Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cara.m No můj manža se taky děsí toho, že budu co 2-3 hodiny svítit... no, teprve praxe ukáže co je nejlepší, že? přestěhovat se to může vždycky 😉 Takže denní spotřeba plínek je taky asi velká, co? Já mám zatím těch plínek "1" dvě velké balení a to jsem myslela, že to bude stačit 😀
@cara.m @haniula Holky, ale na jaro bychom mohly udělat srazík u Ostravy / v Ostravě / kousek za Ostravou?? 😀 😀
bože baby ja vám tak závidím že už máte mimča... ja už zajtra končím 36 tt a brucho mám stále vysoko, ale už ma bolí dole v podbrušku jak ďas...
@monik1 jsem pro 😉
no já měla jedno menší balení jedniček a jedno větší a teď už dospotřebovávám to větší, to menší skoro celé padlo v porodnici. Takže už mám další balíčky. A to mi kámošky říkaly, kup si jedniček málo, to budeš mít tak jen do porodnice 😀 Pch a nám jsou jedničky velké, máme je skoro ke kolenům 😀 😀 😀 😀
@haniula @cara.m Prosim Vas baby netrapte nas, co este sme neporodili s novymi skusenostami. Je to dost tazke na ten den cakat a nie to este s tym pocitom, ze to uz niekto ma za sebou. Su to dost nervy. Mozete si pisat v internej poste a potom sa o skusenosti podelite s nami.
Samozrejme vsetkym novym maminam gratulujem.
@luuca1 nemaj nervy z toho, ze baby uz rodia. Mame termin este relativne daleko a babo vie, kedy ma prist na svet.
@renatka100 já jen odpovídám na dotazy... zkušenosti vám tu určo nebudu sdělovat... a někdy bych byla ráda, kdyby malá byla ještě v bříšku... aspon by se tam pořádně dovyvinula a byla by více zdravější a v pohodě...
@renatka100 taky v tom nevidím nic špatného. Chodím i na jinou diskuzi kde holky už třeba taky rodily a nenapadlo by mě, že by mi o mohlo vadit, že já ještě ne. Každý tady máme i jiný termín a rozptyl je celý měsíc a postupně jak bude mamin přibývat bude i více dotazů ohledně péče o miminka. A věř, že je lepší rodit na termín, s menšíma maminkama je více práce a taky hrozí více problémů. Porodem si projde každá z nás a stojí to fakt za to. Jen jsem měla potřebu se na to ozvat a už mlčím 🤐 🤐 🤐 🤐 A jdu si povídat tedy jinam.
Já teda nevím jak ostatní holky ,ale ráda jsi čtu zprávy od holek co porodily a co vypráví -hlavně my ostatní holky se jich ptáme a @haniula,@cara.m ,@sjussi nám odpovídají takže na tom nevidím nic špatného a hlavně tyhle holky jsou tu snámy už od začátku a probíráme úplně všechno ... Já holky za sebe děkuju a nevidím problém v tom že tu píšete o miminkách -to snad k tomu už patří ne když ste měli termíny na začátku ledna 🙂
ahojte...ja som so súkromnej témy a občas nakuknem i ku vám...lebo u vás sa to teda rozrodilo poriadne 😵 😵 😵 😵 všetkým maminkám a detičkám prajem hooooooodne zdravíčka!!! to je dôležité 😉 a držím palce, nech to zvládate bez problémov 😉 všetkým kinderkám zase veľa trpezlivosti a hlavne pohodový pôrod 😵
@haniula @cara.m @sjussi vás, čo ste už porodili chodím čítať 😉 a teším sa na to, keď to bude u nás doma...robíte mi tú správnu bábätkovskú náladičku 😵 a vôbec nás nestrašíte ani neodradzujete 😝 😕 🤐 nechápem teba @renatka100 ako im to môžeš napísať.... 😕 😒 zamysli sa, že i ty raz porodíš a skôr ako ostatné januárovky...čo potom? budeš na tom tak isto, ako oni teraz, lebo ešte zostanú nejaké tehule...
....nuž.... zastávam si dievčatá a som rada, že sem píšu svoje skúsenosti 😉 ďakujem im 😉
@dada2007
@cufinka
@cara.m
@haniula
ahojte, asi ste ma nepochopili, ale tato téma je akýmsi útočiskom, kde si môžeme povedať všetko o našich strastiach a radostiach spojených s očakávaným pôrodom. Preto sa aj tak volá. Keď porodíme všetky budeme rozprávať už iba o svojich detičkách. Dovtedy však vy, ktoré ste porodili, už máte iné starosti ako my, čo sme zatiaľ neporodili. Zo všetkých strán sa na nás hrnie, kedy máš termín? kedy už porodíš? máš už nejako nízko to brucho...atď atď. Ja by som bola tiež už najradšej, keby to bolo za mnou. Nemám nič proti tomu, aby sme si navzájom vymieňali skúsenosti, radosti ako aj strasti. Ale až potom, čo už všetky porodíme.
@renatka100 ještě jsem tu vlezla, protože na mě holky odkazovaly. Takže jako když tady chodíme už dlouho, známe se a pak někdo z nás porodí, tak už tady nemůže napsat, ale až v únoru? To je teda vážně super názor! A těhotenstvím a strastmi jsme si prošly i my, co už jsme porodily. A když budu mluvit za sebe, kdy mi od 24 tt hrozil předčasný porod, byla jsem pak i hospitalizovaná z toho důvodu, tak to byly opravdu sakra strasti, takže promiň, že reaguju takhle podrážděně, ale tohle mě prostě vytočilo. Že tím, že porodím, už tady podle tebe nemám co dělat? A nemysli si, že my, co už máme doma miminka, předčasně narozená, žádné strasti nemáme.
@cufinka
@cufinka Holky děkuju!
@cara.m ahoj cara, mne sa zda ze pred tym ako si porodila si bola prechladnuta. ja mam ist rodit zajtra a do toho dostal moj muz virozu, a takisto svagor a sestra a riadnu... tak som chytila ze ma boli hrdlo a mam trosku upchaty nos. nic velke ale predsa .... zajtra ma operuju, nastastie neuspavaju... nebol problem ze si bola prechladnuta?

@cara.m aha!! tak to nic... a kdes rodila???