Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@vilca je, maly je uplne vyvinuty a aj tak by som uz isla do 40tyzdna takze tak ci tak by ma to chytilo a pri cisarskom je lepsie ho mat naplanovany a muz je rad ze aky krasny datum bude tomasko mat... len tie vianoce nas mrzia.. ale nevadi... na buduci rok ich uz budeme slavit aj s velkou narodeninovou tortou co ja viem v tvare medvedika poo 🙂 albebo borka stavitela
ahojte bruska...tak to uz mame 5 drobcov na svete..za chvilu sa to rozbehne....prijemny zvysok tehulkovania prajem...hlavne nech uz je tu 1.1. 😵
ahojte dievcata, aktualizovala som tabulku...ak mi tam nieco chyba, takmi dajte vediet... 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...
@janicac Já jdu na kontrolu až ve středu, ale tady jsem našla kolik přibližně by mělo maličké vážit a měřit. Ale spíš myslím, že to je jenom orientační. http://www.maminkam.cz/velikost-plodu-v-tehoten...
Zdravím holky, tak jsem pátrala po tom koktejlu na vyvolání porodu 😀
tak komu by hrozila vyvolávačka při přenášení tak můžete vyzkoušet.
Ohlasy jsou tak 50/50. někomu zabere nekdo se jen po..re 😅
pokud je dítě připravené na porod tak by koktejl zabrat měl 😉
uvádím poměr, malý panák ricinového oleje (0,02), meruňkový džus (0,33) a opravdu hlt - tak náprstek - slivovice.
@kinsli Ahojky, přidávám zkušenost z tohoto nápoje od švagrové, která rodila v říjnu.
Koktejl si dala v sobotu navečer, zabral do pár hodin, 2x jí to prohnalo na záchod, pak pl.voda odtekla, po půlnoci frčeli do porodnice, ale problém byl v tom, že se neotevírala, takže si odbyla celou neděli v porodnici v bolestech a rodila až v pondělí kolem cca 4 ráno. Ale je fakt, že na každou to může fungovat jinak 😉
ahoj babeny, no ja som síce bola v utorok u gynekologičky a povedala že som zatvorená ale malá má strašne nízko hlavičku, ale stále mám také bolesti v podbrušku ako pred menzesom, máte to tiež???
kukam sa na tu fotku co som dala do profilu a idem ju vymenit...lebo som tam jak bin ladin

@janicac Já jsem měla 36+0 váhu 2780g, tak si myslím, že to je tak nastejno.