, aj ja by som už chcela síce som teraz iba začala 36 tt ...luci bola v ktorom t ked tiež už porodila???

luuca1
13. dec 2010

@barchee počuj a ten je aký?? ty ho aj zazmluvnuješ aby ta rodil??? ja totiž stále neviem či zazmluvniť alebo nie...

cara.m
13. dec 2010

@luuca1 Lucka měla termín 9. ledna 🙂 Naši kluci jsou od sebe přesně o týden, jeden v osm ráno a druhý za pět osm večer 😀 😀 😀

luuca1
13. dec 2010

@cara.m a ona mala tiež nejaké potiaže???

cara.m
13. dec 2010

@luuca1 ne ne, jen před nějakou dobou se ji čípek zkrátil, ale před pár dny byla na kontrole a doktor ji říkal, že to může tak 3 týdny vydržet 🙂 A nevydrželo 🙂 Začlo jí to stejně klasicky jako mi a Hance, odtok plodovky.

luuca1
13. dec 2010

@cara.m no ale hlavne že ste zdraví všetci aj vy aj bábätká, ved od 34 tt sú už plne vyvinuté či??

cara.m
13. dec 2010

Vyřídila jsem Lucce gratulace a moc děkuje. A vzkazuje Vám, že plodová voda nemusí vždy rupnout, ale může odtékat, tak ať to raději nikdy nepodceňujete a jedete!

cara.m
13. dec 2010

@luuca1 jj když jsem ukončila 34 tt, řekl mi doktor, že teď už jsme za krizovou hranicí. Samozřejmě čím déle tam dětičky jsou tím lépe, ale už po 34 tt mají dovyvinuté plíce. Dnes jsem sestřičce z pediatričce říkala, že je o měsíc dříve a kolik už má vlasů, tak říkala, že kdyby se narodil na termín, měl by mikádo 😀

ellahop
13. dec 2010

@cara.m tak gratulujeme kamaratke, ste si to strihli skoro rovnako... 🙂

luuca1
13. dec 2010

@cara.m hehe, a pálila ťa žáha, lebo ževraj ked má dieťatko veľa vláskov tak páli maminu žáha...mňa iba občas, tak asi bude možno plieškatá 😀 😀 😀 😀 😀

cufinka
13. dec 2010

@luciemar gratuluju mooooc 🙂 Hlavně hodně zdravíčka 🙂

@cara.m -vy ste byly domluvené že? 😀

kamusek
13. dec 2010

@luciemar Taky se přidávám ke gratulaci a přeju oběma všechno nej nej, hlavně zdravíčko, ostatní přijde samo 🙂 Ty brďo, jsem zvědavá, kdo bude další na řadě 🙂 Já jsem dneska dokoupila poslední dárečky, zítra je zabalím a pak už bych i klidně jela směr porodnice 😀 Je to sice ještě brzo, ale než přenášet, tak raději už teď 🙂

cufinka
13. dec 2010

@kamusek sme na tom stejně já jdu zítra koupit poslední dáreček ( vrtulník na ovládání pro budoucího tatínka 😀 ) a zabalit dárky a už můžu taky vyrazit směr porodnice 😀

stanulka551
13. dec 2010

@luciemar gratulujem, hlavne vela zdravia tebe aj malemu prajem 🙂

stanulka551
13. dec 2010

luciemar porodila v takom istom case ako som ja teraz 😅 , ale myslim ze nas to este necaka, aj ked nikdy nevies 😀

cara.m
13. dec 2010

@luuca1 mě nepálila vůbec 😉 🙂

cara.m
13. dec 2010

@cufinka ani ne 😀 ale asi děti se nám přes Koníka nějak telepaticky domluvily 😀

cara.m
13. dec 2010

@stanulka551 to fakt nikdy nevíš, u ní to taky nevypadalo a ejhle, už je maminka 😵 😵 😵

kinsli
13. dec 2010

@stanulka551 moc a moc děkuji 😵 jsi zlatá a cena je nádherná i s tím fuj poštovným 😀
napiš jí ať se se mnou spojí přes zprávy ( milue2010 ) že jí to zaplatím rovnou z paypal účtu, ať to neplatíš ty a pak já zase tobě 😉 Kačka bude kočka 😵

brego
13. dec 2010

@luciemar Též moc gratuluji k přírůstku do rodiny, hodně zdraví Vám oběma!