Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@neposedna 😀 😀 😀 😀 😀 noooo tak tu musel byt teda pohlad...juj dobre som sa nasmiala 🙂 🙂 🙂 moj zasa minule fetoval puder a nehodou ho trochu viacej stlacil, tak mal celu tvar od neho 🙂 🙂 🙂 ale tu odsavacku neskusal tak originalne ako tvoj 🙂 skusim ho nahovorit, nech sa aspon narehocem 😉
@vikaki nie práveže nie, nebolí ....akurát mám ten pupok tak nejak moc tydutý von ale nikto mi za to nič nepovedal, tak som to neriešila ani nič nebolelo, teraz už mám z toho normálne depku, a stále si to obzerám a chytám...len mi riadny stres pred vianocami narobil, fakt budú "veselé"....
@kamusek a držím pěsti na zítřejší kontrolu.. Já jdu až za týden 29.12. taky na ozvy srdíčka a na streptokoka.. Spolužačka co má půlročního chlapečka říkala, že si na kalhotky kapala teetree olej a že snad i díky tomu toho streptokoka neměla a že si pak kapala i vložku po porodu, že se jí rána rychle zahojila.. Ale mi přijde teetree olej dost silný na to si ho tam kápnout 😲
ahoj holky, tak hlásím se po dnešní kontrole. Prý se to chystá, ale to se už chystá aspoň 2 týdny 😀 CS 4, ale doktor si myslí, že štědrovečerní večeři si dám ještě doma. Tak jsem zvědavá jestli mu to vyjde. Nakonec po tom všem ležení, zkracování čípku a strachu z předčasného porodu snad budu ještě přenášet nebo co 😉 😀
Také gratuluji Radce k chlapečkovi....je to super jak se to tady rozrozuje 🙂
A streptokok taky negativní, čemuž jsem se celkem divila, když u Ondru jsem ho měla pozitivní...tak jsem to čekala i teď. Myslíte, že je to možné? Že by jen tak zmizel bez nějakého přeléčení? Doufám, že mi sestra neřekla výsledky někoho jiného 😅
Ahojte, tak se také hlásím po návštěvě v poradně ještě u své gynekoložky.. prý máme 2900g a můžeme už ven:o), no já myslím, že máme ještě čas, ale Dr. mi změnila termín z 12.01. na 03.01. - a myslí si to primář i v nemocnici, tak jsem zvědavá.. v pondělí už jdeme na kontrolu do poradny do nemocnice..
Akorát mám pozitivního toho streptokoka, ale nikdo si není jistý, zda-li opravdu, jelikož jsem předtím odběrem měla prášky na zánět močového měchýře.. tak nevím co to může znamenat... mám pocit, že prodělám vše co lze:o(...

no tak to je blbe, a este si z teba srandu robi...asi by som mu uderila jednu 😀 nie ze by ti vysvetlil co je vo veci....a nemate na seba kontakt?pretoze ja som so svojim dr v kontakte cez mob ak nejdem dlho na poradnu ci kontrolu a daco sa deje, vzdy som mu volala....sice bolo to len dva razy, ale pomohlo mi zakazdym od neho vysvetlenie...
aj ja idem v utorok znova na poradnu...sa bude rozhodovat ze kedy presne idem na toho cisara...tak som zvedava...