icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sova33
17. dec 2010

@janicac Já jsem měla 36+0 váhu 2780g, tak si myslím, že to je tak nastejno.

ellahop
17. dec 2010

@vilca je, maly je uplne vyvinuty a aj tak by som uz isla do 40tyzdna takze tak ci tak by ma to chytilo a pri cisarskom je lepsie ho mat naplanovany a muz je rad ze aky krasny datum bude tomasko mat... len tie vianoce nas mrzia.. ale nevadi... na buduci rok ich uz budeme slavit aj s velkou narodeninovou tortou co ja viem v tvare medvedika poo 🙂 albebo borka stavitela

luuca1
17. dec 2010

@ellahop ahoj, ale ano, už je to lepšie zdá sa že to bolo aj tým nedostatkom železa.... snad už sa to nevráti do porodu, ved už to mám za pár, a ty ani nehovorím...

vilca
17. dec 2010

@ellahop to víš, že jo...Vánoc si ještě užijete spoustu...tyhle budou prostě něčím jiné...a za ten dáreček to stojí 😉

babo79
17. dec 2010

ahojte bruska...tak to uz mame 5 drobcov na svete..za chvilu sa to rozbehne....prijemny zvysok tehulkovania prajem...hlavne nech uz je tu 1.1. 😵

jankakkk
17. dec 2010

ahojte dievcata, aktualizovala som tabulku...ak mi tam nieco chyba, takmi dajte vediet... 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...

kamusek
17. dec 2010

@janicac Já jdu na kontrolu až ve středu, ale tady jsem našla kolik přibližně by mělo maličké vážit a měřit. Ale spíš myslím, že to je jenom orientační. http://www.maminkam.cz/velikost-plodu-v-tehoten...

janicac
17. dec 2010

@sova33 děkuju. třeba to nakonec nebude obřík🙂

janicac
17. dec 2010

@kamusek díky, taky to sleduju a porovnávám🙂

kinsli
17. dec 2010

Zdravím holky, tak jsem pátrala po tom koktejlu na vyvolání porodu 😀
tak komu by hrozila vyvolávačka při přenášení tak můžete vyzkoušet.
Ohlasy jsou tak 50/50. někomu zabere nekdo se jen po..re 😅
pokud je dítě připravené na porod tak by koktejl zabrat měl 😉

uvádím poměr, malý panák ricinového oleje (0,02), meruňkový džus (0,33) a opravdu hlt - tak náprstek - slivovice.

kamusek
17. dec 2010

@kinsli 😀 Aby se pak nenarodilo opilé dítě 😀 Neee, sranda, četli jste holky jak se kdesi narodilo maličké a mělo 4 promile v sobě? Chudáček, do konce života prý bude mít problémy. Bych takové matky....

kinsli
17. dec 2010

@kamusek po náprstu určitě ne 😀 to v těch 3 deci nemůže být ani cítit 😀
jinak chudák to miminko ☹ U nás zase z baráku holčina hulila první ligu 😠

luuca1
17. dec 2010

@jankakkk ja tam chýbam... ☹

sova33
17. dec 2010

@jankakkk Ahoj, ještě jedno mimčo už je na světě 🙂
misha8 tak sa hlásime že sme prišli na svet pôvodný termín 14.1. narodila som sa 10.12. o 10.45 merala som 45 cm a vážila som 2430g volám sa Laura

sirenita
17. dec 2010

@kinsli Ahojky, přidávám zkušenost z tohoto nápoje od švagrové, která rodila v říjnu.
Koktejl si dala v sobotu navečer, zabral do pár hodin, 2x jí to prohnalo na záchod, pak pl.voda odtekla, po půlnoci frčeli do porodnice, ale problém byl v tom, že se neotevírala, takže si odbyla celou neděli v porodnici v bolestech a rodila až v pondělí kolem cca 4 ráno. Ale je fakt, že na každou to může fungovat jinak 😉

luuca1
17. dec 2010

ahoj babeny, no ja som síce bola v utorok u gynekologičky a povedala že som zatvorená ale malá má strašne nízko hlavičku, ale stále mám také bolesti v podbrušku ako pred menzesom, máte to tiež???

vikaki
17. dec 2010

@vilca a vies ze aj mna pobolievaju zuby? ale zatial sa mi nekazia ako je v tehu zvykom...akurat ze ich mam nejak velmi citlive...obcas ani chleba nemozem pozut

kinsli
17. dec 2010

@sirenita ty jo tak to by se mě nelíbilo 😖 ale ono to máš fakt jak kdo. já porodila do 4h od prasknutí plodovky 😉 Tak doufám, že teď to bude ještě rychlejší 😀

ale to co popisuješ tak holky píší, nejdřív se pos.. po cca 2-3h pak praskne voda cca dalších 2-3 h a jedou 😀

vikaki
17. dec 2010

@kinsli aky je to ricinovy olej? uz som to 100 krat pocula ale furt neviem aky to je

kinsli
17. dec 2010

koukám, že tu jsou samá 2,5 kg mininka, jen my jsme nějak přerostli 😅

vikaki
17. dec 2010

@kinsli ja som po odteceni plodovky porodila az za 26 hodin a aj to len po 2-och vyvolavackach kontrakcii ☹

kinsli
17. dec 2010

@vikaki nemám tucha ale dá se koupit v lékárně. je to nějaká malá lahvička a výjde fakt na pár kaček 😉
Prožene prý perfektně 😅

kinsli
17. dec 2010

@vikaki fuj to bych fakt asi umřela ☹ Teď to bude určitě lepší neboj 😉

vikaki
17. dec 2010

@kinsli mne doktor malu pomeral v 33.tt na 2400 gr.......=skoro pol kila navyse ako je norma....do porodu odhaduje na 3700 g........dufam ze porodim aspon o tyzden skor

vikaki
17. dec 2010

@vikaki a ozaj,nezohnala som tu lanove semiacka,tak skusam psyllium=skorocel indicky.......aj ten krasne zahlienuje,najma stolicu 😀 ,tak dufam,ze sa to da ucinne vyuzit namiesto toho hlienu z lanu.....

cufinka
17. dec 2010

@kinsli no ahoj 😀 já už myslela že jsi další kdo rodí 😀

vikaki
17. dec 2010

kukam sa na tu fotku co som dala do profilu a idem ju vymenit...lebo som tam jak bin ladin

cufinka
17. dec 2010

@vikaki 😀 😀 😀 😀

vikaki
17. dec 2010

@neliq kukam ze aj ty si uz odlozila tu svadobnu fotku a dala novu........asi ze ti zacina nova etapa zivota...uz nebudes len manzelka ale aj mamicka 😀

jankakkk
17. dec 2010

@sova33 uz som ju doplnila, len mi tam chaby ci rodila prirodzene alebo sekciou - neviete to???