icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

annmarie
21. dec 2010

no tak to je blbe, a este si z teba srandu robi...asi by som mu uderila jednu 😀 nie ze by ti vysvetlil co je vo veci....a nemate na seba kontakt?pretoze ja som so svojim dr v kontakte cez mob ak nejdem dlho na poradnu ci kontrolu a daco sa deje, vzdy som mu volala....sice bolo to len dva razy, ale pomohlo mi zakazdym od neho vysvetlenie...
aj ja idem v utorok znova na poradnu...sa bude rozhodovat ze kedy presne idem na toho cisara...tak som zvedava...

annmarie
21. dec 2010

@neposedna my sme to tiez vcera riesili s muzikom 😀 😀 😀 sranda ako su niekedy ti chlapi zvedavi 😀

neposedna
21. dec 2010

@annmarie 😀 😀 😀 😀 no riadne 😀 😀 😀 som sa strasne rehotala, si predstav odsavacku pritisnutu k licu mojho muza a on taha a taha ako divy 😀 😀 😀 ale lice vydulo 😀 😀 😀

annmarie
21. dec 2010

@neposedna 😀 😀 😀 😀 😀 noooo tak tu musel byt teda pohlad...juj dobre som sa nasmiala 🙂 🙂 🙂 moj zasa minule fetoval puder a nehodou ho trochu viacej stlacil, tak mal celu tvar od neho 🙂 🙂 🙂 ale tu odsavacku neskusal tak originalne ako tvoj 🙂 skusim ho nahovorit, nech sa aspon narehocem 😉

luuca1
21. dec 2010

@annmarie vieš čo on tam nieje až do konca mesiaca už takže neviem koho sa mám opýtať či zavolať svojej gynekolgičke alebo čo, fakt neviem.....

luuca1
21. dec 2010

@annmarie normálne zvažujem že si fakt niekoho zazmluvním lebo oni tam všetci na teba inak serú...asi ked im tam skolabuješ na pôrodnej sále potom budú riešiť...

annmarie
21. dec 2010

@luuca1 no pekne...tak skus zavolat tej svojej gynekologicke...mozno ti ona poradi... a to ako ked nemas ziadneho dr zazmluvneneho tak na teba ozaj kaslu a len tak lazo plazo ta vysetruju? no hruza...

luuca1
21. dec 2010

@annmarie ja ti už neviem, tak vyšetriť ma vyšetril normálne aj sa ma pýtal či som v pohode, ale trocha ma udivuje že mi o tom pruhu nič nepovedal že čo s tým, či mám ísť k chirurgovi, to fakt ked sa neopýtaš tak nevieš...

vikaki
21. dec 2010

@luuca1 no sak,ak das doktorovi 200 eur=odrodi ta pekne

vikaki
21. dec 2010

@luuca1 a boli ta to? zbadala si sama ze tam mas nejaky problem?

luuca1
21. dec 2010

@vikaki nie práveže nie, nebolí ....akurát mám ten pupok tak nejak moc tydutý von ale nikto mi za to nič nepovedal, tak som to neriešila ani nič nebolelo, teraz už mám z toho normálne depku, a stále si to obzerám a chytám...len mi riadny stres pred vianocami narobil, fakt budú "veselé"....

annmarie
21. dec 2010

@luuca1 asponze tak...ale je blbe ze si to mas vycucat asi z prsta 😒 skoda ze nepoznam nikoho kto mal podobny problem...inak ako ze zavolaj svojej dr ti neviem teda poradit...ale hadam to nie je taka vazna komplikacia...

luuca1
21. dec 2010

@annmarie no zajtra jej ráno zavolám...skúsim sa na to opýtať alebo pošlem mamu k susedovi on je gynekolog-pôrodník

annmarie
21. dec 2010

@luuca1 tak potom uvidis... a inak nie je odveci mat za suseda gynekologa... 🙂 mama ma vyhodu..

