Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Vyřídila jsem Lucce gratulace a moc děkuje. A vzkazuje Vám, že plodová voda nemusí vždy rupnout, ale může odtékat, tak ať to raději nikdy nepodceňujete a jedete!
@luuca1 jj když jsem ukončila 34 tt, řekl mi doktor, že teď už jsme za krizovou hranicí. Samozřejmě čím déle tam dětičky jsou tím lépe, ale už po 34 tt mají dovyvinuté plíce. Dnes jsem sestřičce z pediatričce říkala, že je o měsíc dříve a kolik už má vlasů, tak říkala, že kdyby se narodil na termín, měl by mikádo 😀
@luciemar Taky se přidávám ke gratulaci a přeju oběma všechno nej nej, hlavně zdravíčko, ostatní přijde samo 🙂 Ty brďo, jsem zvědavá, kdo bude další na řadě 🙂 Já jsem dneska dokoupila poslední dárečky, zítra je zabalím a pak už bych i klidně jela směr porodnice 😀 Je to sice ještě brzo, ale než přenášet, tak raději už teď 🙂
luciemar porodila v takom istom case ako som ja teraz 😅 , ale myslim ze nas to este necaka, aj ked nikdy nevies 😀
@stanulka551 to fakt nikdy nevíš, u ní to taky nevypadalo a ejhle, už je maminka 😵 😵 😵
@stanulka551 moc a moc děkuji 😵 jsi zlatá a cena je nádherná i s tím fuj poštovným 😀
napiš jí ať se se mnou spojí přes zprávy ( milue2010 ) že jí to zaplatím rovnou z paypal účtu, ať to neplatíš ty a pak já zase tobě 😉 Kačka bude kočka 😵

@vikaki tak nějak jsem to tipovala 🙂