Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@neliq ja neviem... aky je to pocit, vcera ma cely den bolelo brucho a dnes je mi fajn. takze tak. len ja mam ist na planovanu sekciu, takze som zvedava kedy ma naplanuju, niektore baby maju rodit za mesiac a uz vedia kedy ich budu rezat,, a ja co mozem rodit kazdu chvilu neviem nic... minuly tyzden bol maly este v pohode a nepripraveny na porod, takze neviem, ci to na mna pride alebo ci ma objednaju... hadam mi uz v piatok povedia.... inak ja si idem asi teraz zbalit tu tasku lebo to este nemam. chodim do skoly, tento tyzden mam dve skusky a aj o domacnost sa treba starat takze mam to perne... taska musela pockat...
@ellahop jemine 🙂 tusim si prave opisala aj moju situaciu...tiez este chodim do skoly a mam tento tyzden dve skusky 😀 a taktiez idem na planovany SC 😀 hadam ti teda vsetko vyjde a drzim palce...ked ides v piatok na ko podla mna ti uz isto povedia kedy mas nastup na cisarak...ale mna dnes doki upokojil, ze ked ides aj na cisarsky a predsa zacnes skor sponntane tak sa da aj tak spravit...
@ellahop ja už len kozmetiku musím dobaliť a mám hotovo, dnes som si vysterilizovala odsávačku, nech ju mám pripravenú. Inak to by ti už mohli povedať, kedy ťa naplánujú, ved uvidíš v ten piatok, čo ti doktor povie.
@annmarie inak holky s tou školou vás obdivujem, že to takto zvládate, asi je to dosť náročné, však?
@annmarie @ellahop Holky, držím palečky, ať zkoušky dopadnou dobře 🙂 Já jsem si to odbyla ještě když bylo maličké hooodně maličké. Měla jsem státnice a promoce na konci června. A jsem za to ráda. Fakt si neumím představit, že bych se teď ještě musela učit. Vůbec vám to nezávidím. Ale určitě to zvládnete a pak i porod a už si budete jenom užívat drobečků. 🙂 DRŽÍM PALEČKY 🙂
@neliq dakujem...ako celkom sa to da zvladnut len to cestovanie je onicom...docenti su dokonca aj privetivejsi ked ma zbadau s takym brusiskom 😀 😀 😀
@kamusek a este raz dakujem...ja som to mala tak minuly letny semester, malinka bola malinkata a ledva som skusky porobila bo mi byvalo spatne a teraz ma to este aj tak na zimnom stihlo 😀 😀 😀 sice uz sa uci lepsie, ale zasa je clovek viacej unaveny...hadam dajako zvladneme, vsak mam malu pomocnicku v brusku...
najvacsia sranda bude ked mi ako prve slovo povie daco po latinsky 😀 😀 😀
@kamusek dakujem. a zatial sa to zvladat da... raz som si koli tomu uz poplakala ale to bola patova situace... a teraz je vsetko okej, len sa bojim toho co bude ked sa maly narodi, chodit na prednasky a ucit sa este popritom pisat kadejake seminarne prace...inak keby nemam take tehotenstvo ake mam tak by som to nemohla robit... 😉
@annmarie no tak jasné, je to o tom, na koho narazíš - vše je o lidech.
Ta kámoška tehdy rodila v květnu - ve čtvrtek byla na zkoušce s obrovským břichem a docent se jí ptal, kdy má termín (měla plánovaný císař), tak řekla v úterý... on si vzal její index zapsal jí známku bez toho, aby jí zkoušel a řekl jí: běžte pryč, ať mi tu neporodíte 😀 😀 😀 😀 Ale to jsou asi výjimky 😉
@monik1 To máš pravdu. Moje spolužačka šla takhle ke státnicím. Ve čtvrtek měla státnice a v úterý rodila. Sice o tři týdny dřív než měla termín, ale promoce už nestihla, to ležela v porodnici 🙂 Ale myslím, že jí to vůbec nevadilo. Ale taky říkala, že jí bříško dost pomohlo, že v hlavně měla vygumované 🙂 Ale tak jsem si při státnicích připadala i já a to jsem byla teprve nějak v 10tt, vůbec to nešlo ještě poznat 🙂
Ahojte!! Už jsme domaaaaaa!!! Na fotoblogu mám fotky té naší princezny. Vítkovice můžu jen doporučit!! Sestřičky i lékaři byli úžasní!! Moc pěkně se tam o nás starali. 😀
Holky ještě jednou moc děkuji!! Musím sehnat ještě velkou mašli, abych mohla malou zabalit stužkou pod stromeček. 😀 😀 😀
@kamusek fiha, no tak ja by som sa zasa na tu ekonomiu nedala 😀 😀 😀 som v druhaku...esteze, bo keby mala prisla na svet ked by som mala mat statnice no neviem neviem 🙂 ale ako da sa to...ked clovek chce...mnoho ludi ma podcenovalo ze to nedokazem, ale myslim si ze to zavisi od cloveka...
@annmarie Jojo, to máš pravdu. I u mě měly některé holky mimča, dokonce je kojili mezi přednáškama. A fakt to jde, mě se taky někteří divili, jak můžu chodit do práce a ještě dojíždět do školy. Jezdila jsem poslední 2 roky co 14 dní vždycky v pátek a sobotu 120km (někdy vlakem, někdy autem). A dalo se to.....Sice někdy mazec, někdy jsem si i pobrečela, ale manžel i rodiče mě všichni podrželi a zvládla jsem to. Letošní Vánoce a předvánoční čas jsou první za 6let, kdy mám pohodičku a jsem doma. Pracovala jsem totiž v internetovém obchodě, takže jsem chodila z práce tak v 7-8 večer a mezi tím se učila a psala seminárky, no jsem ráda, že to mám za sebou. Ale fakt ti fandím, uvidíš, zvládneš to 🙂
@kamusek fiha, tak to si riadna sikula a klobuk dole...a dakujem za podporu, hadam sa bude darit...nastastie mavam prednasky len raz za mesiac cely tyzden vkuse,aj to skuskove sa da zvladnut rychlo behom dvohc tyzdnov ak na to mas a doma mam milovanu moju polovicku, ktory bude len rad ak bude moct byt doma s malinkou sam 😀 😀 😀 takze pripadne kojenie mam vyriesene...odsavacky sacik ci flaska a smer chladnicka 😀
a ked si teda uzivas prve volnejsie predsviatkove obdobie 😀 tak si uzi aj za mna teda 😉

@luuca1 drzim teda palce 🙂 a vsak o antolskej som pocula len dobre veci...dve zname tam tusim boli rodit a bratrancova zena sa tam chysta...ja to mam daleko...