vikaki
21. dec 2010

@luuca1 no kto vie,mozno to aj nakoniec bude nieco ine ako hernia,lebo viem,ze ta boli

luuca1
21. dec 2010

@vikaki no ale nemusí ťa bolieť, ale kiež by si mala pravdu a bolo by to niečo iné , teda keby to bol iba vytlačený pupok....nič vážne...

vikaki
21. dec 2010

@luuca1 no tak ti drzim palceky

monik1
21. dec 2010

@annmarie @neposedna Holky, to gratulujete jiné Radce, ona je se dvěma LL https://www.modrykonik.cz/fotoblog/radullinka/ 😀
@cufinka gratuluju k výsledkům na streptokoka 😉
@kamusek no to je dobře, že tu ještě jsi, dneska jsem si říkala, že už možná jsi fakt v porodnici 😅

monik1
21. dec 2010

@kamusek a držím pěsti na zítřejší kontrolu.. Já jdu až za týden 29.12. taky na ozvy srdíčka a na streptokoka.. Spolužačka co má půlročního chlapečka říkala, že si na kalhotky kapala teetree olej a že snad i díky tomu toho streptokoka neměla a že si pak kapala i vložku po porodu, že se jí rána rychle zahojila.. Ale mi přijde teetree olej dost silný na to si ho tam kápnout 😲

vikaki
21. dec 2010

ozaj ale dnes tu chyba aj Neliq a ta uz tusim tiez mala nejak blizko termin

vikaki
21. dec 2010

@vikaki a aj kinsli nie?

skubanekka
21. dec 2010

@monik1 Moc a moc blahopřeji Radce ať je šťastná a prcek zdravý a veselý:o)!

kamusek
21. dec 2010

@monik1 No to máš pravdu, ten je fakt dost silný. No uvidíme, snad se mu vyhneme i bez olejíčku 🙂

neposedna
21. dec 2010

@radullinka GRATULUJEM!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂
@radulinka PREPAC ☹ ☹ ☹

neposedna
21. dec 2010

@annmarie tak s tym pudrom to poznam 😀 😀 😀

zuzik28
21. dec 2010

ahoj holky, tak hlásím se po dnešní kontrole. Prý se to chystá, ale to se už chystá aspoň 2 týdny 😀 CS 4, ale doktor si myslí, že štědrovečerní večeři si dám ještě doma. Tak jsem zvědavá jestli mu to vyjde. Nakonec po tom všem ležení, zkracování čípku a strachu z předčasného porodu snad budu ještě přenášet nebo co 😉 😀

Také gratuluji Radce k chlapečkovi....je to super jak se to tady rozrozuje 🙂

zuzik28
21. dec 2010

A streptokok taky negativní, čemuž jsem se celkem divila, když u Ondru jsem ho měla pozitivní...tak jsem to čekala i teď. Myslíte, že je to možné? Že by jen tak zmizel bez nějakého přeléčení? Doufám, že mi sestra neřekla výsledky někoho jiného 😅

monik1
21. dec 2010

@zuzik28 Ty máš stejné myšlenky jak já, vždy jsem si říkala (po krvi, po cukrovce) jestli se sestra nespletla 😀 😀
A co to u prvního porodu znamenalo? Jen, že ti při porodu dali antibiotika?

skubanekka
21. dec 2010

Ahojte, tak se také hlásím po návštěvě v poradně ještě u své gynekoložky.. prý máme 2900g a můžeme už ven:o), no já myslím, že máme ještě čas, ale Dr. mi změnila termín z 12.01. na 03.01. - a myslí si to primář i v nemocnici, tak jsem zvědavá.. v pondělí už jdeme na kontrolu do poradny do nemocnice..
Akorát mám pozitivního toho streptokoka, ale nikdo si není jistý, zda-li opravdu, jelikož jsem předtím odběrem měla prášky na zánět močového měchýře.. tak nevím co to může znamenat... mám pocit, že prodělám vše co lze:o(...

cufinka
21. dec 2010

@monik1 děkuju 🙂