Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahoj hlásim že jsme po kontrole na gin.mimišek odhad 2600 g hrdlo 25 mm pro prst naléhá hlavička.Kontrola v nemocnici pro podezření na odtekajíci plodovku to se nepotvrdilo a odhad mimiška 2350 g.Co je SF 33 ? 🙂 diky 🙂
Bože baby, ja vám tak závidím, že môžete spávať, ja som dnes bola zase od pol 2 rána hore ☹
@zuzkaro ja mám veci zbalené, lebo ked to príde, manžel bude isto hysterčiť a potom by som zabudla polovicu toho, čo treba. ale inak pohodička, myslím, že bude stresovať ovela viac, ako ja. Dokonca mi pred chvíľou volal, že či ešte nejdeme do pôrodnice 😀
ahojte baby 🙂 my sme taktiež boli dnes na kontrole...na cisarsky ideme až po novom roku, malinka bude mať teda minimalne tri jednotky v datume 😀 važi zhruba 2600 gramov co si myslim ze je v pohode...a konecne som dostala aj papier na MD 🙂 😀 takze od mikulasa som oficialne na MD 😀
Tak hlásím se z kontroly...dle mudr. to dneska nebude 😀 Zatím se to pořád jen chystá...tak uvidíme. Aby to nebylo ráz na ráz. Hromadu holek mi říkalo, že to ráno nevypadalo a v noci rodily 😀
Ale asi ještě chvíli vydržíme...
aj ja som este zavreta, a taktiez je malinka uz nizucko, no zevraj je to normalne...a v mojom pripade fajn, kedze idem na cisarsky...mala ma dobru polohu a spontanny porod tak lahko nehrozi 🙂 🙂 🙂 aj ked nikdy nevies...tiez mi vravel ze sa mam setrit, ale lezat mi nekazal, tak neviem... 😀 vsak rob tak ako citis...ked sa moc nachodis alebo narobis oddychuj...a inak vsak uzivaj si zatial pokoja 😀
@zuzik28 jj ono fakt nikdy nevíš, mi na poslední kontrole (v pátek, v pondělí porod) řekli, že nález je pořád stejný, ale nikdo mi nezaručí, jestli třeba v ten den neporodím a porodila jsem v pondělí. Lucka mi do porodky taky psala, že jí řekli v poradně, že cca 3 týdny to bude ještě stejné a včera porodila. Takže holky, sbalte tašku, mimča jsou nevyzpytatelná 😀
@cara.m tak to si potom šikula 😀 😀 😀 mne hadam praskat nic nebude, mala sa nema kam ponahlat a ked to ma byt planovane CS tak nech je...aj ked clovek mieni a panboh meni?ci jak to je? teda v tomto pripade by asi platilo clovek mieni a dieta meni 😀 😀 😀 a inak ty si to mala ozaj rychle...
@cara.m U té ruplé plodovky je spíš problém, že hrozí infekce a tak. Ten porod se může vléct ještě pěkně dlouho (kamošce rupla o půl třetí ráno a pak se ještě přes dvanáct hodin plazila na hekárně, malá se narodila o půl osmé večer. Aspoň tak jsem to pochopila, ale je pravda, že člověk asi s mokrými nohavicemi nemá moc hlavu na to, aby balil nějakou tašku 😀
@annmarie 😀 😀 😀
@sova33 jj kvůli infekce i měli strach z toho, že jsem byla otevřená na 3 cm. Ale pak jsem se dozvěděla, že jsem měla štěstí, že mi tabletka tak zabrala. Prý to někdy bývá u prvorodiček tak, že stahy začnou a pak zase odejdou. Ale věřím, že všechny lednová miminka nebudou maminky trápit a půjdou na svět rychle. Zatím všechny 3 co jsme porodily jsme porodily relativně rychle myslím.
@neliq kamarátka nedávno rodila s tým Dianatalom a vraj tiež nemala pocit že by jej to extra pomohlo, ale na druhej strane mala vraj rýchly pôrod a veľmi sa nerotrhla takže ktohovie. Neviete niekto, či je treba po aplikácií tých dávok ležať? Jej vraj pôrodník povedal, že musí pol hodku ležať a to by som nezvládla :(
@luuca1 to e fajn, teda drzim palce aby sa este neotocila...kamoske sa malinky otocil necele dva tyzdne pred porodom a ani doteraz nevedia ako sa mu to podarilo, pretoze bol ako maly slonik a ona utlucke ziena, cize mal ozaj malinko miesta 😀 😀 😀 dokonca poznam aj taky pripad, sestranica mala cely cas maleho KP a ked je planovali uz SC tak sa maly otocil v poslednej chvili 😀 😀 😀
bože baby, ja som práve zjedla tanier hranoliek 😢 no hrúza, takto neviem, ako budem zhadzovať po pôrode 😒

@luuca1 jaaaj 🙂 ale vsak hadam si niekoho vyberies... sa to veru krati 🙂